Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμερικανικος λογαριασμος φιλε μου και μπαμ μπαμ τα 70ευρω γινονται 46,κανεις και διαμοιρασμο παιχνιδιου με αλλον εναν με ps4 και παει δια 2 αρα 23 ευρω...

Απλα οπως με το steam ειναι Digital παιχνιδι..

Ωραιος φιλε.Πανω στην συζητηση τωρα,ειναι απλο ρε παιδια..Οι κονσολες ειναι εξειδικευμενα μηχανηματα και τα games γραφονται κυριως για αυτες.Το κυριο ατου τους ειναι η ευκολια χρησης και οτι σιγουρα θα σου δωσουν μια ικανοποιητικη εμπειρια.Το pc ειναι συστημα που μπορει να κανει τα παντα γι'αυτο και κοστιζει περισσοτερο.Για να βγαλεις συμφερουσα σχεση τιμης-αποδοσης πρεπει να το ψαξεις και να ασχοληθεις.Αν το κανεις σωστα θα βγεις κερδισμενος σε βαθος χρονου σε σχεση με κοσνολα,αν δεν το εχεις και τσιμπας στο "τα θελω ολα ultra χωρις να μου περισσευουν" θα μπεις μεσα.Απο κει και περα η πολιτικη των εταιριων με τα ψευδή reqs ωστε να πουληθει hardware ειναι καταπτυστη.Επισης ο true gamer ειναι αυτος που το νιωθει και το γουσταρει και δεν διαχωριζεται με το τι μηχανημα εχει..Ολα τα αλλα σαν fanboyσμοι amd vs intel,bmw vs audi και real vs bartsa ειναι.Να χαμε να λεγαμε.

• Like 3
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου φιλικα μεταχηρισμενο PS4 εχω βρει σε αγγελιες 280-300 3μηνων(σχεδον καινουριο)με 2 controller ,βαλε στην τιμη σου και 2 απο αυτα να σου παει αλλο ενα 100 αρα εισαι 600 ευρω και η κονσολα 300..

Οπως λες και εσυ και πολλοι αλλοι ας σταματισει και το αστειο με τα παιχνιδια που τα παιρνετε τζαμπα η πιο φθηνα γιατι και στην κονσολα υπαρχει τροπος να παρεις παιχνιδια ολοκαινουρια day one με 20ρικακια,η τζαμπα οπως εσεις αμα την πεσω  σε καννα μαγαζι και τα κλεψω (βλεπε θειος)

Για ποιο λογο 100ευρω για 2 controllers???25ευρω εχουν τα Logitech. Οσο για το αλλο που λες ειμαστε ολοι αυτια για τα 20ευρω day one στα παιχνιδια για Ps4 τυπου Gta κλπ.Οσο για το οτι τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα στο Pc αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι τι λεω εγω ή εσυ ή ο Μητσος.

Λοιπόν επειδή η σύσκρηση που κάνεις είναι ατυχής καθώς συγκρίνεις μεταχειρισμένα pc parts με νέα κονσόλα..¨εχουμε και λέμε : αντίστοιχο του 2500 πέρνεις τον πιο φτηνό i5 150 ευρώ...80 ευρώ 8gb ram και 180 για r9 270x περίπου ίδια με 7870..Οπότε 410...Το θέμα είναι πως με αυτά δεν κάνεις τίποτα..Βάλε σκληρό,μιτρική,κουτί,ψήξη,οθόνη,ηχεία,πληκτρολόγιο ποντίκι,τροφοδοτικό,dvd drive κλπ...Και πες οθόνη θες και στα δύο(αν και ποιος δεν εχει ουτος η αλλως τηλεόραση) και πες πως και ηχεία...κουτί όκι κάνα για πέταμα 50 ευρώ,σκληρός άλλα 50,μιτρική άλλα 60,τροφοδοτικό άλλα 60,πλικτρολόγι ποντίκι άλλα 20..Οπότε άλλα 240 για τα απολύτος απραίτητα..Σύνολο μλεχρι τώρα 650 για υπολογιστή χωρίς οθόνη και με πολύ βασικό εξοπλισμό..Πάνω κάτω αυτό είναι το δικό μου PC..Σε αυτά τα χρήματα παίζει..Αναλυτικά ι5 4690.xfx r9 270x,8gb gskill cl8,120 samsung ssd,500 wd blue,b85 msi,zalman z3,cooler master g650m..Και αυτότ το σύστημα των 600 ευρώ χωρίς οθόνη θα παίζει το παιχνίδι με τις ελλάχιστες απαιτήσεις...μπορείς να ρίξεις και στο 500ευρω την τιμή για ακόμα πιο μετριότατο υπολογιστή αλλά έλεος..Και ναι χρειάζομαι αναβάθμηση τουλάχιστον στην κάρτα γραφικών..Όπως είπα η τελευταία μου κονσόλα ήταν το ps2 αλλά μην λέμε ότι θέλουμε..¨οταν είδα γραφικά απο infamous second son έπαθα την πλάκα μου..Υποτίθεται πως η 270X έχει περίπου ίδια ισχύ αλλά ούτε καν να βγάλει τέτοια γραφικά.Και όσο για την ανάλυση δεν την καταλαβαίνεις καν την διαφορά 720 1080..Τέλος σίγουρα το pc έιναι εργαλείο και εγώ δεν το έχω με σκοπό gaming αν και σίγουρα κάνει και αυτό,και σίγουρα είναι καλύτερο σαν σύνολο.Αλλά σε καμία περίπτωση στα ίδια λεφτά με την κονσόλα δεν φτιάχνεις κάτι αντίστοιχο για παιχνίδια.

