Rozalia_Va Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας,εχω ενα θεμα,λογω οτι εργάζομαι με την χρήση του διαδικτύου και προσφατα αντιμετωπισα ενα προβλημα γειας μου κοψανε την συνδεση μου στο ιντερνετ... Ασυρματα δικτυα γυρω στην γειτονια μου αρκετα ομως δεν ξερω πως να τα ξεκλειδωσω για λιγο χρονικο διαστημα μεχρι την επανασυνδεση μου... Θα ηθελα την βοηθεια σας,οσοι μπορειτε.. Δικτυα που αναζητω Netfaster Iad 2. Cyta 2. Vodafone-wifi. Cyta 540037 Ευχαριστώ εκ των προτερων
corsair04 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 εάν έχει αλλαχτεί ο εργοστασιακος κωδικός δεν τα σπας με τίποτα και αυτό που ζητάς είναι παράνομο καλύτερα να ζητήσεις από κάποιο γείτονα να σου δώσει τον κωδικό για όσο καιρό το χρειαστείς για να βάλεις δικό σου αλλιώς συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή σου και μέσω δεδομένων πλοήγησε η και αυτό είναι καλή Πηγή: λύση ανάλογο έχει και η cosmote 1
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 εάν έχει αλλαχτεί ο εργοστασιακος κωδικός δεν τα σπας με τίποτα και αυτό που ζητάς είναι παράνομο καλύτερα να ζητήσεις από κάποιο γείτονα να σου δώσει τον κωδικό για όσο καιρό το χρειαστείς για να βάλεις δικό σου αλλιώς συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή σου και μέσω δεδομένων πλοήγησε η και αυτό είναι καλή Πηγή: λύση ανάλογο έχει και η cosmote Αυτό ακριβώς,κανείς δεν θα σου πει όχι για λίγες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα