Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαγωθηκες πια με τα φλατ :P δε φοραω μονο φλατ :P <br><br> Ωραια προταση θα παω να το δω, μηπως και τωρα με τις εκπτωσεις παιξει σε καλη τιμη αλλιως next year.. Θελω να παρω εξοπλιςμο για πεζοπορια μετα την εξεταστικη :P

μαργαριτα εδω εισαι αυτο πηρα εγω

post-237837-0-70587300-1421076647_thumb.jpg

Παιδια οκ ειστε μερικοι που απλα δεν το εχετε δεν ειναι κακο αν σας παρηγορει ειστε πολλοι, αυτοι που πεταγεστε ομως για να πειτε την μπουρδα σας εχει πολυ γελιο ...Τωρα η αναλυση της φωτο του ipad 4  δεν ειναι οτι καλυτερο ...

Sent from my ipad4 using Insomnia

Tα Moncler to vest δεν ηθελα το κλασικο γιατι οντως θυμιζει σκουπιδοσακουλα  

post-237837-0-03272100-1421077917_thumb.jpg

post-237837-0-36218100-1421077994_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ω φιλε ναι , απο το 2011 μεχρι περυσι αυτο που γινοταν με τα Ναπαπηρια δεν υπηρχε , νομιζες οτι τα μοιραζαν.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο το συγκεκριμένο;

Σε ποιο αναφερεσαι ?Γιατι δεν φαινεται αν εννοεις το North face το ειχα παρει 200  αλλα τωρα νομιζω το βρισκεις και 170

Δημοσ.

βασικα εξω ολοι ξερουν τι παει να πει ισοθερμικο ,φλις κτλ! εδω αν πας και ρωτησεις καποιον τι ειναι το φλις θα σου κοιταει σαν εξωγηινο

Εγώ το ξέρω από το δημοτικό. Είχα θείο που ήταν των εξορμήσεων και το έμαθα... Υπάρχουν κ πολλοί βέβαια που το φοράνε κ το λένε "ζακέτα" σκέτο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπουφάν ισοθερμικο των 200-300 ευρώ για την Ελλάδα (για τις μεγάλες πόλεις) είναι πεταμένα χρήματα. Για ένα μήνα τον χρόνο που κάνει κρύο δεν αξίζει τον κόπο.

Με ένα ισοθερμικό στρώμα εσωτερικά, μια μακρυμάνικη μπλούζα και ένα απλό μπουφάνακι αντέχεται το κρύο.

Δημοσ.

Σ ωραιο χρωμα το πηρες, θα δω αν βγαινω οικονομικα για φετος...

Ωραια τα μονκλερ , αλλα εχω δυο γιλεκα ενα superdry κι ενα hilfiger που μ αρεσουν και τα δυο πολυ. Καλα το superdry το χα παρει τετοια εποχη κατω απο 100€.

Γενικως ειμαι πολυ του μπουφαν , θεωρω οτι πρεπει κι αυτο να ταιριαζει με τα υπολοιπα που φορας και σε χρωμα και σε στυλ. Οποτε εχω ποικιλια αναλογα με το ποσο κρυο κανει, αν εχω ντυθει καλα ή αθλητικα, και χρωματικως...

Δε μπορεις ενα καλο βραδινο μπουφαν να το βαλεις μ αθλητικα οπως αντιστοιχα ενα αθλητικο να το βαλεις κ να πας σ ενα καλο μαγαζι.. Υπαρχουν καποια που κανουν και για το ενα και για το αλλο, αλλα οχι πολλες περιπτωσεις.

Μονκλερ πρεπει να χει στο αττικα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά κανα all around μπουφανάκι για βραδινή χρήση(σε κανα μπαρ φάση,μπυραρία ) έχετε να προτείνετε? για βασικό μπουφαν έχω ενα columbia τέρας άλλα θέλω κάτι λιγότερο ογκόδες για βραδινή έξοδο και όχι τόσο σπορ.

Δημοσ.

Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι φοράνε άντρες και γυναίκες το ίδιο μπουφάν.

Ένα ημίπαλτο σε μήκος, σε αποχρώσεις λαδί ή μπλε σκούρου, με τεραστια κουκούλα που έχει γούνα. Τί παίχτηκε; το έδινε καμιά αλυσίδα τύπου Ζάρα σε προσφορά και το πήραν όλοι;

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τα κακογουστα μποτάκια ουγκ πέρυσι και πρόπερσι αλλά ευτυχώς αφορούσε μόνο τις γυναίκες και πέρασε.

Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω προσέξει κάποια μόδα στα μπουφαν, αλλά επειδή ανέφερες αυτό με την μεγάλη κουκούλα που έχει γούνα, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το έχω προσέξει σε πολλά μπουφαν, τώρα δεν ξέρω αν παρουσιάζεται μόνο σε μια μάρκα ή σε πολλές.

Δημοσ.

Moncler εχει το Αττικα ναι αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια .Εγω τα ειχα παρει απο το επισημο site toυς  που εχει ολη την συλλογη  και στελνουν αντικαταβολη στην Ελλαδα χωρις να βαλεις πιστωτικη (cash on delivery ).

http://store.moncler.com/gr

Δημοσ.

Μπουφάν ισοθερμικο των 200-300 ευρώ για την Ελλάδα (για τις μεγάλες πόλεις) είναι πεταμένα χρήματα. Για ένα μήνα τον χρόνο που κάνει κρύο δεν αξίζει τον κόπο.

Με ένα ισοθερμικό στρώμα εσωτερικά, μια μακρυμάνικη μπλούζα και ένα απλό μπουφάνακι αντέχεται το κρύο.

Εξαρτάται τι δουλειά κάνεις κ που βρίσκεσαι. Αν δουλεύεις σε κλιματιζόμενο χώρο κ η μόνη έκθεσή σου στο κρύο είναι όταν βγαίνεις από το αυτοκίνητο μέχρι να μπείς στο σπίτι ή στη δουλειά μόνο το μπουφάν χρειάζεσαι. Αν η δουλειά σου όμως είναι σε μη κλιματιζόμενο χώρο με ρεύματα αέρα, κ με μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας + χειρωνακτική εργασία που αναγκαστικά μια ιδρώνεις κ μια παγώνεις, το ισοθερμικό είναι μονόδρομος.

Επίσης το πιο διαλομένο πράγμα για να αρρωστήσεις το χειμώνα είναι τα λεωφορεία στην Ελλάδα. Παγώνεις στη στάση για κανα μισάωρο, πέφτουν οι άμυνες  του οργανισμού, κ μετά μπαίνεις στο λεωφορείο που είναι τίγκα σε ποικιλία airborn από βήχες κ βρωμιαρέους +30 βαθμούς. Δε σε σώνει ούτε ισοθερμικό ούτε τίποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...