ntelis1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα είμαι μετανάστης στην γερμανια και σκέφτομαι να γυρίσω Ελλάδα για μόνιμα και ήθελα να ρωτήσω σε άτομα που ξέρουν αν υπάρχει πιθανότητα να πάρω ένα "μικρό" δάνειο από κάποια τράπεζα σαν νέος επαγγελματίας. Δίνουνε; Γιατί εχω ακούσει πτι πλέον δεν δίνουν λόγο κρίσης κλπ. Στην Ελλάδα εχω ένα σπίτι,και δικό μου Μαγαζι. Sent from my iPhone using Insomnia
krom281 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Λογικα αν βαλεις υποθηκη καποιο ακινητο θα παρεις δανειο.
kage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 στειλε πριν γυρισεις... για μενα το νοημα δεν ειναι να παρεις δανειο αλλα εσπα...
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν δίνουν τίποτα οι τράπεζες, μόνο σε γνωστούς επιχειρηματίες του κατεστημένου και του συστήματος.
opera Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στη Γερμανία υπάρχουν υποκαταστήματα της Εθνικής ανθυμάμαι καλά,δε περνάς μια βόλτα.
ntelis1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Στη Γερμανία υπάρχουν υποκαταστήματα της Εθνικής ανθυμάμαι καλά,δε περνάς μια βόλτα. Θα κοιτάξω στο Ίντερνετ αν όντως ισχύει και θα ρωτήσω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα