Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Δεν είμαι σίγουρος εάν επιτρέπεται, αλλά νομίζω ότι στο Μπλα-Μπλα κάτι τέτοιο εμπίπτει :)

Έχω ένα ερωτηματολόγιο που παίρνει τρία λεπτά, και χρειάζομαι αρκετές απαντήσεις από όλη την Ελλάδα για να έχω ένα αντικειμενικό αποτέλεσμα.

Ο χρήστης καλείται να απαντήσει ειλικρινά και αυθόρμητα.

Επισυνάπτω το link:

https://www.surveymonkey.com/s/TJM33C6

Δημοσ.

καλό θα ήταν να μας έλεγες τη αφορά, αν το κάνεις στο πλαίσιο σπουδών ή κάτι άλλο. έτσι στη τύχη θες να σε βοηθήσουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαρίστως, φαντάστηκα ότι ίσως κουράσω και γι' αυτό δεν το έκανα.

Είναι μια μελέτη που σκοπό έχει να συνδέσει βασικά δημογραφικά με την κατανόηση βασικών οικονομικών εννοιών.

Γι' αυτό και οι τρεις πρώτες ερωτήσεις είναι βασικά οικονομικά θέματα και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες είναι δημογραφικές.

Α! Και το κάνω στα πλαίσια ερευνητικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με ελληνικό Πανεπιστήμιο ( το οποίο δεν αναφέρω γιατί δεν έχω ρωτήσει τον αντίστοιχο καθηγητή εάν θέλει κοινοποίηση πριν τη δημοσίευση της τελικής μελέτης)

Δημοσ.

Ευχαρίστως!! Θα κάνω παραπομπή εδώ για όλους. Λογικά σε ένα τρίμηνο θα είναι ολοκληρωμένη.

Θερμή παράκληση όμως, να βοηθήσετε όσοι μπορείτε, μιας και βλέπω πολλές εμφανίσεις αλλά λίγους πρόθυμους :(

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Done αν και οφείλεις να αναφέρεις μέσα ατο ερωτηματολόγιο προσωπικά στοιχεία, άκοπο και εκπαιδευτικό ίδρυμα τουλάχιστον . (Επιστημονική δεοντολογία)

Τωρα μπορεί να είσαι η χψ εταιρεία δημοσκοπήσεων που απλα πήρε 100 τσάμπα γνώμες (ενώ κανονικα θα πλήρωνε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...