haris013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλο το δευτερο αλλα θα πρεπει να το υποστηρίζεις. Τουτεστιν μην είσαι 35αρης που θελει να μοιάζει με 20αρη αγνοώντας την μπυροκοιλια... 20 χρονών είμαι 65 κιλά, 1.83 οπότε μάλλον είμαι κομπλέ
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 20 χρονών είμαι 65 κιλά, 1.83 οπότε μάλλον είμαι κομπλέ 1.83 65 κιλά; whats wrong with you, βάλε καμία 20ρια...
haris013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 1.83 65 κιλά; whats wrong with you, βάλε καμία 20ρια... ναι έχω θέμα, προσπαθώ να πάρω κιλά αλλά μάταια. εντομεταξύ σκίζομαι στο φαί, γύρους πίτσες κλπ δεν μπορώ να πάρω κιλά. τώρα με το γυμναστήριο και με μία ποιο καλή διατροφή ευελπιστώ να παχύνω.
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ναι έχω θέμα, προσπαθώ να πάρω κιλά αλλά μάταια. εντομεταξύ σκίζομαι στο φαί, γύρους πίτσες κλπ δεν μπορώ να πάρω κιλά. τώρα με το γυμναστήριο και με μία ποιο καλή διατροφή ευελπιστώ να παχύνω. Να επιμείνεις! Τρωγε μεχρι να σκασεις και μετα απο 1 ωρα ΞΑΝΑ.Και οχι μονο τζανκ φουντ, κοτοπουλα, ρυζια κλπ. Αχ...τι να πουμε κ εμεις που δεν πρεπει να φαμε τωρα..
qsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ναι έχω θέμα, προσπαθώ να πάρω κιλά αλλά μάταια. εντομεταξύ σκίζομαι στο φαί, γύρους πίτσες κλπ δεν μπορώ να πάρω κιλά. τώρα με το γυμναστήριο και με μία ποιο καλή διατροφή ευελπιστώ να παχύνω. Μην ανησυχείς, μέτα απο πολύχρονη σχέση στα 30 σου θα γίνεις αγνώριστος και θα χεις πάρει αρκετά πιο πολλά από όσα θες
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μην ανησυχείς, μέτα απο πολύχρονη σχέση στα 30 σου θα γίνεις αγνώριστος και θα χεις πάρει αρκετά πιο πολλά από όσα θες χαχα κοροιδεύετε αλλά όντως είναι πρόβλημα για μένα να μην έχω όγκο σε αυτή την ηλικία
GreekMonkey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Βάλε το άγχος στην ζωή σου και δεν θα καταλάβεις για πότε θα αρχίζεις να φορτώνερεις κιλά.
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το wincheater δεν ειναι για πολλα κρυα. Πολυ ομορφο βεβαια, για τα δικα μου γουστα
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ...NOT Στο θεμα μας,μονο εγω απεχθανομαι αυτες τις γυαλιστερες σκουπιδοσακουλες? Επισης στην ντουλαπα πιανει ιστους αυτο εδω(σε μαυρο): http://www.alphaindustries.com/mens-field-coats/alpha-industries-m-65-field-coat.htm Τι προτεινουν οι μοδιστροι του φορουμ?Υπαρχει ελπιδα να φορεθει με κατι? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το φοράς . Και με τζήν πάει και με στρατιωτικού τύπου παντελόνι. Μια χαρά είναι
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το wincheater δεν ειναι για πολλα κρυα. Πολυ ομορφο βεβαια, για τα δικα μου γουστα και αυτό στην ίδια σειρά είναι ε? http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/20857105047304005/superdry-d2-pop-zip-hooded-arctic-windcheater-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-ms5jz00900.html
raxanas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Παιδια το βρισκεται φυσιολογικο ενας 22 χρονών φοιτητης να φοραει barbour μπουφαν?Θέλω να πάρω ενα αλλα φοβαμαι μην ειναι too muchΚατι τετοιο http://www.choicestore.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/9/093933046-4.jpg η τετοιοhttp://www.barbourjacketoutlets.co.uk/images/BAR/Barbo-22.jpg
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Όπως βολεύεται ο καθένας Φόρα ό,τι σου αρέσει και άσε τους άλλους να λένε
qsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 χαχα κοροιδεύετε αλλά όντως είναι πρόβλημα για μένα να μην έχω όγκο σε αυτή την ηλικία στην ηλικία σου ήμουν 74 κιλά, φόραγα 28αρι τζιν και έτρωγα μέχρι να σκάσω, πλέον είμαι 96 και νιώθω σα μπάλα μάλλον πρέπει να το ρίξω στη γυμναστική μετά από αιώνες Παιδια το βρισκεται φυσιολογικο ενας 22 χρονών φοιτητης να φοραει barbour μπουφαν?Θέλω να πάρω ενα αλλα φοβαμαι μην ειναι too much Κατι τετοιο http://www.choicestore.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/9/093933046-4.jpg η τετοιο http://www.barbourjacketoutlets.co.uk/images/BAR/Barbo-22.jpg ναι είναι φυσιολογικό βέβαια όταν ήμουν πιο μικρός ήταν περισσότερο μοδάτο και είχαν όλοι, πλέον το βλέπεις πιο σπάνια, αλλά αξίζει σαν επένδυση 1ον γιατί διαλύεται πολύ δύσκολα και 2ον γιατί και μετά από 10 χρόνια να το φοράς πάλι θα φαίνεται φυσιολογικό σε αντίθεση με πιο μοδάτα πράγματα 3ον γιατί δε βρωμίζει και λαδιά να πέσει μετά από λίγο καιρό θα εξαφανιστεί και μπογιά να φάει απλά το ξαναστέλνεις για κέρωμα. ορίστε και το πιο παλιό μου που έχω από τα 18 και διατηρώ σαν κειμήλιο , αν και περισσότερο πλέον το έχω για λετσοκατάστασεις/χαμαλίκια (και επειδή έχει ξανακερωθεί βρωμάει κολασμένα και φυσικά δεν έχει πλυθεί ποτέ και έχουν πέσει επάνω του τα πάντα ) πρέπει να του παίξω κάνα μπαλωματάκι βέβαια, αλλά αυτά τα κάνουν μόνο έξω από όσο ξέρω και μιας και είσαι φοιτητής πάρε beaufort να βάζεις στη πίσω τσέπη τις σημείωσεις θα εκπλαγείς με το πόσο δε τσαλακώνονται και με το πόσες μπορείς να κουβαλήσεις
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 και αυτό στην ίδια σειρά είναι ε? http://www.cosmossport.gr/cosmos/el/Product/20857105047304005/superdry-d2-pop-zip-hooded-arctic-windcheater-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-ms5jz00900.html Ναι. Ειναι αδιαβροχο, αντιανεμικο , μ αρεσει η εσωτερικη του επενδυση ειναι απαλουλι φοριεται φθινοπωρο και ανοιξη ευκολα, αναλογα βεβαια με το τι θες να φορας και απο μεσα. Παει με φορμες αλλα και με τζιν, μπορεις να το βαλεις πχ και στο γυμναστηριο και στη σχολη και σε βολτα για καφε. Ακομα κ βραδυ αν πας καπου χαλαρα μ ενα sneaker , συνδυαζεται. Ωραια επιλογη σ αυτα τα λεφτα δυσκολα βρισκεις καλυτερο.
raxanas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ναι είναι φυσιολογικό βέβαια όταν ήμουν πιο μικρός ήταν περισσότερο μοδάτο και είχαν όλοι, πλέον το βλέπεις πιο σπάνια, αλλά αξίζει σαν επένδυση 1ον γιατί διαλύεται πολύ δύσκολα και 2ον γιατί και μετά από 10 χρόνια να το φοράς πάλι θα φαίνεται φυσιολογικό σε αντίθεση με πιο μοδάτα πράγματα 3ον γιατί δε βρωμίζει και λαδιά να πέσει μετά από λίγο καιρό θα εξαφανιστεί και μπογιά να φάει απλά το ξαναστέλνεις για κέρωμα ορίστε και το πιο παλιό μου που έχω από τα 18 και διατηρώ σαν κειμήλιο, αν και περισσότερο πλέον το έχω για λετσοκατάστασεις/χαμαλίκια (και επειδή έχει ξανακερωθεί βρωμάει κολασμένα και φυσικά δεν έχει πλυθεί ποτέ και έχουν πέσει επάνω του τα πάντα ) πρέπει να του παίξω κάνα μπαλωματάκι βέβαια, αλλά αυτά τα κάνουν μόνο έξω από όσο ξέρω Ισχύει οντως οτι μυριζουνε περιεργα/άσχημα απο την αρχη?Ποσο καιρό χρειάστηκε για να το ξανακερώσεις???Μου αρέσει πολυ σαν στύλ απλά φοβάμαι λογω κεριού και λογω το οτι θελει ειδικο καθαριστηριο για συντήρηση,μην το πάρω και σε 1-2 χρόνια αχρηστευτεί.Επισης,ειναι αρκετά ζεστο?Εχω parka για τα κρύα και αυτό θέλω να το φοράω και ανοιξη,βολευει και για τα κρυα κ για τοτε?Θα το πρότινες δηλαδη χωρις ενδοιασμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα