mastoras007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα. το θέμα που ανοίγω το κάνω καθαρά για να περάσει η ώρα εδώ στη δουλειά. -Αγώρασα μία τηλεώραση 42'' 3D και είπα εδω είμαστε,αραλίκι ταινίες σειρές ποπκόρν (γκομενάκι) κτλ κτλ.. -μετά απο λίγο καιρό συνειδητοποίησα οτι το σπίτι είναι πολύ μικρό (όντος ηταν) αλλά πρίν την tv δέν με απασχολούσε τόσο οπότε ''αναγάστηκα'' να μετακομίσω.. -περνάει ο καιρός και λέω δέν γίνετε χωρίς home cinema..πέρνω και ένα home cinema.. -μετά έπρεπε να βλέπω ταινίες με καλή ποιότητα οπότε δέν μου έφτανε το στικάκι 4g που είχα, αργούσε κιόλας οπότε πήρα και ένα στικάκι 32g με μεγάλη ταχύτητα.. -μετά το καλώδιο προέκτασης που είχα για να συνδέω το usb τελικά είταν usb2.0 και όχι usb 3.0 οπότε χρειαζόμουν και ένα τέτοι καλώδιο για να μήν ποιαστεί η μέση μου ψάχνοντας την usb 3.0 στο κουτί κάτω απο το γραφείο.. -Μετά έπρεπε να πάρω και ένα καλώδιο οπτικής ίνας για να συνδέσω την tv με το homecinema ωστε να παίζει απο τα ηχεία όταν βλέπω κανάλια. -τώρα σκευτομαι να πάρω μηχάνημα για ποπ κόρν γιατι δέν μου αρέσουν τα συσκευασμένα.. -επήσης σκέυτομαι να βάλω ssd για να περνάω της ταινίες ποιό γρήγορα γιατί τώρα έχω ένα παλιό σκληρό 80g (με καλωδιοταινία συνδέεται) -Και να πώ κάτι τελευταιο ο καναπές μου δέν με βολεύει και πολύ τώρα τελευταια.. 3
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ευτυχώς δεν αγόρασες προτζέκτορα γιατί θα μετακόμιζες σε θερινό σινεμά. 22
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 -Και να πώ κάτι τελευταιο ο καναπές μου δέν με βολεύει και πολύ τώρα τελευταια.. Ψήστο για κάτι τέτοιο: 5
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγώ σκέφτομαι τι έχει να γίνει αν μετά απ' όλα αυτά δεν έχει όρεξη για ταινία το γκομενάκυ. 4
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θα αναγκαστεί να αγοράσει και γκομενάκι. 27
Lucifer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αλλά δε μου άρεσαν τα μαλλιά της οπότε αγόρασα και ένα κομμωτήριο. 27
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγώ σκέφτομαι τι έχει να γίνει αν μετά απ' όλα αυτά δεν έχει όρεξη για ταινία το γκομενάκυ. Αυτο ήταν υπονοοούμενο topic starter, να πάρεις καναπέ που ανοίγει. 2
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 -επήσης σκέυτομαι να βάλω ssd για να περνάω της ταινίες ποιό γρήγορα γιατί τώρα έχω ένα παλιό σκληρό 80g (με καλωδιοταινία συνδέεται) Σωστός, έτσι θα βλέπεις το ταινιάκι σε κανα τρίλεπτο και θα έχεις χρόνο και για προκαταρκτικά με το γκομενάκι. Οι σύγχρονοι SSD υποστηρίζουν x128 ταχύτητα αναπαραγωγής; 1
d_gkal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 ειναι δυνατον να εχεις 42αρα τιβι; παρε μια 55αρα/60αρα να γουσταρεις 1
mastoras007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αφου αξίζει να το κάνεις αξίζει να το παρακάνεις!
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μερικοι ακομα βλεπουνε ταινιες και νομιζουν οτι γινονται και στην πραγματικοτητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα