forgotten Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 coffee beanery florida μηπως καμια αγορα απο αμερικα προσφατα?
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Εμένα κάποιος βρήκε το νούμερο της χρεωστικης και παρήγγειλε 35 φορές το σαββατοκύριακο από το efood. Προφανώς με ψεύτικα στοιχεία κάθε φορά και οι ειδοποιήσεις μου ήρθαν Δευτέρα στο email. Το αποτέλεσμα ήταν να μου πουν από την τράπεζα ότι μου αποζημιώνουν μόνο 15 από τις 35 συναλλαγές γιατί έτσι δουλεύουν όλες οι κάρτες. Δηλαδή αν σε κλέψουν 100 φορές μόνο τις 15 θα πάρεις πίσω.
costis ni Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Speculoos είπε Μοιάζει με περίπτωση παίζει κάποιος παιχνίδι στο tablet, *click to unlock 50 extra lives, one time offer 149.99$*, κλικ, και γεια σας. 99% αυτό. Μου έχει τύχει πρόσφατα, μια κυρία που τη βοηθάω καμιά φορά με το κομπιούτερ, μου ρθε κλαμενη και έξαλλη οτι βρήκε άγνωστες χρεώσεις στην κάρτα, πήγε στην τράπεζα ,πήγε στο διευθυντή, τσακώθηκε, έκοψε την κάρτα και γενικά γ...σε τη ζωή της. Και ήθελε να κοιτάξω να της βρω ΕΓΩ, ποιος χακερςςς της έπαιρνε τα λιεφτά. Ρωταω λοιπόν τί ήταν οι χρεώσεις? Google Playstore και Netflix. Αααα καλά λέω, η κόρη σου η 13 χρονη με την ταμπλέτα, στάνταρ. Και της λέω μόλις δω την ταμπλέτα θα φανεί αμέσως. Οχχχχιιι, δε γίνετταιιιι πρέπει να ερθεις όταν θα λείπει και άλλα σουρεαλιστικά. Κι όλα αυτά για 3? 5? ευρώ το μήνα χρεώσεις. Ηθικό δίδαγμα: Διατηρείτε καλές σχέσεις με όλα τα μέλη της οικογένειας. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από costis ni
panostom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) με το efood την πατησα κι εγω. Ευτυχως εγιναν μονο 2 αγορες. Προφανως δε χρειαζεται να πουμε οτι κανενας δεν πρεπει να χρησιμοποιει πλεον καρτα στη συγκεκριμενη εφαρμογη/σελιδα!! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από panostom
adi32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, panostom είπε με το efood την πατησα κι εγω. Ευτυχως εγιναν μονο 2 αγορες. Προφανως δε χρειαζεται να πουμε οτι κανενας δεν πρεπει να χρησιμοποιει πλεον καρτα στη συγκεκριμενη εφαρμογη/σελιδα!! Εγώ ποτέ δεν είχα βάλει την κάρτα μου σε καμία αγορά εκτός από το site της wind.
Nikolas00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, panostom είπε με το efood την πατησα κι εγω. Ευτυχως εγιναν μονο 2 αγορες. Προφανως δε χρειαζεται να πουμε οτι κανενας δεν πρεπει να χρησιμοποιει πλεον καρτα στη συγκεκριμενη εφαρμογη/σελιδα!! Παρολο που το χρησιμοποιω ποτε δεν βαζω στοιχεια καρτας. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με Paypal εχω παρει φαγητο απο εκει μερικες φορες . Εκει που δε το περιμενα ηταν αποπειρα χρεωσης στη eurobank με μικροποσα με E banggood απο ταιλανδη . Ο γ@μημενος δισκος του xbox που κλειδωσε και κατεληξε για επισκευη εκει μαζι με τα στοιχεια της καρτας στο microsoft account ..... Αφησανε τις IP τους οταν πηγαν να λογκαρουν και στο ms account Παθαινω και μαθαινω μετα στοιχεια καρτας σε κινεζικο ουτε για αστειο . Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Ξυπνησαν φαινεται Στις 14 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα θέσει σε εφαρμογή τηνΟδηγία Υπηρεσιών Πληρωμών II (Payment Service Directive 2) ως προς τη διαδικασία αυστηρής εξακρίβωσης ταυτότητας πελάτη (Strong Customer Authentication, SCA), η οποία αναβαθμίζει τα επίπεδα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών (online πληρωμές και αγορές) με στόχο την προστασία των πελατών από πιθανά κρούσματα απάτης. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/upiresies-karton/isxuri-tautopoiisi-pelati?spMailingID=6852716&spUserID=MzMxNjA2OTAzNzgS1&spJobID=1330558229&spReportId=MTMzMDU1ODIyOQS2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα