iWantPC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει και το Dual sim,ισως να εχει καποιες διαφορες. Εγω πιστευω οτι ειναι και αναλογα για ποια χωρα προοριζεται το κινητο. Στο Σκρουτζ απ'οτι βλεπω το 1ο με το 2ο μοντελο αλλαζει,το 10 εχει στο τελος το N. http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=LG+L90 Ψαξτο και εσυ λιγο μηπως εχουν διαφορες,τσεκαρε και το Dual sim. Το βρεικα φιλε μου το LG L90 D405 ειναι dual core ενω το LG L90 D405N ειναι quad core http://www.techstores.gr/product/55193/smartphone-lg-d405-l90-nfc-8gb-black-eu?ref=bestprice.groποτε με συμφερει αντι να παρω το διπυρηνο με 131 ευρω να παρω το τετραπυρηνο με 145 ευρω 1
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το βρεικα φιλε μου το LG L90 D405 ειναι dual core ενω το LG L90 D405N ειναι quad core http://www.techstores.gr/product/55193/smartphone-lg-d405-l90-nfc-8gb-black-eu?ref=bestprice.groποτε με συμφερει αντι να παρω το διπυρηνο με 131 ευρω να παρω το τετραπυρηνο με 145 ευρω Μην βασιζεσαι στα χαρακτηριστικα των ηλεκτρονικων καταστηματων γιατι γινονται τυπογραφικα λαθη.Ψαξ'το σε κανα καλο site.
iWantPC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα περασω απο το μαγαζι στη πολη που μενω να ρωτησω αν ειναι quad core και τη διαφορα εχουν τα μοντελα
blueangel3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγω που το εχω δει απο κοντα,νομιζω πως ειναι κομπλε και αμα σε καλυπτει με αυτα τα λεφτα αγορασε το !!!
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Θα περασω απο το μαγαζι στη πολη που μενω να ρωτησω αν ειναι quad core και τη διαφορα εχουν τα μοντελα Λογικα θα το γραφει στο κουτι. Δες και σε τι χρωματα βγαινει. Να σιγουρευτεις οτι ειναι για Ευρωπη για να σε καλυπτει η εγγυηση της LG στην Ελλαδα. Και πες τους να μην ειναι branded. Αν θες να εισαι σιγουρος για την εγγυηση,δινεις το imei του κινητου που αναγραφεται πανω στο κουτι στην LG και σου λενε αν το καλυπτουν.Αυτο το κανεις πριν ανοιξεις το κουτι με την ταινια ασφαλειας.Εφοσον ειναι ενταξει,το πληρωνεις και το παιρνεις. Οταν με το καλο το παρεις αγορασε θηκη και ζελατινα.
Leongr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω την ακριβή διάφορα τους αλλά και τα δύο είναι τετραπυρηνα. Νομίζω πως είναι στην κάμερα. Πάντως για την τιμή του είναι σούπερ. Το.έχω δύο δύο εβδομάδες και Δεν έχω παράπονο. Ειδικά η μπαταρία όπως όλοι λένε είναι το μεγάλο ατου του κινητού . Το μείον κατ εμε είναι ότι Δεν υπάρχει notification led Και τα κουμπιά Δεν φωτίζονται. Ήμουν κ.Εγώ ανάμεσα σε αυτό κ το μίνι αλλά το προτίμησα λόγω κουμπιών στα πλάγια Και μεγαλύτερης οθόνης.
iWantPC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα ρωτησω αν ειναι branded παιζει να μην ξερουν καν τι ειναι αυτο οσο για το imei υπαρχει στην σελιδα της LG που λεει απο που ειναι το καθε Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από iWantPC
iWantPC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Λογικα θα το γραφει στο κουτι. Δες και σε τι χρωματα βγαινει. Να σιγουρευτεις οτι ειναι για Ευρωπη για να σε καλυπτει η εγγυηση της LG στην Ελλαδα. Και πες τους να μην ειναι branded. Αν θες να εισαι σιγουρος για την εγγυηση,δινεις το imei του κινητου που αναγραφεται πανω στο κουτι στην LG και σου λενε αν το καλυπτουν.Αυτο το κανεις πριν ανοιξεις το κουτι με την ταινια ασφαλειας.Εφοσον ειναι ενταξει,το πληρωνεις και το παιρνεις. Οταν με το καλο το παρεις αγορασε θηκη και ζελατινα. Μολις ειδα πως το καταστημα ειναι στο παλιο Αγιονερι και εγω βρισκομαι μεσα στην πολη του κιλκις οποτε δεν μπορω να παω..... πως αλλιως θα μαθω το imei?
GianniSM Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μολις ειδα πως το καταστημα ειναι στο παλιο Αγιονερι και εγω βρισκομαι μεσα στην πολη του κιλκις οποτε δεν μπορω να παω..... πως αλλιως θα μαθω το imei? Το ΙΜΕΙ αναγράφεται έξω από το κουτί, και μπορείς να ζητήσεις να σου το πουν τηλεφωνικά. Η LG επίσης δεν έχει λωρίδα ασφαλείας στο κουτί της
iWantPC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το ΙΜΕΙ αναγράφεται έξω από το κουτί, και μπορείς να ζητήσεις να σου το πουν τηλεφωνικά. Η LG επίσης δεν έχει λωρίδα ασφαλείας στο κουτί της τι εννοεις με το δεν εχει λωρίδα ασφαλείας
GianniSM Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τι εννοεις με το δεν εχει λωρίδα ασφαλείας Στα κουτιά των samsung πχ, έχει ένα αυτοκόλλητο που εμποδίζει να ανοίξει και αν ανοίξει φαίνεται. Στα LG αυτό δεν υπάρχει.
Stogianz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Είσαι σίγουρος? εμένα και τα 2 Lg G2 που είχα παραγγείλει ήταν σφραγισμένα,το ένα με ταινία και το άλλο με ζελατίνα.<br><br> Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα