Προς το περιεχόμενο

Η Intel παρουσίασε τους 5ης γενιάς επεξεργαστές Core (Broadwell)


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα περισσοτερα λαπτοπς φορανε u πλεον και οχι m . ειδικα σε ι7 θες 1000€+ για m επεξεργαστη, ενω πριν 1-2 χρονια εβρισκες qm με κανα 800αρι. Το λογικο θα ηταν να υπαρχουνκαι σημερα 4 πυρηνοι m στο εμποριο σε πιο χαμηλες τιμες.

 

 

Ειανι της μοδας τωρα το ultramobile γι αυτο εχουν ριξει βαρος στους u.

Ναι το ξερω,οτι το σηκωσαν μοδα να ριχνουν και τους U,στα απλα notebooks και το κανουν για να κερδισουν αυτονομια,καλυτερες θερμοκρασιες και απο haswell οι U εχουν αρκετα καλες επιδωσεις.

 

Το κακο ειναι οτι οσο πιο λιγοι M&H κυκλοφορουν τοσο πιο ακριβοι γινονται και το αντιθετο με τους U,που με την εισοδο τους και στα φτηνα λαπτοπ πεφτει και η τιμη που τους αγοραζεις ο κατασκεβαστης,ετσι μπορει να ριξει και την τιμη στα ultrabooks!

Το προβλημα με τα ultrabooks,ειναι οτι χρησιμοποιειται καλυτερο πανελ(ips fullhd και αρκετα ειναι και touchscreen ) και ssd αντι hdd,και μαζι με την δυσκολια της πολυ λεπτης υλοποιησης παλι ανεβαινει το κοστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνήθως πόσο καιρό κάνει να μπει ένας τέτοιος επεξεργαστής σε παραγωγή? Υπάρχει περίπτωση να τον έχουν τα mac του mid 2015???

 

Όλοι εσείς που λέτε ότι δεν έχουν διαφορά...η ενσωματωμένη GPU με hardware δυνατότητα για το h.265 codec...για μένα απλά σημαίνει ένα future proof μηχάνημα χωρίς ανάγκη για ξεχωριστή κάρτα γραφικών αν σε ενδιαφέρει το video editing χωρίς 3D εφέ.

 

To θέμα είναι να δούμε αν το  Intel Quick Sync Video λειτουργεί και στο encoding για h.265. Αυτό θα σήμαινε μηχάνημα που μπορεί να κάνει τη δουλειά του για τα επόμενα 5-6 χρόνια άνετα (μην πω και παραπάνω...).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...