N3CR4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει τελικώς τις δέχονται κανονικά πίσω με επιστροφή χρημάτων. Μεταξύ μας σε όλη την Ευρώπη μπορείς να επιστρέψεις εντός κάποιου χρονικού διαστήματος το προϊόν πίσω άνευ λόγου και αιτίας και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Εδώ πάλι το φυσιολογικό είναι να μην δέχονται επιστροφή χρημάτων και να σου λένε θα πρέπει να ψωνίσεις κάτι άλλο. Κατά την γνώμη μου αυτό θα πρέπει όλοι εμείς σαν καταναλωτές να το κυνηγάμε σε κάθε μας αγορά. Τη στιγμή φυσικά που επιστρέφουμε το προϊόν όπως ακριβώς το πήραμε.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ο νόμος λέει ότι εφόσον επιστρέψεις το προϊόν ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΤΟΥ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ (sorry για τα κεφαλαια αλλά είμαι από κινητό και δεν έχει υπογράμμιση) έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Πήγαινε στο πλαίσιο και αφού σου πουν ότι πρέπει να αγοράσεις κάτι (και δεν επιστρέφουν χρήματα), ανεφέρε την μαγική λέξη ΙΝΚΑ. Έχει τρελό γέλιο το πως αλλάζουν επιτόπου γνώμη. Τη στιγμή φυσικά που επιστρέφουμε το προϊόν όπως ακριβώς το πήραμε.Μεταξύ μας, με ανοιχτή συσκευασία το παρέλαβες? Όχι. Οπότε ,εφόσον έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί, δεν είναι η αρχική του κατάσταση αυτή.
N3CR4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μεταξύ μας, με ανοιχτή συσκευασία το παρέλαβες? Όχι. Οπότε ,εφόσον έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί, δεν είναι η αρχική του κατάσταση αυτή Βασικά ακριβώς με ανοιχτή τις παρέλαβα. Είχε τη συσκευασία χωρίς καμία ταινία γύρω. Τις άνοιξα με το χέρι.
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παράξενο αυτό. Όλες οι ραμ που έχω αγοράσει έχουν το κλασσικό αυτοκόλλητο που πρέπει να σκιστεί για να ανοιχτεί η συσκευασία. Ενδέχεται για αυτό να τις πήραν και πίσω. Δεν θα τις επιστρέψουν με την σειρά τους στην αντιπροσωπεία. Επιτόπου πάλι για πώληση θα πάνε (κακως βέβαια αλλά εφόσον δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ασφαλειας..)
N3CR4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μην επιστραφούν αντιπροσωπεία. Πάντως το site του visionstudio έχει γενικές οδηγίες για επιστροφές προϊόντων προς πίστωση. Κατά τη γνώμη μου μπράβο τους. Έτσι θα πρέπει κάνουν πολλοί στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα