Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

φανταζομαι οτι υπαρχουν παααρα πολλα θεματα γυρω απο το θεμα Ping, αλλα σε εμενα κανει κατι παλαβα, και δεν βρηκα κατι παρομοιο.

λοιπον, εχω forthnet Με ρουτερ technicolor TD5136v2.

εχω συνδεμενο το pc με wifi γτ ειναι καμια 10αρια μετρα πιο περα απο το ρουτερ. ολα καλα ξερω γω(ιδιο Ping και χανω μονο 1mbps απ οτι βλεπω).

το παραξενο που γινεται: παιζω λολ ξερω γω χαλαρα με 70ms ping. μολις μπει καποιος στο wifi(χωρις να φορτωσει κατι, απλα να μπει) το Ping τρελαινεται.

θα μου πειτε μπες με ethernet. το εκανα και γινεται το ιδιο πραγμα :o

ευχαριστωω

post-200597-0-88352900-1420601348_thumb.png

post-200597-0-26726700-1420601351_thumb.png

post-200597-0-96262200-1420601353_thumb.png

Δημοσ.

Αυτό είναι θέμα διαχείρησης του ρουτερ.. Τα ρουτερ που δίνουν οι πάροχοι είναι απλα για πέταμα.. Μικρή επεξεργαστική ισχύ, περιορισμένες ικανότητες... Λογικό είναι λοιπον όταν μπαίνει κάποιος στην γραμμή, να ανεβαίνει το ping καθώς με το που συνδεεται η νέα συσκευη ανταλλασει πακέτα και ας μην μπει πουθενά.. Συγχρόνως έχει να επεξεργαστεί και τα αλλά πακέτα του λολ.. Οποτε αυτό το multitasking σε συνδιασμό με την μικρή επεξεργαστική ισχύ σου ανεβάζει το ping

Δημοσ.

ααχα. αρα αν θελω να το φτιαξω παω για αλλο ρουτερ?

σε ote που ειχα πριν μετακομισω δεν ειχα τετοιο θεμα, οποτε φανταστηκα οτι ειναι θεμα γραμμης

ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

καλησπερα.

φανταζομαι οτι υπαρχουν παααρα πολλα θεματα γυρω απο το θεμα Ping, αλλα σε εμενα κανει κατι παλαβα, και δεν βρηκα κατι παρομοιο.

λοιπον, εχω forthnet Με ρουτερ technicolor TD5136v2.

εχω συνδεμενο το pc με wifi γτ ειναι καμια 10αρια μετρα πιο περα απο το ρουτερ. ολα καλα ξερω γω(ιδιο Ping και χανω μονο 1mbps απ οτι βλεπω).

το παραξενο που γινεται: παιζω λολ ξερω γω χαλαρα με 70ms ping. μολις μπει καποιος στο wifi(χωρις να φορτωσει κατι, απλα να μπει) το Ping τρελαινεται.

θα μου πειτε μπες με ethernet. το εκανα και γινεται το ιδιο πραγμα :o

ευχαριστωω

δεν μπορεις να πειραξεις κατι αλλο.αν θες απλα να φορτωνεις λιγοτερο το ρουτερ κλεισε το firewall και επισης στο wireless αν εχει wps κλειστο και αυτο.Απο cli κλεινει σιγουρα το wps αλλα ειναι δυσκολο οποτε το αφηνουμε.

κατα τα αλλα γενικοτερα για καλυτερο ping ζητας fast path.ειναι ασχετο με το προβλημα σου απλα στο λεω.

ααχα. αρα αν θελω να το φτιαξω παω για αλλο ρουτερ?

σε ote που ειχα πριν μετακομισω δεν ειχα τετοιο θεμα, οποτε φανταστηκα οτι ειναι θεμα γραμμης

ευχαριστω πολυ :)

η γραμμη σου να φταιει αρκετα δυσκολο γιατι βλεπω 20mbit συγχρονισμο συν οτι οπως λες το κανει οταν συνδεθει καποιος αλλος.αν το κανε σε random στιγμες θα ελεγα οκ μπορει να ειναι γραμμη αλλα εφοσον το βλεπεις εκεινη την στιγμη....μαλλον το ρουτερ.

τωρα για κανα καλο ρουτερ θα μπορουσες να πηγαινες σε κανα draytek 2760delight που ειναι και vdsl και εχει πολλα καλουδια αλλαπαμε στα 150 ευρω που δεν ξερω αν θες να δωσεις τοσα.μετα υπαρχουν και πιο φτηνες λυσεις.καλο θα ηταν αν γινεται να κανεις δοκιμη αυτο που θα παρεις πριν το παρεις.σε πιο φτηνα πας σε tp link 8970, tp link 8980(dual band),9980 (adsl/vdsl kai dual band)

Αυτό είναι θέμα διαχείρησης του ρουτερ.. Τα ρουτερ που δίνουν οι πάροχοι είναι απλα για πέταμα.. Μικρή επεξεργαστική ισχύ, περιορισμένες ικανότητες... Λογικό είναι λοιπον όταν μπαίνει κάποιος στην γραμμή, να ανεβαίνει το ping καθώς με το που συνδεεται η νέα συσκευη ανταλλασει πακέτα και ας μην μπει πουθενά.. Συγχρόνως έχει να επεξεργαστεί και τα αλλά πακέτα του λολ.. Οποτε αυτό το multitasking σε συνδιασμό με την μικρή επεξεργαστική ισχύ σου ανεβάζει το ping

και φαντασου το thomson ειναι απο τα αρκετα καλα δωρεαν ρουτερ και πολυ σταθερο.που να ειχε κανα zte:P

Δημοσ.

Αχα. Σας ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας παιδιά. Νέο ρουτερ λίγο δύσκολα να πάρω λόγω οικονομικών.

Θα δοκιμάσω μια να κλείσω και το firewall και αν πάλι τπτ, τι να κάνουμε. ....

Δημοσ.

υπαρχει και το 8968 tp link που ειναι φτηνο απλα επειδη δεν παιζω παιχνιδια online(ουτε και μη online):P δεν μπορω νασου πω αν θα λυσεις το προβλημα σου ή οχι.οποτε αν εχει κανας φιλος κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη θα μπορουσες να δεις αν στο κανει η οχι.

Μπορει πχ αλλο μοντελο thomson/technicolor να μην στο εκανε αυτο.δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω δυστυχως

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα κάτι. Όλο αυτό γίνεται μόνο αν συνδεθεί στο wifi συσκευή Android. Πριν λίγο έπαιζε από την μία ή αδερφή μου στο pc lol και από την άλλη εγώ στο ps3 modern warfare 2 και ήταν κομπλέ. Το ping να είναι 75 σε αυτήν, και 86 σ εμένα.

Το ps3 ήταν με wifi και αυτό.

Απενεργοποίησα και το firewall αλλά τα ίδια.

τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ παιδιά

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα κάτι. Όλο αυτό γίνεται μόνο αν συνδεθεί στο wifi συσκευή Android. Πριν λίγο έπαιζε από την μία ή αδερφή μου στο pc lol και από την άλλη εγώ στο ps3 modern warfare 2 και ήταν κομπλέ. Το ping να είναι 75 σε αυτήν, και 86 σ εμένα.

Το ps3 ήταν με wifi και αυτό.

Απενεργοποίησα και το firewall αλλά τα ίδια.

τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ παιδιά

τι να πω πρωτη φορα το ακουω.παντως ζητα και fast path μια που εχεις τοσο καλη γραμμη.θα σου ριξει την ταχυτητα 1 με 1,5 mbit αλλα θα κερδισεις ακομα περισσοτερο στο Ping μια που και οι 2 παιζετε online.οπως και παντα θα ειναι πολυ καλυτερα σε ping/spikes αν εισαι με ethernet.το firewall αστο off.no reason να ειναι ανοιχτο.τσαμπα φορτο πανω στο ρουτερ.επισης θα βοηθησει σε ping κτλ και τυχον Port forward που μπορει να θελει καναπαιχνιδι για να μην εισαι nat strict(αν εισαι).Αν και σε μερικα παιχνιδια θελει Port forward οταν στηνεις εσυ server για να μπουν οι αλλοι σε σενα.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
13 hours ago, maestros34 said:

καλησπερα !!το ελυσες το προβλημα φιλε μου???εγω ακομα παλευω!!

a.fast path.

β.qos.

γ.να εισαι με ethernet.

d.καλυτερο modem router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...