Δυστηχως το δικο σου παραδειγμα ειναι οτι να ναι και αυτο για να δικαιολογησεις τις δικες σου αγορες σε Hardware.

Δηλαδη γιατι πρεπει να δωσω 80ευρω σε ram οταν μπορω να παρω μεταχειρισμενες στα 50ευρω και να γλυτωσω 30ευρω.Εφ ορου ζωης εγγυηση εχουν.

Μια απο τα ιδια και σε Cpu 172ευρω εχει ο φθηνοτερος i5 4460,γιατι να μην παρει καποιος το Set i5 4460+μητρικη+ψυκτρα με 2 χρονια εγγυηση στα 200ευρω???

Για ποιο λογο 180ευρω για 270χ οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις R9 280 και 7970?? 60ευρω σε πληκτρολογιο απο που και ως που???

Και γενικα γιατι να μην κοιταξεις σε μεταχειρισμενα δεν καταλαβαινω,απαγορευεται??Πηγαινε δες ολες τις 7970 στα 150 και 170ευρω που εξαφανιζονται απο τις αγγελιες και μετα ελα πες μου.

Τελος να σου πω οτι και παλι λαθος εισαι.Με το παραπανω συστημα που λες βαζεις μια R9 280 και παιζεις τα παιχνιδια μια χαρα..Που εχεις διαβαζει οτι η R9 280 παιζει τα παιχνιδια σε low....

διαβασε παραπανω για τα παιχνιδια...

Οχι φιλε αλλο logi αλλο M$ controller ασυρματο..θες να παμε με τα logitech?παλι εισαι διπλασια τιμη και αυτα που παιρνεις δεν δικαιολογουν την τιμη (εμπλουτισμενα port θα ελεγα)

Πλακα κανεις τωρα ετσι ελα πες το...Αν θεωρεις την Logitech κατωτερη σε περιφερειακα τοτε μαλλον εχεις χασει πολλα επεισοδια..

• Like 1
Δημοσ.

θα ειμαι αντικειμενικός στο θέμα cosnoles είναι για γρήγορο και εύκολο game για αυτούς που βαριούνται να μπλέξουν με τον πολύπλοκο κόσμο των pc και για αυτό τα πληρώνουν τα game 70 ευρο κατά μέσο όρο δεν λέω ότι δεν είναι καλή η εμπειρία των παιχνιδιών στις consoles αντίθετος είναι εξαιρετική.

Από την άλλη μεριά όμως τα pc δεν έχουν όρια στις επιδόσεις αρκι να έχεις ένα κάρο λεφτά για hardware χρόνο και γνώση περί υπολογιστών και η αγορά των game pc είναι πολύ καλύτερη σε οικονομικό επίπεδο (τα ποιο πολλά game τα έχω αγοράσει 10 ευρο κατά μέσο όρο) και οι επιδόσεις σε των παιχνιδιών σε ένα παρά πολύ καλό pc είναι υπερβολικά πολύ καλύτερες από μια οποιαδήποτε consola. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομεριες για δεν θα τελειώσω ποτέ και θα σας κουράσω αλλά θα σας πω πώς ένας πραγματικός gamer δεν θα επιλέξει ποτέ οποιαδήποτε consola παρά μόνο pc.

Αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα για καποιον απλα παει και παιρνει ενα PC με 1500 ευρω, και δυο κονσολες για τα exclusives τους.

Αλλα αν το οικονομικο του ειναι θεμα δεν θα παρει κονσολα με 400 ευρω οπου για 10 παιχνιδια θελει 700 ευρω, και που εχει ελαχιστα παιχνιδια-επιλογες, και που δεν κανει για τιποτα αλλo παιρα απο παιχνιδια.

Οσο για την ευκολια, αυτο ειναι αλλο θεμα, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που το βρισκει ιδιαιτερα ευκολοτερο να αγοραζει τα παιχνιδια σε DVD απο φυσικα καταστηματα και να εχει τα παιχνιδια του σε 10-20-50 DVD, απο 1 λογαριασμο Steam που αγωραζεις απο το σπιτι τα παντα 24/7 και τα κατεβαζεις σε οποιο PC εισαι οπου και αν εισαι. Ουτε και νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι απο αυτους που ενδιαφερονται για παιχνιδια και δεν (ξερουν να) χρησημοποιουν PC σημερα.

Πριν 2 βδομαδες πηρα δωρω σε ενα ξαρεδφακι μου 11 χρονων ενα PC το οποιο πηρα μεταχειρισμενο απο εδω με 300 ευρω (i5 860, 6GB RAM, GTX480, 1.5TB, Win 8.1), του εχω φορτωσει 40 καινουρια παιχνιδια (τα οποια τα ειχα) και παιζει οτι θελει με 2 clicks. Επισης φτιαξαμε και λογαριασμο Steam και αγοραζει και μονος του παιχνιδια με την καρτα του πατερα του. Επισης το χρησιμοποιει και για internet κτλ, και στο μελλον και για το σχολειο-εργασιες του.

Δυο βδομαδες τωρα δεν εχει ανοιξει το PlayStation.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα, δέν ξέρω ποιό είναι το θέμα μεταξύ κονσόλας και σταθερού υπολογιστή, το μόνο που ξέρω είναι οτι απο το 2008 μέχρι και σήμερα παίζω με έναν core2duo e7500 4g ram και μία sapphire hd 4870 1gb όλα τα παιχνίδια απροβλημάτιστα! μπορεί αυτά που παίζω να μήν έχουν τρελλές απαιτήσεις αλλά όταν έβαλα να παίζω το mortal combat 9 το μόνο που χρειάστικε σε 1080p ήταν απο ultra να ρίξω κάποιες παραμέτρους σε high. οπότε αυτή η καραμέλα με τις συχνές αναβαθμήσεις δέν στέκει καθόλου! εκτός και άν ο άλλος είναι tech freak (και εννοείται έχει την τσέπη) να κάνει κάθε τόσο και λιγάκι αναβαθμήσεις! χώρια πόσο κοστήζουν τα παιχνίδια της κονσόλας χώρια οτι δέν παίρνει αντεγραμένα, χώρια η ποιότητα των γραφικών χώρια οτι στην κονσόλα δέν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο ενώ στο pc εκατομμύρια πράγματα.... απλά προσωπική μου γνώμη.

• Like 3
Δημοσ.

Πλακα κανεις τωρα ετσι ελα πες το...Αν θεωρεις την Logitech κατωτερη σε περιφερειακα τοτε μαλλον εχεις χασει πολλα επεισοδια..

φιλε απο προσωπική μου εμπειρια απο ηχεια αποψη και ειναι φουλ ασχημη,παλι βεβαια ειναι προσωπική μου αρα και γιαυτο σου λεω την αποψη μου.Αρα ολα ειναι σχετικα ειναι και η τιμη του για ασυρματα ειναι παλι μεγαλη οποτε..

Δημοσ.

Για ποιο λογο 100ευρω για 2 controllers???25ευρω εχουν τα Logitech. Οσο για το αλλο που λες ειμαστε ολοι αυτια για τα 20ευρω day one στα παιχνιδια για Ps4 τυπου Gta κλπ.Οσο για το οτι τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα στο Pc αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι τι λεω εγω ή εσυ ή ο Μητσος.

Δυστηχως το δικο σου παραδειγμα ειναι οτι να ναι και αυτο για να δικαιολογησεις τις δικες σου αγορες σε Hardware.

Δηλαδη γιατι πρεπει να δωσω 80ευρω σε ram οταν μπορω να παρω μεταχειρισμενες στα 50ευρω και να γλυτωσω 30ευρω.Εφ ορου ζωης εγγυηση εχουν.

Μια απο τα ιδια και σε Cpu 172ευρω εχει ο φθηνοτερος i5 4460,γιατι να μην παρει καποιος το Set i5 4460+μητρικη+ψυκτρα με 2 χρονια εγγυηση στα 200ευρω???

Για ποιο λογο 180ευρω για 270χ οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις R9 280 και 7970?? 60ευρω σε πληκτρολογιο απο που και ως που???

Και γενικα γιατι να μην κοιταξεις σε μεταχειρισμενα δεν καταλαβαινω,απαγορευεται??Πηγαινε δες ολες τις 7970 στα 150 και 170ευρω που εξαφανιζονται απο τις αγγελιες και μετα ελα πες μου.

Τελος να σου πω οτι και παλι λαθος εισαι.Με το παραπανω συστημα που λες βαζεις μια R9 280 και παιζεις τα παιχνιδια μια χαρα..Που εχεις διαβαζει οτι η R9 280 παιζει τα παιχνιδια σε low....

Δεν πασ σε μεταχειρισμένα όταν κάνεις σύγκρηση τιμών και λες PS4 400 Ευρω VS μεταχειρισμένα gpu,cpu & ram...Εαν θες σύγκριση πες 200 ευρώ μεταχειρισμένο ps4 και 350 με 400 3 parts για υπολογιστή..Δεν είπα πως είναι κακό να πάρεις μεταχειρισμένα,τουλάχιστον δεν είναι πάντα κακό,μιας και τα αρνητικά feed back στις αγγελίες πάνε σύννεφο.Αλλά ας πούμε ότι ότι και να πάρεις μεταχεισριμένο θα δουλεύει άψογα..Τότε και πάλι θα πρεπει να κάνει σύγκρηση και των δύο με τιμές μεταχειρισμένων.όχι κονσόλα όσο έχει νέα και υπολογιστή όσο έχει μεταχειρισμένο.

Επόμενο,διάβασε καλύτερα πλικτρολόγιο ποντίκι είπα 20,60 είπα μομπο και τροφοδοτικό.

Η φτηνότερη ΝΕΑ R9 280 είναι στα 210 απο σκρουτζ.

Δεν ανέφερα πουθενά πως η 280 δεν παίζει κάτι δεν ξέρω αν έχεις μπερδεφτεί και πήγενε για αλλού.

Για το συγκεκιμένο παιχνίδι όμως αν ισχύουν αυτά,τότε η 270X το παίζει σε μέτριες συνθήκες..

• Like 2
Δημοσ.

φιλε απο προσωπική μου εμπειρια απο ηχεια αποψη και ειναι φουλ ασχημη,παλι βεβαια ειναι προσωπική μου αρα και γιαυτο σου λεω την αποψη μου.Αρα ολα ειναι σχετικα ειναι και η τιμη του για ασυρματα ειναι παλι μεγαλη οποτε..

Τα περισσότερα περιφερειακά που έχω είναι logitech,τα έχω 4 χρόνια και όλα είναι υπέρκομπλε!Είδικά με τα χειριστήρια(ενσύρματα) είμαι υπέρευχαριστημένος!

Τώρα στο δίλημμα Pc vs Console ψηφίζω Pc.

Μπορεί να δίνεις κάτι παραπάνω,αλλά χρησιμεύει σε πολύ παραπάνω πράγματα απ'ότι οι κονσόλες,δεν είναι μόνο για gaming!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν πασ σε μεταχειρισμένα όταν κάνεις σύγκρηση τιμών και λες PS4 400 Ευρω VS μεταχειρισμένα gpu,cpu & ram...Εαν θες σύγκριση πες 200 ευρώ μεταχειρισμένο ps4 και 350 με 400 3 parts για υπολογιστή..Δεν είπα πως είναι κακό να πάρεις μεταχειρισμένα,τουλάχιστον δεν είναι πάντα κακό,μιας και τα αρνητικά feed back στις αγγελίες πάνε σύννεφο.Αλλά ας πούμε ότι ότι και να πάρεις μεταχεισριμένο θα δουλεύει άψογα..Τότε και πάλι θα πρεπει να κάνει σύγκρηση και των δύο με τιμές μεταχειρισμένων.όχι κονσόλα όσο έχει νέα και υπολογιστή όσο έχει μεταχειρισμένο.

Επόμενο,διάβασε καλύτερα πλικτρολόγιο ποντίκι είπα 20,60 είπα μομπο και τροφοδοτικό.

Η φτηνότερη ΝΕΑ R9 280 είναι στα 210 απο σκρουτζ.

Δεν ανέφερα πουθενά πως η 280 δεν παίζει κάτι δεν ξέρω αν έχεις μπερδεφτεί και πήγενε για αλλού.

Για το συγκεκιμένο παιχνίδι όμως αν ισχύουν αυτά,τότε η 270X το παίζει σε μέτριες συνθήκες..

Ειναι να αναφερω πουθενα Pc vs Ps4???Εγω μιλησα που εγραψες και εσυ και πολλοι αλλοι οτι θες μια περιουσια για gaming pc πραγμα που δεν ισχυει.Για το πληκτρολογιο οντως εχεις δικιο.Τελως ξανα δες την τιμη την R9 280 και αρα δεν παιρνεις R9 270x με 180 αλλα R9 280 Με 195. Τελος πας σε οτι θες καθως ο σημαντικοτερος γνωμονας ειναι η τσεπη σου αυτο ειναι το μετρο συγκρισης οχι Pc vs Ps4... Για την R9 280 το εγραψα γιατι ανεφερες οτι η R9 270x ''θα παίζει το παιχνίδι με τις ελλάχιστες απαιτήσεις''Και λεω οχι γιατι στα χρηματα αυτα πας στην δυνατοτερη R9 280 αρα δεν ισχυει.

Δημοσ.

Αυτους του ειδους τα θεματα παντα καταληγουν σε vs και μαλιστα χιλιοειπωμενο..παιξτε οπου σας κανει κεφι παιδια,αρκει να διασκεδαζετε!

• Like 6
Δημοσ.

εγω παντος ειμαι fun της nvidia δεν εχω δοκιμασει ποτε ati radeon εαν και οι τιμες τους ειναι ποιο καλες απο τις nvidia.

στην standar αναλυση ολες οι καλες καρτες γαρφικων σε  high setings και οχι max setings παιζουν αψογα ολα τα παιχνιδια. πληροφοριακα σας λεω οτι αναμενεται νεα gtx 980 με 8v ram στους επομενους μινες, οποιος εχει τα φραγκα και του περισσεύουν ας την αγοραση να χαρει παιχνιδη στα ποιο ακρεα γραφικα .

Δημοσ.

με τα λεφτά που θα κάνει (ή ήδη που κάνει μια 980) η μόνη που θα χαρεί είναι η nvidia :lol:

δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεις τόσα χρήματα για μια κάρτα, μέχρι το κόστος μιας 970 είσαι παραπάνω από ok και στο κάτω κάτω αναβαθμίζεις ξανά σε καμιά 2ετια αν είσαι τόσο απαιτητικός.

ενώ να δώσεις ένα 600αρι+ να τη παντρευτείς (και στη διετία πάνω να κονταροχτυπιέσαι με κάρτες του 200ευρου) και μετά να γκρινιάζεις ότι έδωσες ένα σκασμό λεφτά που ποτέ δεν απέκτησαν κάποιο νόημα, άρα καλύτερα κονσόλα είναι βλακεία.

εκτός αν το φυσάς και είσαι υπεραπαιτητικός, εκεί πάω πάσο 

όσο για το nvidia vs amd, παίζουν ρόλο πολλά.. πότε συμφέρει να πάρεις τη μία πότε την άλλη και ακόμα και την ίδια περίοδο έχει να κάνει και με το ποια κατηγορία κοιτάς.

αυτή τη στιγμή κωλολέει να πάρεις μια 970 αν θες high end, αυτό σε λίγους μήνες μπορεί να αλλάξει 

τουλάχιστον στις gpu υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός, σε αντίθεση με τους επεξεργαστές.

πάντως για να μείνουμε στο θέμα μας, πιστεύω ότι για 1080p και πάνω από 30fps δε θα θες καμιά κάρτα κτήνος για να παίξεις αξιοπρεπώς και καλυτερα από κονσόλα..

είτε μιλάμε για 120 μεταχείρα ή το πολύ 200 καινούρια θα το παίξεις μια χαρά.

αν θες να δώσεις το 300αρι θα το παίξεις σχεδόν maxed out ή θα το παίξεις άνετα σε 1440p.

αν θες να δώσεις 600αρια+ φρόντισε να παίζεις σε τίποτα 4Κ για να έχει νόημα 

αυτά είναι τα κόστη του pc gaming, τώρα για το υπόλοιπο pc καλό είναι να υπάρχει ήδη κάποιο αξιοπρεπές pc.

το να το φτιάξεις από το μηδέν σίγουρα θα κοστίσει πολύ περισσότερο, αλλά υποτίθεται ότι περιφερειακά, οθόνες, κουτιά ήχεια κτλ τα έχεις και τα κρατάς πολλά χρόνια.. 

να χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα είναι κάτι που μπορεί να θες κάθε 2-3 χρόνια.

ολόκληρη η πλατφόρμα όμως θέλει αλλαγή πολύ πιο αραιά πλέον

αυτή τη στιγμή πάντως με κάρτες επιπέδου 7870-7950 ή 660ti και πάνω, αν θες μπορείς να βγάλεις όλη τη "next gen" καλύτερα από τις νέες κονσόλες στο χαλαρό και αν τις έχεις ήδη απλά δε ξοδεύεις τίποτα.

από κει και πέρα αν έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το να παίζεις σε 1080 ή σε μελλοντικά παιχνίδια που θα ανοίξει ξανά σημαντικά η οπτική διαφορά μεταξύ pc-κονσολών όπως σταδιακά έγινε  με τα 360/ps3 κι εσύ θες όλες τις νέες τεχνολογίες,  θα πρέπει να ξαναμπείς σε έξοδα και αυτά τα έξοδα θα είναι όσο μεγάλα θες εσύ, αναλόγως του τι ζητάς και αντέχει η τσέπη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Για να σκασουν οι pc gamers εγω εχω ενα ps3 jailbreak 5μιση χρονων και ακομα εχει πολυ ψωμί οπως φαινεται ολα τα παιχνιδια βγαίνουν και για αυτο και τα απολαμβανω στην 46αρα μου τελεια χωρις να ψάχνω για drivers patch και ολα τα κουλα των πισι.....επισης παταω το ον και σε 10 sec παιζω........απο την αλλη μαζι με το ps3 τοτε ειχα παρει και ενα πισι τουμπανο 3 φορες πιο ακριβο απο το πσ3 και τωρα ισα που τρεχει το office.....

Λοιπον αυτην την κοροιδια δεν την ανέχομαι φτάνει εχω σκάσει ενα σωρό λεφτα σε μνήμες gpu τροφοδοτικα για πιο λόγο για να παίξω ενα παιχνίδι σε καλουτσικη ανάλυση με 10 fps παραπάνω που στην ουσια κανενα δεν θα καταλάβω. ......το πισι ειναι αναγκαίο αλλα για ορισμένες δουλειές και για πολυ συγκεκριμένα παιχνιδια......και η κονσολα μονο για παιχνιδια.........και επειδη πολυ λενε για μεταχειρισμενα πι σι και το πσ4 το βρισκεις κομπλέ νε κατω απο 300....

• Like 4
Δημοσ.

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου στο vs :P Κονσόλα για παιχνίδια και ξενοιάζεις για 5-6 χρόνια και ένα απλό pc με 300-400€ για όλα τα υπόλοιπα. Εμένα αυτός ο συνδυασμός με βολεύει εδώ και χρόνια!

Δημοσ.

Επειδη ειμαι στην φαση λογω Advanced Warfare που εψαχνα "κονσολα ή αναβάθμιση PC" αν θελετε την γνωμη του παππου που ηταν παλια gamer και σε PC και σε κονσολες...PC gaming rules αλλα σε βαθος 5ετιας θες και μια κονσολα

Να το πω απλα, φτιαχνεις ενα PCακι ομορφο και σενιο τα παιζει ολα κομπλε. Πλεον μεσα σε 4-5 χρονια εχει γινει σουβερ. Οποτε αντι για αναβαθμισεις κτλ, εχεις την κονσολιτσα και οταν στον 3ο-4ο χρονο το PC δεν φτανει, παιζεις κονσολιτσα, μαζευεις λεφτακια και τσουπ τον 5ο-6ο χρονο αλλαζεις ολο το PC

ΥΓ. Διαβαζω οτι πολλες φορες τα Min reqs ειναι μουφα. Υπαρχει περιπτωση Phenom II X4 810 + Radeon 4870 + 4gb μνήμη να παιξει το Adv.Warfare σε μινιμουμ κατασταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...