Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα τις γιορτες - για να μην πω και κατα την διαρκεια της πρωτοχρονιας - προσωπικα με επιασε μια καταθλιψη...

Με αφορμη το νεο ετος που μπηκε με κρυο- επεσε και ενας βαρυς χειμωνας εσωτερικά...

λιγο το οτι δεν εχουμε λεφτα για θερμανση, δεν εχω δουλεια και δεν βλεπω προοπτικες για το μελλον

λιγο το οτι αναπολώ την προσωπικα καλυτερη δεκαετια της ζωης το 2000 και πιο ευτυχισμενες μερες με φιλους, πανεπιστημιο κλπ

εγειρε η ζυγαρια προς το αρνητικο και ενω μεχρι τωρα ειχα αισιοδοξια με επιασε μια θλιψη

εσεις πως την παλευετε? ξερω οτι ειναι νταουνιαρικο θεμα αλλα θα ηθελα να ακουσω πως τα περνανε και αλλοι ανθρωποι.

Δημοσ.

Φιλε μου λιγο πολυ ολοι η σχεδον ολοι ετσι ειμαστε

Προσπαθησε να βρεις ενα χομπι η μια ασχολια να ξεφευγεις λιγο και να μην σκεφτεσαι πολλα πολλα

Αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα και συνεχιζει η θλιψη ισως ειναι καλυτερα να απευθυνθεις σε καποιον ψυχολογο να δεις πως μπορεις να βοηθηθεις

Απο παρεες πως εισαι ?

Βγαινεις καθολου μιλας επικοινωνεις με κοσμο η μενεις κλεισμενος σπιτι ?

Δημοσ.

ναι εχω καποιους φιλους και ασχολίες να κανω , απλα μου εχει φυγει η διαθεση αυτες τις μερες για οτιδηποτε

και για να απαντησω με παρακολουθει ψυχολογος (για αλλα θεματα) απλα τα πηγαινα καλα μεχρι τωρα εδω και αρκετο καιρο... παντως δεν ειναι τραγικο τοσο αυτο που περναω τωρα - εχω φτιαξει καποια αντισωματα απο παλιες εμπειρίες....

η ερωτηση ηταν πιο πολυ δημοσκοπικη (τροπος του λεγειν) για να ειμαι ειλικρινης

Δημοσ.

Νομιζω οτι ολα εχουν να κανουν αναλογα με το τι επιλογες εχει κανεις

Καποιοι εχουν επιλογες καποιοι δεν εχουν και απλα υπομενουν την ολη φαση

Δεν ειναι το ευκολοτερο πραγμα να βγει κανεις και να μιλαει σε ολους και αν μιλησεις ποσοι θα σε καταλαβουν και ποσοι θα ασχοληθουν ?

Ειναι μυλος το θεμα φιλε μου

Απλα προσπαθεις να μην σκεφτεσαι πολλα πραγματα

Δημοσ.

ναι εχεις ενα δικιο σε αυτο ισως ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση σε φορουμ για αυτα τα θεματα........  δεν ειναι το καλυτερο να αρχισει μετα το τρολαρισμα.... ευχαριστω παντως για την συζητηση!

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και οι άλλοι, βρες κανέναν φίλο να βγείτε έξω, οχι και καλά να πάτε σε καφετέριες αλλά κάπου αλλού, κι εγώ έτσι παλεύω την μιζέρια μου.

Δημοσ.

Για εμένα οι γιορτές και το τέλος αυτών δεν είναι από τις περιόδους που έχω έντονη ψυχολογική κατάπτωση. Αντίθετα, σκέφτομαι πότε θα τελειώσουν μπας και αρχίσει τίποτα καινούριο, μπας... Ειδικά φέτος με τις εκλογές στις 25 ούτε που πρόλαβα να σκεφτώ τι μέλλει γενέσθαι με την πάρτη μου.

Τουλάχιστον ελπίζω να είναι παροδικό!

Δημοσ.

Ειναι λογω καιρου.Φταιει και η ρουτινα.

Καλα ειναι να βγαινεις που και που με καποιον φιλο για ποτο η ακομα καλυτερα με παρεα που ταιριαζεις αν υπαρχει για να γελας και λιγο,να αλλαζεις εικονες κλπ.

Δυστυχως χωρις χρηματα ειναι πολυ δυσκολα.Ακομα και μεσα στο σπιτι θα χρειαστεις χρηματα για φαγητο η και να πιεις κατι.

Παιζει ρολο ο χαρακτηρας του καθενα,ποσο ευαισθητος και πολυσκεπτικος ειναι.

Σκεψου απλα οτι δεν εισαι ο μονος και οτι υπαρχουν ανθρωποι σε πολυ πιο δυσκολη θεση.Συζητησε μαζι τους και θα καταλαβεις.Αυτο δεν σημαινει ομως πως δεν πρεπει να προσπαθεις για κατι καλυτερο σε ολους τους τομεις.

Εγω ειμαι απο τους "τυχερους" που εχω δουλεια αλλα συμβιβαζομαι και κανω υπομονη παρ'ολο που δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει με αυτα τα ωραρια και τα χρηματα.Γιατι εχω ζησει καλυτερες εποχες οχι μονο στον εργασιακο τομεα αλλα γενικα στην ζωη μου.Αυτο που μου την "δινει" ειναι οτι δεν εχω αλλη καλυτερη επιλογη αλλα χειροτερη για δουλεια.Καθε περυσι και καλυτερα.

Δημοσ.

λιγο το οτι αναπολώ την προσωπικα καλυτερη δεκαετια της ζωης το 2000 και πιο ευτυχισμενες μερες με φιλους, πανεπιστημιο κλπ

Να νιώθεις τουλάχιστον τυχερός που έζησες τα καλύτερα σου χρόνια στη καλύτερη 10ετια αυτής της χώρας.

Εγώ έτσι το βλέπω το πράγμα και πραγματικα νιώθω άσχημα για τους πιο νέους που θα περάσουν το πιο ομορφο διάστημα της ζωής τους στη σαπίλα.. Θα μου πεις τι είχανε τι χάσανε, ίσως είναι χειρότερα να πηγαίνεις από τα ψηλά στα χαμηλά αλλά τελοσπαντων.

Όσο σκέφτομαι κι εγώ τα πιο νιάτα μου στενοχωριεμαι, αλλά τουλάχιστον έχω πολύ καλές αναμνήσεις και αυτές δε μπορεί να μου τις πάρει κανένας καριόλης

Προσωπικά πάντως χαίρομαι που τελείωσαν οι γιορτές, όπως και κάθε χρόνο, δε μπορώ το υποχρεωτικό κλίμα ψεύτικης χαράς και εορτασμού..

Το μόνο που μου δίνει ελπίδα κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι η προσμονή του καλοκαιριού που όσο σκατά και αν είναι τα πράγματα εγώ χαίρομαι με το καιρό και μόνο.

Τώρα με αυτό το κωλόκαιρο και να θες κάτι άλλο όλα είναι μαύρα, κυριολεκτικά

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον qsis τουλαχιστον ζησαμε μια παρα πολύ ωραία δεκαετία εμείς και περάσαμε ωραία χρόνια.λυπαμαι τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα και είναι όλα χαλιά μες την θλίψη και την φτώχια.εντάξει δεν μπορούμε όλο τον χρονο να είναι όλο γλέντια γιορτές και χαρές,μακάρι να ηταν.υπομονή τώρα μέχρι το Πάσχα που θα αραξουμε λίγο..και μετα καλες βουτιες ;) και αν δεν μπορείς έστω να πας διακοπές και μπάνια απολαυσε τον καιρό και τον ήλιο μας..άλλοι πληρώνουν αδρά για να έρθουν εδώ..

Παντα υπαρχουν ευχάριστες πλευρές στην ζωή..και αν δεν υπάρχουν πρεπει να τις φτιάχνουμε μόνοι μας ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...