louben Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ok thanks για τις συμβουλες. ΠΑντως ενα galaxy s που εχω 3+ χρονια το οποιο εχει φαει απειρες τουμπες,εχει μπει με κλειδια κτλ δεν εχει ουτε μια γρατζουνια(το γυαλι).Το υπολοιπο βεβαια ειναι γεματο.
louben Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό που θα σου γράψω ισχύει για όλα τα κινεζομάγαζα. Βρίσκεις/σου προτείνουν ένα κινητό που σου αρέσει. Λες ωραία θα το πάρω. Παίρνεις σβάρνα τότε όλα τα κινεζομάγαζα (vickmall, reportspam, gearbest, to2c, minideal) και ότι άλλο βρεις, για να δεις τιμή. Βρίσκεις την χαμηλότερη και τον ρωτάς...θέλω να πάρω το τάδε κινητό, τι δωράκια μπορείς να μου κάνεις!? Πας μετά στον πιο ακριβό και του λες, το βρήκα στο τάδε μαγαζί τόσο, εσύ είσαι πιο ακριβός. Πόσο μου το αφήνεις και τι δώρα θα μου κάνεις.... Για price match γράφει εδώ στο reportspam, ασφάλεια τελωνείου έχει όταν κάνεις την παραγγελία και για ένα αντίτοιμο, εάν σου πιάσουν το κινητό στο τελωνείο, σου το πληρώνουν, εάν δεν στο πιάσουν δεν σου γυρνάνε τα λεφτά φυσικά. Εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά αυτό είναι εγώ προσωπικά. Βάζοντας την ελληνική στο Xiaomi Redmi Note 4G, γίνεται αυτόματα root. Έφυγε 8/12 και ήρθε σήμερα, αλλά υπολόγισε ότι είχαμε γιορτές ενδιάμεσα Να κανω μια ερωτηση Βρηκα το κινητο στο pandawill sta 150$ με κωδικο. http://www.pandawill.com/valentine2015.html εστειλα email στο reportspam (δεν εχουν τσατ απο οτι ειδα)που τους ελεγα να εκει το βρηκα 160 $ ποια ειναι η καλυτερη τιμη που μπορειτε να μου κανετε μπλα μπλα. Ουτε φωνη ουτε ακροαση. To ιδιο και στο to2c εκανα chat αλλα δε δεχτηκαν να κατεβασουν την τιμη?Πως γινεται τελικα το price match? Καμια ιδεα? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2015 από louben
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα