patriot21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα,καλη χρονια να εχουμε.. Εχω μπει στη διαδικασια να αγορασω μια συσκευη,η οποια σε διακυμανσεις του ρευματος η σε μια διακοπη ρευματος,θα προστατεψει τον υπολογιστη μου και τα περιφερειακα(ηχο κτλ).. Να τονισω οτι εχω λιγο αδυναμη παροχη στο σπιτι,για παραδειγμα οταν βαζω την ηλεκτρικη(σκουπα)να δουλεψει,χαμηλωνουν λιγο τα φωτα,και μολις τη κλεινω ξαναλειτουργουν κανονικα... Ποια απο αυτες τις 3 συσκευες θα προστατευσει καλυτερα τον υπολογιστη μου,ετσι ωστε να μη καει κανενα εξαρτημα του και γιατι? Ευχαριστω!
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σταθεροποιητής τάσης ΜΕ μπαταρία ή ups (ειναι πρώτα ξαδερφάκια με το απο πάνω) Οτιδήποτε αλλο (πολύπριζα ασφαλείας, αντικεραυνικη ασφάλεια) ειναι απλά παυσίπονα (και κατά τη γνώμη μου πεταμένα λεφτα) Πέρα απο την απάντηση και τον ts, εκνευρίζομαι οταν βλέπω ανθρώπους που σκάνε 400-600 ευρω για μαματες τηλεοράσεις, αλλά αμα τους πεις να πάρουν ενα ups του 100αρικου, τσιγκουνευονται.
patriot21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Eπειδη εχω ξοδεψει αρκετα για pc και ηχο,ειναι καιρος να κανω μια αγορα για την ασφαλεια των συσκευων μου...Ομως δε θα ηθελα να υπερβω τα 50-60 ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα