koularasss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εδω και αρκετο καιρο ειμαι κατοχος του xperia z και μιας και υποστηριζει 4g ειπα να το δοκιμασω. Οι ταχυτητες φυσικα δεν συγκρινονται με το 3g αλλά εχω μια απορια. Σου τρωει πιο πολλα mb το 4g απο το 3g για την ιδια διαδικασια;; Η απλα το κανει πιο γρηγορα με το κόστος να παραμενει το ιδιο;;
veteranos123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Στο γερμανο που ειχα ρωτήσει μου ειχαν οεινοτι τραβάει περισσότερα mb, επεισης αδιάζει πιο γρήγορα η μπαταρία.
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μόνο στη μπαταρία θα δεις διαφορά. Στην Ελλάδα το 4g είναι για γέλια προς το παρών.
thanospetr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τα ίδια δεδομένα τραβάς αλλά πιο γρήγορα. Άρα κέρδος χρόνου με λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.
fagib2002 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας δε πιάνει και σου χαλάει τη μπαταρία ψάχνοντας για να βρει 4G σήμα
koularasss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ξερω πανω κατω που πιανει και τοτε το ανοιγω. Αρα δεν μου τρωει τιποτα παραπανω παρα μονο μπαταρια;;;
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σε speed test είχα πιάσει μεγάλη ταχύτητα. Εγώ που μένω Πειραιά πιάνω σχεδόν παντού 4g (όχι μέσα στο σπίτι μου όμως) και στην σχολή που είναι στο Νέο Ηράκλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα