Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To οτι τις φορανε ακομα δεν σημαινει πως ειναι στην μοδα μην μπερδευσαι ...

βασικα ειναι.επαιξε πολυ παρκα στις χειμερινες συλλογες αρκετων.υπαρχουν ομως διαφορα ειδη και ειναι πολυ ευκολο να δειχνει χαλια.

προσωπικα δεν με ενδιαφερει το δικο μ ειναι πολυ ζεστο και βολικο.ειδικα με το κρυο των γιορτων απλα εβαζα τη κουκουλα και δεν ενιωθα τιποτα B)

Δημοσ.

Μπουφαν εχω κοντα , μακρια, φουσκωτα, γιλεκα.. Pinko τα αγαπω, αυτα που ειναι μακρια, πολυ κομψα και ζεστα ταυτοχρονα. Για ελαφρυ αερακι superdry windcheater ωραιοτατη λυση.

Πιστευω του χρονου θα παρω σιγουρα ενα north face ειναι εξαιρετικα, εχω ενα διπλο αλλα μου ειναι λιγο μεγαλο.

Οσο για τις ugg τις εχω ευχαριστηθει οσο τιποτα αλλο σε ταξιδι στην αυστρια. Τοσο ζεστες και ανετες-μαλακες, περπατουσα ωρες χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.

βασικα ειναι.επαιξε πολυ παρκα στις χειμερινες συλλογες αρκετων.υπαρχουν ομως διαφορα ειδη και ειναι πολυ ευκολο να δειχνει χαλια.

προσωπικα δεν με ενδιαφερει το δικο μ ειναι πολυ ζεστο και βολικο.ειδικα με το κρυο των γιορτων απλα εβαζα τη κουκουλα και δεν ενιωθα τιποτα B)

Μπουφαν εχω κοντα , μακρια, φουσκωτα, γιλεκα.. Pinko τα αγαπω, αυτα που ειναι μακρια, πολυ κομψα και ζεστα ταυτοχρονα. Για ελαφρυ αερακι superdry windcheater ωραιοτατη λυση.

Πιστευω του χρονου θα παρω σιγουρα ενα north face ειναι εξαιρετικα, εχω ενα διπλο αλλα μου ειναι λιγο μεγαλο.

Οσο για τις ugg τις εχω ευχαριστηθει οσο τιποτα αλλο σε ταξιδι στην αυστρια. Τοσο ζεστες και ανετες-μαλακες, περπατουσα ωρες χωρις κανενα προβλημα.

Περαστε εξω και οι 2 :P

H γνωμη σας δεν μετραει γιατι φορατε μονο flat   :)

post-237837-0-41806700-1421063376_thumb.jpg

Παρε αυτο Μαργαριτα  North face thermoball ειναι καινουρια σειρα   το πηρα σε μπλε με πορτοκαλι εσωτερικο  me κουκουλα πολυ ζεστο και ειναι  σαν να μην το φορας καν .Επειδη η NF  einai  η πιο mainstream στην Ελλαδα  απο τις εξειδικευμενες μαρκες  τσεκαρε  και Millet,Mammut,Patagonia,Helly Hansen ,Arcteryx.

• Like 1
Δημοσ.

εεε εεε τα σταρακια μου βαζουν κατω με μια κινηση τα ugg. :P

Βεβαια με τα σταρακια σου μετα απο μια ωρα στο κρυο θα πρεπει μαλλον να σου ακρωτηριασουν τα δαχτυλα των ποδιων απο τα κρυοπαγηματα, but its all right!

Δημοσ.

Μόνο εγώ φοράω τα κλασικά δερμάτινα; Υφασμάτινο δεν νομίζω να έχω κανένα, όχι τόσο διότι δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικά απέναντι στο κρύο. Ααααα, άκυρο, έχω ένα υφασμάτινο! Απλά είναι πιο αθλητικό.

Δημοσ.

εεε εεε τα σταρακια μου βαζουν κατω με μια κινηση τα ugg. :P

αμα το χιονι φτανει σου φτανει στο γονατο και το παπουτσακι εχει παπαριασει απο το νερο θα σας πω εγω μετα τι βαζει κατω τι.  :P  :P

για σοβαρα κρυα στεγανες μποτες δερματινες τουλαχιστον μεχρι το μεσο της γαμπας. δερμα>ολα

• Like 2
Δημοσ.

Φαγωθηκες πια με τα φλατ :P δε φοραω μονο φλατ :P

Ωραια προταση θα παω να το δω, μηπως και τωρα με τις εκπτωσεις παιξει σε καλη τιμη αλλιως next year.. Θελω να παρω εξοπλιςμο για πεζοπορια μετα την εξεταστικη :P

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια με τα σταρακια σου μετα απο μια ωρα στο κρυο θα πρεπει μαλλον να σου ακρωτηριασουν τα δαχτυλα των ποδιων απο τα κρυοπαγηματα, but its all right!

με χοντρη καλτσα δεν υπαρχει θεμα.

αμα το χιονι φτανει σου φτανει στο γονατο και το παπουτσακι εχει παπαριασει απο το νερο θα σας πω εγω μετα τι βαζει κατω τι.  :P  :P

για σοβαρα κρυα στεγανες μποτες δερματινες τουλαχιστον μεχρι το μεσο της γαμπας. δερμα>ολα

χιονια/βροχες=μποτες εννοειται με τα αθλητικα οτι δεν βγαινουν τετοια καιρικα φαινομενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σαν αυτό που είχε γίνει πέρυσι το χειμώνα με το Napapijri που φοριόνταν από πάνω (χωρίς φερμουάρ), δε νομίζω να ξαναγίνει. Έβγαινες μια βόλτα και έβλεπες καμιά 10αριά από δαύτα. Μάλλον κάποιο κινέζικο βαπόρι θα είχε έρθει γεμάτο απομιμήσεις.

giubotto-napapijri-rainforest-flash-2014

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 2
Δημοσ.

Περαστε εξω και οι 2 :P

H γνωμη σας δεν μετραει γιατι φορατε μονο flat :)

kids-BoysJacket.jpg

Παρε αυτο Μαργαριτα North face thermoball ειναι καινουρια σειρα το πηρα σε μπλε με πορτοκαλι εσωτερικο me κουκουλα πολυ ζεστο και ειναι σαν να μην το φορας καν .Επειδη η NF einai η πιο mainstream στην Ελλαδα απο τις εξειδικευμενες μαρκες τσεκαρε και Millet,Mammut,Patagonia,Helly Hansen ,Arcteryx.

Δοκίμασα το thermoball σε μαγαζί της north face και ήθελα να μείνω εκεί μέσα για πάντα. Μόνο που το συγκεκριμένο είχε κουκούλα και 200€.

Γνωρίζει κανείς που θα το βρούμε πιο φθηνό;

Δημοσ.

Δοκίμασα το thermoball σε μαγαζί της north face και ήθελα να μείνω εκεί μέσα για πάντα. Μόνο που το συγκεκριμένο είχε κουκούλα και 200€.

Γνωρίζει κανείς που θα το βρούμε πιο φθηνό;

Πωωω, αυτό είναι πιο άσχημο και από τη σκουπιδοσακούλα της nike που φορούσε ο Δώνης όταν ήταν στον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσ.

Πωωω, αυτό είναι πιο άσχημο και από τη σκουπιδοσακούλα της nike που φορούσε ο Δώνης όταν ήταν στον Π.Α.Ο.Κ.

donis.jpg

Nike δε νομίζω, μάλλον Sanitas..

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...