Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα το πήρες;

massimo dutti

Ωραια επιλογη, μεγεια!!

ευχαριστώ :)
Είχε και άλλα δερμάτινα σε εκπτώσεις;Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Πηρα πριν 2-3 εβδομαδες και εγω ενα μπουφαν με δερματίνη σε χρωμα ταμπα (ισως λιγο πιο γκριζαρισμενο θα ελεγα , αλλα σε αυτη την αποχρωση .

Να πω οτι δεν εχω ξαναπαρει μπουφαν νε λαστιχα στα ακρα των μανικιων και νοιωθω λιγο περιεργα,αλλα πιστευω θεμα συνηθειας ειναι .

Επισης δε ξερω αν υφισταται θεμα μοδας ή κακογουστιας αλλα ενηγουεη,με γεια μου

Δημοσ.

Μεγειά!

BTW έχω ένα Chevignon δερμάτινο με λάστιχα στα άκρα (παίζει να έχουν περάσει 2-3 δεκαετίες από τότε που κυκλοφόρησε) και είναι σκυλί! Δεν νιώθει τίποτα από κρύο και χιονιάδες!

Δημοσ.

και είναι σαν σακούλα σκουπιδιών, δεν είναι κανονικό δέρμα είναι πλαστικά. ;)

πολλά είναι για δερμάτινο?

το πήρα σε έκπτωση 120 πάντως, νομίζω οτι είναι super η τιμή. δεν σου αρέσει?

1) δερμάτινα που δεν ειναι στα κανονικά χρώματα, αποφεύγονται

2) δεν είμαι σίγουρος οτι ειναι δερμάτινο...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν κανονικά χρώματα...όλα βαφης ειναι η έχουν χρωστικα λαδακια.
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν κανονικά χρώματα...όλα βαφης ειναι η έχουν χρωστικα λαδακια.

κανονικα χρωματα = μαυρο+καφε+ελεφαντι (αυτο που λενε στην Κηφισιά ως ποντικι)

επισης: κανονικο # φυσικο

Δημοσ.

Επειδη δεν εχει τυχει να βαλω δερματινο-like μπουφάν μοας που ανεκαθεν φορούσα είτε υφασμάτινα με "γέμιση" και χωρίς, είτε αθλητικά.

Τα δερμάτινα είναι καθαρά θέμα στυλ και εμφάνισης,έτσι;

Κατα πόσο σε ξρατάνε ζεστό;

Στις γιορτες εβαλα το μπουφάν που είπα παραπάνω,και μου ήταν τελείως πρωτόγνωρη αίσθηση αφενος τονοτι ειναι λεπτό και αφεταίρου το οτι ολο το κεφάλι το νοιωθω εκτεθιμενο

Δημοσ.

Βασικά επειδή με έβαλε στο κόλπο ο haris013, με τα δερματινα..

Σε ποια περιοχή στην Αθήνα μπορώ να βρω τίμια μαγαζάκια με δερμάτινα μπουφάν να πα να ριξω μια ματιά;

Οποιος ξερει καποιο συγκεκριμενο καταστημα ας στειλει PM αν δε θελει να το αναφερει στο φορουμ

Δημοσ.

εγώ τελικά κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά πήρα κάτι τελείως διαφορετικό, είδα εντελώς τυχαία ένα τέλειο δερμάτινο και το τσίμπισα 

http://www.massimodutti.com/gr/el/men/%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BD/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B1-c1300014p5200640.html?colorId=400

μου έκατσε κουτί, μου άρεσε κιόλας και δεν το πολυσκέφτηκα, το πείρα αμέσως :P

Τα massimo duty εχουν πολυ καλα δερματινα bikers μπουφαν  ωραιο σχεδιο αυτο που πηρες ,εγω εχω παρει περσι ενα στα 200 σε καφε χρωμα 

Ειναι δερματινα και απο καλη ποιοτητα napa δερμα 100%.

Δημοσ.

Ενα δερμάτινο ειναι timeless piece για την ντουλάπα κάποιου. With that in mind, γιατι να δώσει κάποιος 200 ευρώ στα massimo duty οταν α) με 20 ευρώ παραπάνω μπορεις να πάρεις allsaints β) με 50 ευρώ παραπάνω religion γ) με 100 ευρώ παραπάνω superdry, emporio Armani και τα λοιπά...?

Either way, καλοφορετα και λοιπές ευχές...

Δημοσ.

Ενα δερμάτινο ειναι timeless piece για την ντουλάπα κάποιου. With that in mind, γιατι να δώσει κάποιος 200 ευρώ στα massimo duty οταν α) με 20 ευρώ παραπάνω μπορεις να πάρεις allsaints β) με 50 ευρώ παραπάνω religion γ) με 100 ευρώ παραπάνω superdry, emporio Armani και τα λοιπά...?

Either way, καλοφορετα και λοιπές ευχές...

Ακριβως αυτο ενα δερματινο  ειναι all time classic   και ειδικα se bikers /bomber style ειναι σαν το μαυρο φορεμα στις γυναικες δεν μπορει να λειπει απο καμια γκαρνταρομπα .

Τωρα προφανως και υπαρχουν πολλες μαρκες   που εχουν δερματινα εγω βασικα ημουν στο golden   το ειδα μου αρεσε πολυ  to ηθελα σε καφε ανοιχτο και το πηρα ..

H all saints  δεν εχει καφε btw .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...