Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ καλη χρονια ευχομαι σε ολους-ες! Εχω ενα ξαφνικο προβλημα δν μου διαβαζει το PCI CONTROLLER CARD ξαφνικα το λειτουργικο μου αρα δν μου διαβαζει κ τους 2 δισκους που εχω πανω.

Ας τα παρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχη. εχω μια μητρικη MSI X58 PRO κ εχει μονο USB 2 γιατι ειναι του 09 μοντελο.(τουλαχιστον τοτε την πηρα εγω :) )

εχω τον εξης σκληρο Link.png Site: Seagate με λειτουργικο μεσα win 7 ultimate x64.

κ εχω βαλει πανω αυτο : Link.png Site: PCI Controller .

Ολα καλα κ ολα κομπλε δουλευαν μεχρι που Ο Αγιος Βασιλης λοιπον μου εφερε Link.png Site: Hard Disk . 

κ ειπα να κανω τον καινουργιο βασικο με λειτουργικο πανω κ τον αλλο αποθηκευτικο αλλα μεσα. Εβγαλα λοιπον το καλωδιο του seagate κ τα εβαλα στον καινουργιο για να κανω μια εγκατασταση. ομως για καποιον λογο δν ειχα νετ 2 μερες τωρα κ ειπα να βαλω τα ιδια win που εχω αλλα ειναι η αρχικη αρχικη τους εκδοση,η 1η που βγηκε οταν βγηκαν. κ ειπα οταν εχω νετ θα κανω τα Updates οποτε θα ειναι κομπλε. ομως απο την αρχη δν μου εβλεπε τους σκληρους που ειχα στο controller. του ξεσυνδεσα-επανασυνδεσα αλλα τπτ. οταν bootari ο υπολογιστης τους βλεπει αλλα μεσα το λειτουργικο με τπτ. σημερα λοιπον του εβαλα να κανει τα απαιτουμενα updates. sp1 κ καμια 230ρια updates. restart-shut down αλλα κ παλι δν μου βλεπει ΟΥΤΕ την Pci controller ΟΥΤΕ το Link.png Site: Card Reader μου διαβαζει πια.

Τι να κανω? Να βρω απο το Νετ καμια πιο καινουργια εκδοση λειτουργικου κ να ξανακανω Φορματ? Η μπορω να το γλυτωσω? drivers δν βρηκα πουθενα ουτε για το card reader oute gia to controller..

Συγνωμη για το μηκος του μηνυματος μου. 

Ευχαριστω εκ τον προτερων! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...