Evagg87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλήμερα σε όλους αξίζει να πάρω το nokia lumia 735 η να ψάξω κάποιο android σε αυτά τα λεφτά
driverpit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 android καλύτερα Lg G2 16 gb με 15 ευρώ παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html 3 1
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 αν σε ενδιαφέρει το αισθητικό μέρος τότε σίγουρα το lumia. Αν θες υπερπροσφορά εφαρμογών το G2
Evagg87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν δουλεύω τρέλες εφαρμογές (facebook-viber-istagram-youtube) αυτές μόνο νομίζω ότι πάνω από 4,7" είναι τεράστιο το κινητό
Kostas93 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 http://www.sellphone.gr/nokia-lumia-730-dual-sim.htmlκοίταξε και το 730. Να γλιτώσεις και κάποια χρήματα.
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν και είμαι fan των WP να σε ενημερωσω (αν και αυτη τη στιγμή δοκιμάζω το android και δεν ειμαι μεσα στις εξελιξεις των WP πολύ) πως είναι πιθανο να βρεις πιο πολλές επιλογές στις ιδιες εφαρμογές (είναι πιο ανεπτυγμένες δηλαδή), στη λειτουργία ομως δε θα εχεις κανενα πρόβλημα. Μάλιστα το καλύτερο είναι πως για να χρησιμοποιησεις το FB δε χρειάζεται καν να μπεις στην εφαρμογη καθως υπάρχει και ενσωματωμενη χρηση στα WP. Ως κινητο παντως ειναι πολύ ωραίο και ειναι απο τις συσκευες που με κανουν να αναπολω τα WP
Evagg87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αν και είμαι fan των WP να σε ενημερωσω (αν και αυτη τη στιγμή δοκιμάζω το android και δεν ειμαι μεσα στις εξελιξεις των WP πολύ) πως είναι πιθανο να βρεις πιο πολλές επιλογές στις ιδιες εφαρμογές (είναι πιο ανεπτυγμένες δηλαδή), στη λειτουργία ομως δε θα εχεις κανενα πρόβλημα. Μάλιστα το καλύτερο είναι πως για να χρησιμοποιησεις το FB δε χρειάζεται καν να μπεις στην εφαρμογη καθως υπάρχει και ενσωματωμενη χρηση στα WP. Ως κινητο παντως ειναι πολύ ωραίο και ειναι απο τις συσκευες που με κανουν να αναπολω τα WP Φίλε μου είμαι ακριβώς το αντίθετο από εσένα είμαι χρήστης android από 2.1 εκδοσή μέχρι 4.4.4 και λέω να δω και τα windows phones
disqualified Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως δε θα παθεις και τιποτα να τα δοκιμάσεις. Μπορεί να τα λατρέψεις για τη σταθεροτητα στις επιδοσεις τους μπορει και να τα μισησεις καθως το form factor του UI είναι πολυ διαφορετικο
Stogianz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα σου έλεγα,όπως σου είπαν και απο πάνω, Lg G2(είμαι κάτοχός του). Δες το απο κοντά και θα την λατρέψεις την οθόνη.Και εγώ στην αρχή δεν ήθελα πάνω απο 4,5" αλλά τώρα οι 5,2" με το απίστευτα μικρό bezzel του δεν με ενοχλούν καθόλου!Θα πάρει και το Lollipop Android 5.0 και θα είσαι κομπλέ! 1
GianniSM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ με τον Stogiaz.Τα windows Πλέον κατάντησαν να προτείνονται στην πιο χαμηλή κατηγορία. Είχαν στα υπέρ τους την έλλειψη λαγκ, πλέον οι Mid range συσκευές android δεν υστερούν ούτε σε αυτό. Δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να επιλέξει κάποιος windows phone σε αυτά τα χρήματα.
Alexandros74 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και από εμένα, H άποψή μου είναι ότι πρέπει να δοκιμάσεις το windwos phone.. Και εννοώ να το πάρεις, να το επεξεργαστείς, να κάνεις υπομομή να το μάθεις (τουλάχιστον 1 μήνα). Μετά από αυτή τη δοκιμή θα αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι. Φυσικά το store είναι μικρό, αλλά έχει όλα όσα χρειάζεσαι αν δεν είναι applicationάκιας. Νομίζω ότι πολοί δοκιμάζουν windows phone για μια μέρα και νομίζουν ότι δεν τους αρέσει, χωρίς να το δοκιμάσουν σοβαρά καν... Εγώ αυτό που προτείνω έκανα και πλέον δεν μπορώ χωρίς windows phone... (Κάτοχος 930)
haHa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Θελεις αντοχη στο χρονο, εξαιρετικη οθονη/μπαταρια, μεγαλυτερη ποικιλια εφαρμογων και καλυτερες επιδοσεις; Τοτε πας στο lg g2. Αν θελεις να δεις κατι διαφορετικο, που θα ειναι ομως πιο αργο κλπ, τοτε πας σε lumia 735. Το lg g2 συγκρινεται σε οθονη, επιδοσεις με το lumia 930. Το lumia 930 με το lumia 735 εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις κλπ. 1
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το g2 είναι "ψέμα" σε αυτά τα χρήματα, αν όντως έχεις μάθει τόσο καιρό να δουλεύεις με android δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι, έχεις αυτά που θες σε μια αρκετά ικανή και γρήγορη συσκεύη μαζί με όλες τις ευκολίες που έχεις συνηθίσει γενικά από κάποιο επίπεδο hardware και μετά (και ο snap 800 ξεπερνάει κατά πολύ αυτό το επίπεδο), φεύγουν οι όποιες ανησυχίες μπορεί να έχεις για το android σε σχέση με το g2 όλα τα κινητά με wp είναι υπερτιμημένα επίσης αυτό που σου λένε οι άλλοι για τις διαστάσεις ισχύει, το g2 είναι πολύ συμμαζεμένο για 5.2" , υπάρχουν κινητά με μικρότερη οθόνη που είναι σαφώς πιο ογκώδη
dieccast Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 G2 προφανως θα πουνε οι περισσοτεροι αλλα εγω εχω να πω οτι ηθελα να αγορασω G2 αλλα οσο εψαχνα εβλεπα οτι το προβλημα με τις κιτρινιλες στην οθονη ειναι απιστευτα συχνο! και πραγματικα με αποτρεπει τρελα! σαν τηλεφωνο προφανως πολυ καλο αλλα αυτο το θεμα που γραφουν κιολας σε φορουμ οτι ειναι συνηθισμενο ειναι τραγικο!
ioantsou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Εάν θες καλό και τούμπανο κινητό μπορείς να πάρεις xiaomi mi3 όπου το πουλάει φίλος στα 250€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα