Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως με το napapijri που μου εφεραν αναθεωρησα πολλα για τα μπουφαν. Δε ξερω αν γνησιο η οχι, αυτο που ξερω ειναι πως ειναι παναλαφρο και συνηθως απο μεσα φοραω ενα κοντομανικο.

Απο τη μια σε κραταει ζεστο και απο την αλλη δεν σκας μολις βγει ηλιος η μπεις σε ζεστο χωρο.

Δημοσ.

Εγω παντως με το napapijri που μου εφεραν αναθεωρησα πολλα για τα μπουφαν. Δε ξερω αν γνησιο η οχι, αυτο που ξερω ειναι πως ειναι παναλαφρο και συνηθως απο μεσα φοραω ενα κοντομανικο.

Απο τη μια σε κραταει ζεστο και απο την αλλη δεν σκας μολις βγει ηλιος η μπεις σε ζεστο χωρο.

τα θεωρώ πολύ overpriced στα λεφτά που ζητάνε.

Δημοσ.

αυτο μου αρεσει και μενα με το northface hyvent μου.δε σκαω οταν εχει ζεστη και ειμαι αρκετα καλα στο κρυο.σε χιονια και σκι ειναι ιδανικο,αντιμετωπιζω ομως θεμα στη θεσσαλονικη που εχει απιθανη υγρασια και κανενα μπουφαν δε κανει δουλεια..

επισης προχθες αγορασα ενα sisley παλτο απο τα benetton,αρκετα ζεστο φαινεται,στα 70 ευρω ,μαλλινο,αξιζε σε σχεση με τα ιδιας τιμης ψεφτικα των γνωστων πολυκαταστηματων.

γενικα προτιμω να δινω κατι παραπανω,καθως τα κραταω χρονια..

Δημοσ.

Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο :P

μεγεια! :D

post-179314-0-99698200-1421676287_thumb.jpgΕυχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia
  • Like 3
Δημοσ.

Μαργαρίτα, το είχε και σε μαύρο μήπως το ίδιο σχέδιο;
Επίσης, πόσο κοντό είναι; Καλύπτει και την μέση ή όχι;

Δημοσ.

attachicon.gif:Ευχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia

πάρα πολύ ωραίο! 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα! Τσιμπησα ενα καφε το οποιο δεν ηταν εκπτωτικο :P

μεγεια! :D

Ευχαριστω!Να το φοραω προς το παρον δυσκολο.. κι εδω φαινεται ωραιοτατα :pSent from my iPhone using Insomnia
ωραιο μαργαριτα με γεια το δικο μου δωρο για την γιορτη μου που ειναι; viper για φετος λεμε ρε αλλες χρονιες μπορει να ειχε.Keycaps
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...