dimo_waiter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και καλη χρονια!ηθελα να ρωτησω:γυρισα στο σπιτι μου μετα απο αδεια, και ηταν παγωμενο. Οπως ηταν φυσικο αναψα τα καλοριφερ για να ζεσταθει το σπιτι! Σημειωτεον εχουμε κεντρικο λεβητα φυσικου αεριου με ωρομετρηση για το καθε διαμερισμα (και συνεπως ο καθεις εχει και τον δικο του θερμοσταστη!). Αφοτου ζεστανε το σπιτι παρατηρησα το εξης: αναβουν τα καλοριφερ απο μονα τους χωρις να κανω κατι! Τον θερμοστατη δοκιμασα να τον κλεισω μηπως φταει αυτο αλλα και παλι περνουν μπρος μονα τους. Τι εχει φταιξει; εχω κανει κατι λαθος εγω; Χρεωνομαι εγω η καποιος αλλος οση ωρα καινε; Και το πιο σημαντικο πως μπορω να το σταματησω; δεν ειναι καιρος για περιττα εξοδα και αν ερθει μεγαλος λογαριασμος την κατσαμε την βαρκα!
Daemonos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ρώτα τον διαχειριστή σου, εδώ πώς θέλεις να σου πούμε τι συμβαίνει, ούτε καν ξέρουμε τι σύνδεση έχει γίνει με τις σωλήνες!
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μηπως εχουνε κανονισει να αναβουνε συγκεκριμενες ωρες τη μερα?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 [ξανθιά mode on] χελλοοοοουυυυυυυυυ επειδή κρυώνουν ίσως;;;;;;;;;;; [ξανθιά mode off]
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μηπως εισαι ισογειο - 1ο και εισαι στην κοντινότερη αποσταση απο το λεβητα; Εαν ναι υπαρχει περίπτωση να εχουν βαλει την εκτονωση στα δικα σου καλοριφερ (το εχω δει και εφριξα) για να μην αγοράζουν δοχειο διαστολης, οποτε ωρες ωρες μπορει να στελνει ζεστό νερο για καποιο διαστημα
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 μηπως εισαι ισογειο - 1ο και εισαι στην κοντινότερη αποσταση απο το λεβητα; Εαν ναι υπαρχει περίπτωση να εχουν βαλει την εκτονωση στα δικα σου καλοριφερ (το εχω δει και εφριξα) για να μην αγοράζουν δοχειο διαστολης, οποτε ωρες ωρες μπορει να στελνει ζεστό νερο για καποιο διαστημα Ελληνικές μαγκιές;
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ελληνικές μαγκιές; παρανοια... το ειδα και παιζει να γελουσα πανω απο 1 ωρα και ας μην ειμαι σχετικος ή του αντικειμένου... εναλλακτικά TS αν δε το ειχες πριν καιρο (π.χ. πριν 1 μηνα) αυτό το πρόβλημα παιζει να εχει κολλήσει λιγο ανοιχτη η ηλεκτροβανα σου και παλι οταν ανεβει η θερμοκρασια αρα και η πιεση να σου στελνει λιγο ζεστό. Το αν χρεωνεσαι δε το ξερω μιας και εξαρταται απο την κατασκευη!
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δαιμονισμενα ειναι... εξορκισμο αμεσα. Αμα δεν ξερεις πως, θα σε βοηθησουν οι μελλουσες μαμαδες... 3
nvel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τα σώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία διαστολής γιατί όπως είναι γνωστό δεν διαστέλλονται ώστε να παραλάβουν τις διαστολές του νερού, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν ως φορτία αποθέρμανσης του λέβητα στην περίπτωση που ενώ είναι σε υψηλή θερμοκρασία κλείσουν όλες οι καταναλώσεις έτσι ώστε να μην υπερθερμανθεί το οποίο και γίνεται συχνά στον τελευταίο χρονικά ή υδραυλικά καταναλωτή 1
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 τα σώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία διαστολής γιατί όπως είναι γνωστό δεν διαστέλλονται ώστε να παραλάβουν τις διαστολές του νερού, μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν ως φορτία αποθέρμανσης του λέβητα στην περίπτωση που ενώ είναι σε υψηλή θερμοκρασία κλείσουν όλες οι καταναλώσεις έτσι ώστε να μην υπερθερμανθεί το οποίο και γίνεται συχνά στον τελευταίο χρονικά ή υδραυλικά καταναλωτή σωστός... αυτο ειχαν κανει...
dimo_waiter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλα με τα αστεια πεθανα στα γελια!ειδικοτερα με το ειναι δαιμονισμενα!! :-Ρ Θα μιλησω στο διαχειρηστη απλα ηθελα μια πρωτη γνωμη!οσων αφορα την συνδεσμολογια δεν γνωριζω αλλα δεν ειμαι στον 1ο, ειμαι ρετιρε (4ο οροφο)!
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Στο σπίτι μου είχε τύχει να πάρει νερά η μία ηλεκτροβάνα και βραχυκύκλωνε μέσα, ανοιγόκλεινε μόνη της και δεν είχει σημασία τι εντολή έδινε ο θερμοστάτης αλλά η ηλεκτροβάνα όταν άνοιγε έδινε εντολή στον λέβητα να ξεκινήσει.
dimo_waiter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Την ηλεκτροβανα την κοιταξα. Δεν την πειραξα αλλα εδειχνε οκ. Επισης οταν ανοιγω και κλεινω τον θερμοστατη ανοιγει και κλεινει κανονικα ( κανει τον ηχο που πρεπει δηλαδη.) Αποστολή από το 6036Y με τη χρήση Insomnia App
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Η ηλεκτροβάνα μέσα έχει ένα διακόπτη ή ρελέ δε ξέρω αναλόγως την ηλεκτροβάνα που μόλις ανοίξει πλήρως η ηλεκτροβάνα πατιέται ώστε να ξεκινήσει ο λέβητας. Δεν αποκλείεται να έχει χαλάσει και ο διακόπτης αυτός ή γενικώς μπορεί και να μην οφείλεται και εκεί το πρόβλημα. Απλά από δω μόνο υποθέσεις κάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα