Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ειμαι αντικειμενικός στο θέμα cosnoles είναι για γρήγορο και εύκολο game για αυτούς που βαριούνται να μπλέξουν με τον πολύπλοκο κόσμο των pc και για αυτό τα πληρώνουν τα game 70 ευρο κατά μέσο όρο δεν λέω ότι δεν είναι καλή η εμπειρία των παιχνιδιών στις consoles αντίθετος είναι εξαιρετική.

Από την άλλη μεριά όμως τα pc δεν έχουν όρια στις επιδόσεις αρκι να έχεις ένα κάρο λεφτά για hardware χρόνο και γνώση περί υπολογιστών και η αγορά των game pc είναι πολύ καλύτερη σε οικονομικό επίπεδο (τα ποιο πολλά game τα έχω αγοράσει 10 ευρο κατά μέσο όρο) και οι επιδόσεις σε των παιχνιδιών σε ένα παρά πολύ καλό pc είναι υπερβολικά πολύ καλύτερες από μια οποιαδήποτε consola. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομεριες για δεν θα τελειώσω ποτέ και θα σας κουράσω αλλά θα σας πω πώς ένας πραγματικός gamer δεν θα επιλέξει ποτέ οποιαδήποτε consola παρά μόνο pc.

3 Post πιο πανω απο το δικο σου σου εχω βγαλει τουμπανο Pc με 500ευρω....Κατα τα αλλα ενα καρο λεφτα ε....Απλα ελεος.

• Like 2
  • Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παίδες τι γράφετε;... Δηλαδή στο pc δε μπορείς να παίξεις με χαμηλότερη ανάλυση και γραφικά κονσόλας... Αλλά στο pc τα θέλουμε όλα στο τέρμα και δεν συμφέρει...

Ασε που αραδιάζουνε μπαρούφες για να κονομάνε οι εταιρίες hardware...

i7 2600 και 7970 έχω... Στάνταρ θα τρέχει στα φουλ με 50fps...

Άκου μίνιμουμ i5 2500k. Σιγά ρε κατουρατε και λίγο.

Και στα μίνιμουμ  δηλαδή ή i5 2500k ή phenom II 940??? Δηλαδή επεξεργαστής του 2011 στα ίδια με cpu του 2009. Ο 2500k στα ίδια με τον 940... Ρε πάτε καλά τι παπάτζες είναι αυτές.

Ακριβώς αυτό...

Τρέχτε πάρτε κονσόλες βγήκανε τα specs και η 270x θα βγάζει 10fps στα minimum... Τι κακό μας βρήκε...

Ρε μη τρώτε κουτόχορτο...

θα ειμαι αντικειμενικός στο θέμα cosnoles είναι για γρήγορο και εύκολο game για αυτούς που βαριούνται να μπλέξουν με τον πολύπλοκο κόσμο των pc και για αυτό τα πληρώνουν τα game 70 ευρο κατά μέσο όρο δεν λέω ότι δεν είναι καλή η εμπειρία των παιχνιδιών στις consoles αντίθετος είναι εξαιρετική.

Από την άλλη μεριά όμως τα pc δεν έχουν όρια στις επιδόσεις αρκι να έχεις ένα κάρο λεφτά για hardware χρόνο και γνώση περί υπολογιστών και η αγορά των game pc είναι πολύ καλύτερη σε οικονομικό επίπεδο (τα ποιο πολλά game τα έχω αγοράσει 10 ευρο κατά μέσο όρο) και οι επιδόσεις σε των παιχνιδιών σε ένα παρά πολύ καλό pc είναι υπερβολικά πολύ καλύτερες από μια οποιαδήποτε consola. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομεριες για δεν θα τελειώσω ποτέ και θα σας κουράσω αλλά θα σας πω πώς ένας πραγματικός gamer δεν θα επιλέξει ποτέ οποιαδήποτε consola παρά μόνο pc.

Δημοσ.

+1

Δημοσ.

Για την ιστορια ο πραγματικος gamer ειναι αυτος που εχει ολες τις κονσολες και Pc και ετσι δεν καθεται να ασχολειται με αναλυσεις,fps κλπ

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπον για να τελειωνει με ορισμενους το παραμυθι σε αυτο το θεμα παμε να δουμε ποσο θελει ενα Pc αν αγορασεις απο τις αγγελιες Cpu,μητρικη,Gpu και Ram και τα υπολοιπα καινουργια απο μαγαζια.

Υπαρχει πακετακι i5 4460+μητρικη+ψυκτρα Coolermaster στα 200ευρω με εγγυηση!

Κουτι Raijintek arcadia στα 30ευρω

Ram στα 55-60ευρω Lifetime εγγυηση

Σκληρος Wd caviar Blue 1tb στα 49ευρω

Τροφοδοτικο Thermaltake 630 53ευρω

Gpu 7970 ή R9 280x στα 150 με 160ευρω

Συνολο περιπου στα 500ευρω

Και ειχα πετυχει πιο παλια ακομα φθηνοτερο Set CPu+mobo i5 2500k στα 130ευρω δηλαδη ακομα φθηνοτερα.

Φυσικα το παραπανω Pc παιζει ολα τα παιχνιδια ακομα και το Witcher 3 High ρυθμισεις.

Τωρα θα μου πουνε καποιοι γιατι απο αγγελιες,γιατι πολυ απλα ειναι η εξυπνοτερη αγορα αν δεν μπορεις να διαθεσεις πολλα χρηματα και τα περισσοτερα εχουν και εγγυησεις,και δεν απαγορευεται...

Φιλε μου φιλικα μεταχηρισμενο PS4 εχω βρει σε αγγελιες 280-300 3μηνων(σχεδον καινουριο)με 2 controller ,βαλε στην τιμη σου και 2 απο αυτα να σου παει αλλο ενα 100 αρα εισαι 600 ευρω και η κονσολα 300..

Οπως λες και εσυ και πολλοι αλλοι ας σταματισει και το αστειο με τα παιχνιδια που τα παιρνετε τζαμπα η πιο φθηνα γιατι και στην κονσολα υπαρχει τροπος να παρεις παιχνιδια ολοκαινουρια day one με 20ρικακια,η τζαμπα οπως εσεις αμα την πεσω  σε καννα μαγαζι και τα κλεψω (βλεπε θειος)

Δημοσ.

Εδω και 5 μερες γνωριζουμε τις απαιτησεις του Witcher 3 για Pc απο το αντιστοιχο topic http://www.insomnia.gr/topic/472504-the-witcher-3/page-80

Οσο για τις απαιτησεις παμε παλι

i5 2500 στις αγγελιες με 90ευρω

7970 στα 150ευρω

8Gb ram οπου βγαινουν πιο φθηνα και ωριστε. Ουτε συχνες αναβαθμισεις που εχω βαρεθει να διαβαζω κλασσικα επειδη οι περισσοτεροι 5 πραγματα απο Pc hardware παρολα αυτα πετανε την εξυπναδα οτι στο pc θες συχνες αναβαθμισεις..... Αν δεν γνωριζετε πραγματικα μην σχολιαζετε ρε παιδια,τσαμπα κραξιμο θα φατε ....

Λοιπόν επειδή η σύσκρηση που κάνεις είναι ατυχής καθώς συγκρίνεις μεταχειρισμένα pc parts με νέα κονσόλα..¨εχουμε και λέμε : αντίστοιχο του 2500 πέρνεις τον πιο φτηνό i5 150 ευρώ...80 ευρώ 8gb ram και 180 για r9 270x περίπου ίδια με 7870..Οπότε 410...Το θέμα είναι πως με αυτά δεν κάνεις τίποτα..Βάλε σκληρό,μιτρική,κουτί,ψήξη,οθόνη,ηχεία,πληκτρολόγιο ποντίκι,τροφοδοτικό,dvd drive κλπ...Και πες οθόνη θες και στα δύο(αν και ποιος δεν εχει ουτος η αλλως τηλεόραση) και πες πως και ηχεία...κουτί όκι κάνα για πέταμα 50 ευρώ,σκληρός άλλα 50,μιτρική άλλα 60,τροφοδοτικό άλλα 60,πλικτρολόγι ποντίκι άλλα 20..Οπότε άλλα 240 για τα απολύτος απραίτητα..Σύνολο μλεχρι τώρα 650 για υπολογιστή χωρίς οθόνη και με πολύ βασικό εξοπλισμό..Πάνω κάτω αυτό είναι το δικό μου PC..Σε αυτά τα χρήματα παίζει..Αναλυτικά ι5 4690.xfx r9 270x,8gb gskill cl8,120 samsung ssd,500 wd blue,b85 msi,zalman z3,cooler master g650m..Και αυτότ το σύστημα των 600 ευρώ χωρίς οθόνη θα παίζει το παιχνίδι με τις ελλάχιστες απαιτήσεις...μπορείς να ρίξεις και στο 500ευρω την τιμή για ακόμα πιο μετριότατο υπολογιστή αλλά έλεος..Και ναι χρειάζομαι αναβάθμηση τουλάχιστον στην κάρτα γραφικών..Όπως είπα η τελευταία μου κονσόλα ήταν το ps2 αλλά μην λέμε ότι θέλουμε..¨οταν είδα γραφικά απο infamous second son έπαθα την πλάκα μου..Υποτίθεται πως η 270X έχει περίπου ίδια ισχύ αλλά ούτε καν να βγάλει τέτοια γραφικά.Και όσο για την ανάλυση δεν την καταλαβαίνεις καν την διαφορά 720 1080..Τέλος σίγουρα το pc έιναι εργαλείο και εγώ δεν το έχω με σκοπό gaming αν και σίγουρα κάνει και αυτό,και σίγουρα είναι καλύτερο σαν σύνολο.Αλλά σε καμία περίπτωση στα ίδια λεφτά με την κονσόλα δεν φτιάχνεις κάτι αντίστοιχο για παιχνίδια.

• Like 3
Δημοσ.

Φτου σας αλητες με τα 6GB μνημης.

Με το που βγηκαν τα 4ης γενιας κονσολακια, μας εχετε τρελανει στα ports!

θελω 150 ευρω σε μνημες. Κερατο μου..

Ααααααασε τα 40γιγα εγκατασταση. Απο τα οποια ειναι 10γιγα απο το DVD και 30 γιγα patch (αναβαθμιση το λενε αυτοι) απο το ιντερνετ. Με 2Mbit γραμμη που εχω θελω 1 βδομαδα downloading.

Παιχτε το μονοι σας.

Εβγαλα τον καρκινο με το steam και τα γνησια παιχνιδια.

Φτανει.

Δεν αντεχω αλλο.

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο.

• Like 8
Δημοσ.

Φιλε μου φιλικα μεταχηρισμενο PS4 εχω βρει σε αγγελιες 280-300 3μηνων(σχεδον καινουριο)με 2 controller ,βαλε στην τιμη σου και 2 απο αυτα να σου παει αλλο ενα 100 αρα εισαι 700 ευρω και η κονσολα 300..

Οπως λες και εσυ και πολλοι αλλοι ας σταματισει και το αστειο με τα παιχνιδια που τα παιρνετε τζαμπα η πιο φθηνα γιατι και στην κονσολα υπαρχει τροπος να παρεις παιχνιδια ολοκαινουρια day one με 20ρικακια,η τζαμπα οπως εσεις αμα την πεσω  σε καννα μαγαζι και τα κλεψω (βλεπε θειος)

Μπορεις να μου πεις τον τροπο με το 20αρικο day one?Γιατι εχω ενα φιλαρακι με ps4 που πολυ θα το εκτιμησει..Φιλικα :)

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά με συγχωρείτε για το πολλαπλό σχόλιο το έγραψα στα γρήγορα από το κινητό και δεν έχω καλό internet.

Τέλος πάντων εγώ εγκατέλειψα τις κονσόλες long time ago γιατί θεωρώ τα pc καλύτερα από τις κονσόλες από κάθε άποψη.

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις τον τροπο με το 20αρικο day one?Γιατι εχω ενα φιλαρακι με ps4 που πολυ θα το εκτιμησει..Φιλικα :)

Αμερικανικος λογαριασμος φιλε μου και μπαμ μπαμ τα 70ευρω γινονται 46,κανεις και διαμοιρασμο παιχνιδιου με αλλον εναν με ps4 και παει δια 2 αρα 23 ευρω...

Απλα οπως με το steam ειναι Digital παιχνιδι..

Δημοσ.

Φιλε μου φιλικα μεταχηρισμενο PS4 εχω βρει σε αγγελιες 280-300 3μηνων(σχεδον καινουριο)με 2 controller ,βαλε στην τιμη σου και 2 απο αυτα να σου παει αλλο ενα 100 αρα εισαι 600 ευρω και η κονσολα 300..

Για ποιο λογο 100ευρω για 2 controllers???25ευρω εχουν τα Logitech. Οσο για το αλλο που λες ειμαστε ολοι αυτια για τα 20ευρω day one στα παιχνιδια για Ps4 τυπου Gta κλπ.Οσο για το οτι τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα στο Pc αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι τι λεω εγω ή εσυ ή ο Μητσος.

Δημοσ.

Ρε παιδια οκ οποιος θελει παιρνει κονσολα σιγα το θεμα, μυαλο με το ζορι κανεις δεν εβαλε αλλωστε.

Εγω εχω το HTPC μου στην τηλεοραση κανω ΟΤΙ θελω και οποτε θελω κανω και αναβαθμιση.

Να πεταξω 100 200 300 σε μια κονσολα που για να τρεξει αυτα που τρεχει το ταπεινο μου AMD πρεπει να την παω στην NASA για μετατροπη ε τι να πω.

Καλη η ευκολια που εχουν οι κονσολες αλλα μεχρι εκει ειναι η συγκριση.

Ολοι αυτοι που προσπαθουν να δικαιολογησουν το κοστος της κονσολας ειναι απλα για γελια..... δεν εχουμε monitor, κλεβω το παιχνιδι και ολες αυτες οι αερολογιες δειχνουν ποσο ασχετος και ποσο ανωριμος ειναι αυτος που αραδιαζει τοσες μπουρδες.

Για γραφικα κονσολας παιρνεις ενα ωραιο APU με ενα HTPC κουτακι να ειναι σε ομοιομορφια με το υπολοιπο Home Cinema το βαζεις στο rack και τελος.

Μετα απο 2 χρονια αν δεις και χρειαζεται κανεις μια αλλαγει στο setup 100-150€ και εισαι παλι super.

Δημοσ.

Για ποιο λογο 100ευρω για 2 controllers???25ευρω εχουν τα Logitech. Οσο για το αλλο που λες ειμαστε ολοι αυτια για τα 20ευρω day one στα παιχνιδια για Ps4 τυπου Gta κλπ.Οσο για το οτι τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα στο Pc αυτο ειναι γεγονος δεν ειναι τι λεω εγω ή εσυ ή ο Μητσος.

διαβασε παραπανω για τα παιχνιδια...

Οχι φιλε αλλο logi αλλο M$ controller ασυρματο..θες να παμε με τα logitech?παλι εισαι διπλασια τιμη και αυτα που παιρνεις δεν δικαιολογουν την τιμη (εμπλουτισμενα port θα ελεγα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...