L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αγόρασα ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι από e-shop λίγο πριν το Πάσχα πέρυσι. Τέλη Νοεμβρίου, μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα στον άξονα. Το σημείο στο όποιο κουμπώνουν οι μύτες, έχει τζόγο κοντά στα 2-4χιλ. με αποτέλεσμα όταν βιδώνω βίδες να παίζει όλο το κατσαβίδι γύρω γύρω. (επίσης από το ίδιο σημείο είχε χάσει και λίγα λάδια) Το πήγα στο e-shop, το στείλανε για επισκευή και σήμερα μόλις πήγα να το παραλάβω μου το έφεραν πίσω όπως ακριβώς το είχα πάει. Αφού κατέβασα μερικά μπινελίκια μου είπαν ότι η αντιπροσωπία δεν βρήκε κάποιο ελάττωμα και δεν χρειάστηκε επισκευή. Δεν το παρέλαβα και τους είπα να το στείλουν πίσω και να το φτιάξουν. Για εμένα είναι απαράδεκτο ένα κατσαβίδι λιγότερο από 1 χρόνο να έχει τζόγο στον άξονα. Τι να κάνω? Πάω στοίχημα θα μου το στείλουν πάλι πίσω χαλασμένο. 1
d_gkal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ποιας εταιριας ειναι; να το στειλεις ο ιδιος δε παιζει;
L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Είναι της Einhell το κόκκινο το επαναφορτιζόμενο έχασε λάδια (την λιπαντική ουσία που βάζουν γράσσο, λάδι οτι και να είναι)
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Η einhel έχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα. Για κάνε ένα τηλ. κατευθείαν σε αυτούς να δεις αν μπορείς να τους το στείλεις απευθείας σε αυτούς
L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το eshop το εστειλε σε αυτους. αυτοι και καλα ειπαν οτι το κατσαβιδι δεν εχει προβλημα.
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 γι αυτο σου λενε στειλτο μονος σου ή παρε τηλ. εχω το ταδε κατσαβιδι με ταδε s.n. μπορω να το φερω?.μπορει μην ασχοληθηκαν καν για να το στειλουν.οπως μπορει και η εγγυηση να ηταν eshop και οχι της αντ/πειας... το γραφουν αρκετα προιοντα αλλα κανεις δεν ασχολειτε...
L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 θα τους παρω τηλεφωνο για να δω τι εγινε και θα επιστρέψω να αναφερω.
Dannie Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 γι αυτο σου λενε στειλτο μονος σου ή παρε τηλ. εχω το ταδε κατσαβιδι με ταδε s.n. μπορω να το φερω?.μπορει μην ασχοληθηκαν καν για να το στειλουν.οπως μπορει και η εγγυηση να ηταν eshop και οχι της αντ/πειας... το γραφουν αρκετα προιοντα αλλα κανεις δεν ασχολειτε... Που το γραφει δεν το εχω δει ποτε?Μονο 1 η 2 χρονια εγγυηση βλεπω δεν λει αν ειναι απο την εταιρεια η απο το eshop...
kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 το να σου δεινει η αντ/πια νεο laptop δεν παιζει.... Αποκλειστικά 2 χρόνια εγγύηση - trouble free http://www.e-shop.gr/page-11-warranty-2-years επεκταση εγγυησης. Η εγγύηση παρέχεται απο την E-SHOP.GR για laptop που έχουν αγοραστεί απο την E-SHOP.GR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα