viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 H all saints δεν εχει καφε btw . Η ντουλάπα μου διαφωνεί με αυτο το statement.
george_gr1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως με το napapijri που μου εφεραν αναθεωρησα πολλα για τα μπουφαν. Δε ξερω αν γνησιο η οχι, αυτο που ξερω ειναι πως ειναι παναλαφρο και συνηθως απο μεσα φοραω ενα κοντομανικο. Απο τη μια σε κραταει ζεστο και απο την αλλη δεν σκας μολις βγει ηλιος η μπεις σε ζεστο χωρο.
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως με το napapijri που μου εφεραν αναθεωρησα πολλα για τα μπουφαν. Δε ξερω αν γνησιο η οχι, αυτο που ξερω ειναι πως ειναι παναλαφρο και συνηθως απο μεσα φοραω ενα κοντομανικο. Απο τη μια σε κραταει ζεστο και απο την αλλη δεν σκας μολις βγει ηλιος η μπεις σε ζεστο χωρο. τα θεωρώ πολύ overpriced στα λεφτά που ζητάνε.
barman_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 αυτο μου αρεσει και μενα με το northface hyvent μου.δε σκαω οταν εχει ζεστη και ειμαι αρκετα καλα στο κρυο.σε χιονια και σκι ειναι ιδανικο,αντιμετωπιζω ομως θεμα στη θεσσαλονικη που εχει απιθανη υγρασια και κανενα μπουφαν δε κανει δουλεια.. επισης προχθες αγορασα ενα sisley παλτο απο τα benetton,αρκετα ζεστο φαινεται,στα 70 ευρω ,μαλλινο,αξιζε σε σχεση με τα ιδιας τιμης ψεφτικα των γνωστων πολυκαταστηματων. γενικα προτιμω να δινω κατι παραπανω,καθως τα κραταω χρονια..
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Haris μου χρωστας 220€... χαχαχα αμα κατέβεις κρήτη μπορώ να ξεκινήσω το ξεχρέωμα με ένα καφεδάκι 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο 1
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο μεγεια!
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο μεγεια! Ευχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia 3
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μαργαρίτα, το είχε και σε μαύρο μήπως το ίδιο σχέδιο;Επίσης, πόσο κοντό είναι; Καλύπτει και την μέση ή όχι;
GreekMonkey Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλά για σένα Νένυα δεν το συζητάω. Θα το φορέσεις και χώρις μπλουζάκι από μέσα. Και ακούμποτο !!!!!!
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 XD μαζέψου εσύ πιθήκι. Και stay on topic!!!
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 :Ευχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia πάρα πολύ ωραίο! 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο μεγεια! Ευχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia ωραιο μαργαριτα με γεια το δικο μου δωρο για την γιορτη μου που ειναι; viper για φετος λεμε ρε αλλες χρονιες μπορει να ειχε.Keycaps 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα