Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Για την αγορά φακών επαφής χρειάζεται συνταγή οφθαλμίατρου; Επίσης δε θυμαμαι απ έξω πόση μυωπία έχω (ζω σε άλλη πόλη από εκεί που έμενα όταν πήγα για τελευταία φορά στο γιατρό). Αυτό μπορεί να το δει και ο οπτικός ελέγχοντας τα γυαλιά; Όσοι από εσάς φοράτε φακούς επαφής βοηθήστε αν μπορείτε για να ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ναι χρειάζεται συνταγή γιατρού για να σου τους φτιάξει ο οπτικός, και ναι μπορεί και ο οπτικός κατά κάποιο τρόπο να σου πει τι μυωπία εχεις αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστος, μπορεί να εχεις κατι που να μην μπορεί να το εντοπίσει ο οπτικός
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ναι ο οπτικος μπορει απο τα γυαλια να σου βρει τη μυωπια και να σου κανει καποιες απλες εξετασεις για μυωπια.για φακους επαφης δεν χρειαζεσαι συνταγη.συνηθως αν δεν εχουν τον υπεύθυνο εκεινη τη στιγμη τοτε σου κλείνει ραντεβου το μαγαζί οπου σου κανουν εξεταση και σου προτεινουν καποιες μαρκες φακων μεχρι να βρουν αυτη που σου ταιριαζει.
cuba11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 10 χρόνια περίπου που χρησιμοποιώ μηνιαίους φακούς επαφής ποτέ δεν χρειάστηκα ιατρική συνταγή ούτε μίλησα με κάποιον υπεύθυνο...απλώς ζητάω τους βαθμούς που θέλω και συγκεκριμένη μάρκα που μου έχει "κάτσει" καλά στο μάτι μετά από διάφορους που έχω δοκιμάσει. Επίσης, και το υγρό των φακών είναι σημαντικό να σου "κάτσει" καλά γιατί κάποιες μάρκες εμένα προσωπικά μου προκαλούν ξηροφθαλμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα