john2892 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας, ξέρει κανείς ποια έκδοση ios έχουν τα ipod touch 5??
igoods Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις;;; Sent from my iPhone using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 εννοεις αν εχει 7 ή 8 μαλλον ε; φανταζομαι πως επειδη ειναι ακομα σε παραγωγη θα βγαινει πλεον με 8. αλλα ειναι θεμα απο που θα το παρεις, ποτε ειχε στοκαρει. επισης, μηπως το κουτι προδιδει στην εξωτερικη φωτο τι εχει μεσα;νομιζω σε τηλεφωνο (4s) καποια στιγμη αλλαξαν κουτι και στο εξωφυλλο ειχε το 7.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικα ειχα αγορασει οταν πρωτο βγηκε το πρωτο Ipod touch 5th gen 32gb και φοραγε το Ios 7 τοτε γιατι δεν ειχε βγει ακομα το Ios8.Βεβαια εγω του περασα κανονικα Ios8 και αν και στην αρχη ειχε κατι μικρα κολληματα μετα εστρωσε μια χαρα,ολα πενα. Δεν γνωριζω αν στα φθηνοτερα 16ρια μοντελα που βγηκαν χωρις την καμερα μετα αν εχουν ηδη Ios 8 μεσα αλλα μικρη σημασια εχει αφου δεχεται την αναβαθμιση κανονικα.
theoritikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω το Ipod 5, μιας και το 4αρι που έχω lagάρει πολύ και οι εφαρμογές σιγά-σιγά δεν το υποστηρίζουν. Το 5 πόσο καλά τα πάει με το ios8?
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Εμενα παντως μια χαρα μου εδειχνε με Ios8 βεβαια κυριως για μουσικη το ειχα και λιγο Wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα