tinapo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ιστορικό του προβλήματος (συγνώμη για την έκταση) Ελέγχοντας τον σκληρό δίσκο με το CrystalDiskinfo, για προβλήματα, είχα τα αποτελέσματα που φαίνονται στο im.1 Έτσι έτρεξα και το HDDScan και πήρα το ίδιο αποτέλεσμα και στη συνέχεια είχα την έμπνευση να τρέξω τα SMART offline tests (καλά να πάθω) Σε κάποια φάση έκανα επανεκκίνηση, μου είπε ότι κάποιο πρόγραμμα τρέχει-δεν έδωσα σημασία-και έδωσα το ok Στο restart μου έβγαλε πρόβλημα και ότι πρέπει να γίνει διόρθωση των windows (win7 pro sp1) ... δεν έγινε κάτι αλλά στην επόμενη επανεκκίνηση έβγαλε πρόβλημα "ntldr is missing" Αποφασίζω να κάνω format μιας και το σκεφτόμουν καιρό και μπαίνω με το MiniTool Partition Wizard να δω και τους δίσκους όπου διαπιστώνω ότι ο δίσκος που είχα αρχικά 2 partitions τώρα έχει και allocated space-any way κάνω format στον C και ξεκινάω εγκατάσταση των windows prο 8.1 τα οποία όμως μου βγάζουν σφάλμα εγκατάστασης και στο επόμενο restart έχω πρόβλημα με MBR ! Το διορθώνω επαναφέροντάς το από ένα παλιό backup με το Acronis Τρέχω το setup από φλασάκι όλα δείχνουν καλά αλλά διαπιστώνω μετά την εγκατάσταση ότι δεν έχω Δίκτυο και CD-DVD Drive! Περνάω drivers από το CD της μητρικής αλλά τίποτα Το ίδιο και όταν πέρασα τα win 7 pro +sp1 (γιατί κάποιοι drivers της μητρικής δεν ήταν συμβατοί με τα 8) Τώρα έχω επαναφέρει ένα image (win7 pro) που είχα πάρει παλιά και όλα λειτουργούσαν καλά, αλλά το πρόβλημα παραμένει και για τα δύο Στον device manager όλα δείχνουν καλά από drivers Μπαίνω στο BIOS και διαπιστώνω ότι φαίνεται το CD-DVD Drive κανονικά αλλά υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα δικτύου, στον έλεγχο που έχει το BIOS αναβοσβήνει το 100 MBit νομίζω Το ίδιο συμβαίνει και πίσω στη θύρα που μπαίνει το καλώδιο (το φωτάκι είναι σαν φλας-όχι προφανώς από μεταφορά δεδομένων) το ίδιο και στα windows στο σήμα του δικτύου Το περίεργο για το CD-DVD Drive είναι ότι μπορώ και ξεκινάνω live CD πχ Active@Boot Disk κανονικά, αλλά διαπίστωσα ότι και εκεί αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάρτα δικτύου! Το ασύρματο δίκτυο δουλεύει κανονικά, ένα laptop δουλεύει με άλλο καλώδιο που το δοκίμασα και πάλι δεν έγινε κάτι Να υποθέσω πρόβλημα στη μητρική ή κάπου έκανα μ@λ@.. Το σύστημα αποτελείται από case: Site: HEROICHI SUPER MIDI PRO CI-6919 BLACK mobo: Site: GA-P55-USB3 cpu: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Socket 1156 LGA ram:KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 8GB (4x2GB) vga: Site: SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5 PCIE psu: Site: CORSAIR HX650 hdd: WD Caviar Black 640 GB SATA II (αυτός με το πρόβλημα) OS: Microsoft Windows 7 64-bit Η χρήση του είναι γενική χωρίς καθόλου παιχνίδια Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια τι θες και το πειράζεις;
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε hdsentinel και δες υγεία/perfomance του σκληρού.
tinapo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε hdsentinel και δες υγεία/perfomance του σκληρού. Παρέλειψα να πω ότι τα WD tools τον βγάζουν οκ όσον αφορά την κάρτα δικτύου;
tinapo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε hdsentinel και δες υγεία/perfomance του σκληρού. Τα αποτελέσματα είναι καλά νομίζω Το πρόβλημα με την κάρτα δικτύου παραμένει, γράφω από laptop σε άλλο χώρο του σπιτιού, που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο 25m στον ίδιο router καθώς και με το DVD drive έκανα εγκατάσταση το CDBurner xp, το βρήκε με όλα τα χαρακτηριστικά του αλλά όταν έβαλα μέσα DVD δεν μπόρεσε να διαβάσει εκκίνηση από το CD ROM μπορώ να κάνω κάποια βοήθεια;
coolerman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 η άλλη δίσκοι που έχεις δεν είναι και στα "καλυτερά" τους,ειδικά ο Maxtor, φαντάζομαι είναι αρκετά παλιοί η συγκεκριμένοι.
tinapo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 η άλλη δίσκοι που έχεις δεν είναι και στα "καλυτερά" τους,ειδικά ο Maxtor, φαντάζομαι είναι αρκετά παλιοί η συγκεκριμένοι. ναι είναι 10ετίας αλλά είναι για mp3 δεύτερα backup κλπ για τον βασικό WD πρέπει να ανησυχώ;
coolerman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 η άλλη δίσκοι που έχεις δεν είναι και στα "καλυτερά" τους,ειδικά ο Maxtor, φαντάζομαι είναι αρκετά παλιοί η συγκεκριμένοι. ναι είναι 10ετίας αλλά είναι για mp3 δεύτερα backup κλπ για τον βασικό WD πρέπει να ανησυχώ; εγω στην θέση σου θα εκανα το εξης,θα λειτουργουσα μονο τον κυριο δισκο,τους υπολοιπους θα του ειχα βγαλει για να δω τι συμπεριφορα θα ειχε.ΙΣΩΣ σου προκαλουν προβληματα.ο black ειναι σε καλη κατασταση απ οτι βλεπω στο hdsentinel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα