qsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 τα καινούρια είναι πιο φλώρικα και δε βρωμάνε καθόλου, παρόλα αυτά αν το ξαναπεράσεις σου βάζουν το παλιό κερί και βρωμάει ο τόπος , εσένα δε θα σε ενοχλεί οι γύρω σου μόλις τους πλησιάζεις μπορεί να γκρινιάζουν (χέστηκες) το κάθε πότε θέλουν εξαρτάται από σένα, πόσο δηλαδή το χρησιμοποείς και πόσο ανέχεσαι να γίνει λαχανί (αν μιλάμε για το πράσινο πχ) και να μπάζει νερά (γιατί καινούριο δε περνάει τίποτα) μπορεί και στο χρόνο μπορεί και στη 5ετία επίσης θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός, ότι πέρα από πανάκι με κρύο νερό , κανονικό πλύσιμο δε παίζει η μπίχλα θα σε ακολουθεί μόνιμα, αν μπεί για πλύσιμο καταστράφηκε και μακριά από καθαριστήριο. το πας στην αντιπροσωπεία για συντήρηση ζεστό είναι αλλά μην περιμένεις χαμούς σε 0 βαθμούς, για μέχρι 10 είναι οκ με τα πουλοβεράκια σου από κάτω υπάρχει η δυνατότητα βέβαια να πάρεις εξτρά γιλεκάκι μου μπαίνει με φερμουαρ από μέσα και προσφέρει έξτρα μόνωση (κάνα 100αρικο στο χαλαρό θα πηγαίνει αυτό) και για τη βροχή αν θες και κουκούλα φάση ψυχοπαθής δολοφόνος άλλο ένα 40αρι , διαφορετικά φοράς κάνα φούτερ με κουκούλα από μέσα και ο,τι κρατήσει αυτό επίσης σε κλαδιά , θάμνους, αγκάθια κτλ δε νιώθει , εγώ πάω σα παραπληγικό σε όποιο θάμνο και κλαδί βρω όταν το φοράω και βρίσκομαι στη φύση για αυτό μου τρυπάνε μετά από κάποια χρόνια γενικά μη το βλέπεις σαν κυριλλέ ρούχο, για τους αγρούς είναι, απλά μπορείς να το φορέσεις και καθημερινά ακόμα και με ρούχα δουλειάς ή μια χαλαρή έξοδο , ή σε γυφτοκατάσταση με φορμίτσα από μέσα.. με όλα πάει Θα το πρότινες δηλαδη χωρις ενδοιασμο? ναι, είναι διαχρονική αγορά από πιτσιρίκια μέχρι παππούδια και δεν έχει γίνει ποτέ ρούχο πλεμπαρίας σε αντίθεση με άλλα ακριβά πράγματα
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Ειναι αδιαβροχο, αντιανεμικο , μ αρεσει η εσωτερικη του επενδυση ειναι απαλουλι φοριεται φθινοπωρο και ανοιξη ευκολα, αναλογα βεβαια με το τι θες να φορας και απο μεσα. Παει με φορμες αλλα και με τζιν, μπορεις να το βαλεις πχ και στο γυμναστηριο και στη σχολη και σε βολτα για καφε. Ακομα κ βραδυ αν πας καπου χαλαρα μ ενα sneaker , συνδυαζεται. Ωραια επιλογη σ αυτα τα λεφτα δυσκολα βρισκεις καλυτερο. για βράδυ με chino, πουκαμισάκι και sneaker πάει? όχι κατι κυριλέ φάση, για μπύρα ή ποτό.
margaritagr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 http://www.superdry.com/mens/jackets/details/48581/moody-melton-bomberπιστευω κατι τετοιο θα ταιριαζε καλυτερα με chino ειναι καπως ιδιαιτερο ρουχο... Ή καποιο ημιπαλτο φαση.. Καλυτερα αν φορας συχνα τετοια παντελονια να πας να το δοκιμασεις ντυμενος ετσι να δεις πως ειναι 1
GreekMonkey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τι 219 ευρώ ρε. Πάνε καλά; Χαλόουυυυ, το lidl με 20 ευρώ έχει. 1
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τι 219 ευρώ ρε. Πάνε καλά; Χαλόουυυυ, το lidl με 20 ευρώ έχει. lol. 1
eidikos33 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Ειναι αδιαβροχο, αντιανεμικο , μ αρεσει η εσωτερικη του επενδυση ειναι απαλουλι φοριεται φθινοπωρο και ανοιξη ευκολα, αναλογα βεβαια με το τι θες να φορας και απο μεσα. Παει με φορμες αλλα και με τζιν, μπορεις να το βαλεις πχ και στο γυμναστηριο και στη σχολη και σε βολτα για καφε. Ακομα κ βραδυ αν πας καπου χαλαρα μ ενα sneaker , συνδυαζεται. Ωραια επιλογη σ αυτα τα λεφτα δυσκολα βρισκεις καλυτερο. πηγα να το παρω αλλα δν μου αρεσε ο λαιμος του
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 http://www.superdry.com/mens/jackets/details/48581/moody-melton-bomberπιστευω κατι τετοιο θα ταιριαζε καλυτερα με chino ειναι καπως ιδιαιτερο ρουχο... Ή καποιο ημιπαλτο φαση.. Καλυτερα αν φορας συχνα τετοια παντελονια να πας να το δοκιμασεις ντυμενος ετσι να δεις πως ειναι Δεν είμαι καθόλου fan του λάστιχου στην κάτω μεριά του μπουφάν. Καθόλου όμως. 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 για βράδυ με chino, πουκαμισάκι και sneaker πάει? όχι κατι κυριλέ φάση, για μπύρα ή ποτό. Ωραια τα chino βασικα ειναι μοδα εδω και 2 χρονια ειδικα τα καφε ανοιχτο -κεραμιδι . Το wincheater δεν ειναι για πολλα κρυα. Πολυ ομορφο βεβαια, για τα δικα μου γουστα Aν λες superdry εχω ενα πριν 3 χρονια το ειχα παρει, βασικα windstopper einai αυτα για μεσα στην πολη ειναι μια χαρα φυσικα υπαρχουν alla top αλλα ειναι για outdoor δραστηριοτητες .
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν είμαι καθόλου fan του λάστιχου στην κάτω μεριά του μπουφάν. Καθόλου όμως. Και στους καρπούς. Αν το συγκεκριμένο αξίζει 220 να πάω να φουντάρω.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Και στους καρπούς. Αν το συγκεκριμένο αξίζει 220 να πάω να φουντάρω. Στους καρπούς βολεύει, ειδικά αν είσαι δαίμονας της ασφαλτου... =] 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ρίξτε μια ματιά και στα emerson. Έχει ωραία σχεδιάκια σε σπορ και πιο casual και καλές τιμές. Η ποιότητα επίσης μου φαίνεται καλή http://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/8694/Emerson.html?order_dir=desc&page=1
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ρίξτε μια ματιά και στα emerson. Έχει ωραία σχεδιάκια σε σπορ και πιο casual και καλές τιμές. Η ποιότητα επίσης μου φαίνεται καλή http://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/8694/Emerson.html?order_dir=desc&page=1 ψιλοβαρετα τα σχεδια και καπως ακριβα για αυτο που βλεπω... 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ψιλοβαρετα τα σχεδια και καπως ακριβα για αυτο που βλεπω... Εμένα κάποια μου άρεσαν, έχω πάρει κι ένα!
haris013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ωραια τα chino βασικα ειναι μοδα εδω και 2 χρονια ειδικα τα καφε ανοιχτο -κεραμιδι . Aν λες superdry εχω ενα πριν 3 χρονια το ειχα παρει, βασικα windstopper einai αυτα για μεσα στην πολη ειναι μια χαρα φυσικα υπαρχουν alla top αλλα ειναι για outdoor δραστηριοτητες . γενικά είμαι των ποιο σκούρων χρωμάτων, μαύρα/γκρί κλπ . http://www.superdry.com/mens/windcheaters/details/48544/quilted-windcheaterαυτό είναι αντιανεμικό μόνο? αμα το βάλω αυτή την περίοδο βράδυ δηλαδή δεν θα κάνει δουλειά?
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 γενικά είμαι των ποιο σκούρων χρωμάτων, μαύρα/γκρί κλπ . http://www.superdry.com/mens/windcheaters/details/48544/quilted-windcheaterαυτό είναι αντιανεμικό μόνο? αμα το βάλω αυτή την περίοδο βράδυ δηλαδή δεν θα κάνει δουλειά? Κανει ,παρομοιο εχω και εγω παλιοτερο μοντελο για πολυ κρυα δεν κανει για την Αθηνα μια χαρα ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα