batman_gardiki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μπορεί κάποιος που δεν είναι μέλος του facebook (εγώ) να στείλει μήνυμα σε κάποιον που είναι; δοκιμάζω μέσω του [email protected] προς το [email protected] αλλά δεν δέχεται κάτι!! μήπως για να το δει πρέπει να πάει κάπου αλλού και όχι στα μηνύματα; ευχαριστώ!!!
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Έψαξε στα μηνύματα στην κατηγορία «Other» αντί για «Inbox»; Ίσως το έχει εκεί.
batman_gardiki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Έψαξε στα μηνύματα στην κατηγορία «Other» αντί για «Inbox»; Ίσως το έχει εκεί. other δεν βρίσκω... έχει μόνο ενημερώσεις,μηνύματα,εκδηλώσεις,κτλ μέσα στα μηνύματα δεν υπάρχουν ''άλλα''
infin1tyGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σε εμένα αφού μπω στα μηνύματα έχει αυτό: Στο Other μπαίνουν συνήθως μηνύματα που μου έστειλαν άτομα τα οποία δεν έχω ως φίλους στο facebook.
batman_gardiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 μπα δεν βρισκω κατι. αλλος τροπος δεν υπαρχει να επικοινωνω στο fb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα