nexus5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 8Α ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ καλησπερα,παω που λέτε λοιπόν να βγω απτό πάρκινγκ που βάζω το αμάξι μου εδώ και 2χρονια,απαγορευεται εκεί που το βάζω ίσα ίσα χωράει ένα αμάξι μεσα,αλλα εκεί το βαζω.Στην ευθεία που το βάζω όσα αμάξια έρχονται έχουνε στοπ(δλδ πρέπει να είναι 5-10μετρα πίσω απτό στοπ)εγώ παρκάρω πιο πάνω από το στοπ δηλαδή όταν κάνω όπισθεν για να βγω δεν έχω ποτέ διπλά μου αμάξι...ε σημερα,κοιταω αριστερά μου τιποτα,γυρναω να κοιτάξω για να κάνω όπισθεν(3-4μετρα)καθώς γυρνάω το τιμόνι δέξια για να βγω κάνοντας οπισ8ενακούω ένα στουμπ...βγαίνω κοιταω,τρακαρα καθώς έστριβα το τιμόνιτι έγινε?ένας αστυνομικός έκτος υπηρεσίας με το αυτοκινητάκι του ήτανε ακριβώς διπλά μου, και εγώ καθώς κοίταγαπίσω των τράκαρα...τι έγινε?ο μπάτσος δν σταμάτησε στο στοπ πήγε να περάσει έτσι(δεν έμεινε πίσω απτό στοπ άπλα ήρθε διπλά μου).μου κάνει δεν σε είδα να βγαίνεις...του λέω μια κόρνα...είχε άπλα για αμάξια να περάσει άλλα ήρθε διπλά μου...αποτέλεσμαφταίω γιατί έκανα όπισθεν...δεν σταματάει στοπ,πρωτη φορά έρχονται ακριβώς διπλά μου,εβγενα και κοίταγα πισω,δεν με είδε και άπλα φταίω γιατίέκανα οπισθεν.μαλιστα..300ευρω ζημιά
nexus5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 έχει!στα @@ του άπλα!ήρθε άπλα διπλά μου ενν. εβγενα,2-3χρονια παρκάρω εκεί ποτέ δεν έγινε τίποτα κάνεις δεν ερχότανε διπλά μουαυτός ούτε με ειδε στο στοπ σταμάτησε,ούτε να πει εντάξει φίλε μου, δεν είδα το ούτε το στοπ ούτε πάτησα κόρναάπλα μου το έπαιζε ειρωνεία επειδή !!είναι σαν λωρίδες δρομος!και είναι σαν να ήρθε επίτηδες διπλά μουκαι όταν των τρακαρα,προχορισε με το αμάξι του, με αποτέλεσμα να κάνει μεγαλύτερη ζημιάενν. εγώ έμεινα στασιμος,αυτος συνέχισεαποτελεζμα?τον έσκισα στα πλάγια και τον βούλιαξα επειδή ξεκίνησε
nexus5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τι συμβαίνει με τα χρώματα. ειμαι σε ορθογραφο...για να μν σας βγουν τα ματια με τα ορθογραφικα Site: εδω
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Έχει αχρωματοψία, όλα ειναι γκρι. Μν σε κάποια χωριά ειναι το μουνι... 4
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 έχει! στα @@ του άπλα! ήρθε άπλα διπλά μου ενν. εβγενα,2-3χρονια παρκάρω εκεί ποτέ δεν έγινε τίποτα κάνεις δεν ερχότανε διπλά μου αυτός ούτε με ειδε στο στοπ σταμάτησε, ούτε να πει εντάξει φίλε μου, δεν είδα το ούτε το στοπ ούτε πάτησα κόρνα άπλα μου το έπαιζε ειρωνεία επειδή !! είναι σαν λωρίδες δρομος!και είναι σαν να ήρθε επίτηδες διπλά μου και όταν των τρακαρα,προχορισε με το αμάξι του, με αποτέλεσμα να κάνει μεγαλύτερη ζημιά ενν. εγώ έμεινα στασιμος,αυτος συνέχισε αποτελεζμα?τον έσκισα στα πλάγια και τον βούλιαξα επειδή ξεκίνησε Ε εντάξει, μην λέμε οτι το έκανε και επίτηδες, είπαμε....
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τι συμβαίνει με τα χρώματα. Κρυφός κώδικας;;;;
Δημοφιλής ανάρτηση frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν οδηγείς όπως γράφεις μεγάλε πάλι καλά που δεν τράκαρες με καμηλοπάρδαλη. 64
Razor_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) με σταυρό υπέγραψες το πρόστιμο; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Razor_7 22
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ειμαι σε ορθογραφο...για να μν σας βγουν τα ματια με τα ορθογραφικα Site: εδω Μπα, δεν την γλυτωνουμε λογω συντακτικου. 4
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 μετά ειμαι εγω ο κακός και ο στριμμένος. 3
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν οδηγείς όπως γράφεις μεγάλε πάλι καλά που δεν τράκαρες με καμηλοπάρδαλη. κλάμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα