Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΔΕΗ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, νοίκιαζω ενα στούντιο το όποιο έχει κοινη παροχή ρεύματος με αλλά δυο,έχει όμως δικο του μετρητή. Λεγοντας κοινη παροχή εννοώ οτι και για τα 3 έρχεται ένας λογαριασμος. Μάλλον ηταν ενιαίο διαμέρισμα που χωρίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης( που χρωστάει τα μαλλια του στη ΔΕΗ οπώς βλέπω στους λογαριασμούς) ζητάει να μοιραζομαστε τον λογαριασμό δια 3 με τους αλλους ενοικιαστές. Όμως εγώ δεν μένω καν στο σπίτι,έχω τις ασφάλειες κλειστές και πάω πόλυ σπανια.

Εφόσον δεν μένω γιατί να μοιραστω τη χρέωση δια 3? Αφου ρευμα δε χαλαω. Φαντάζομαι πρεπει να μοιράστηκε με τους αλλους το ΦΠΑ και τους αλλους φόρους οπώς κ εκανα στον προηγούμενο λογαριασμό. Τώρα ήρθε ο εκκαθααριστικος και έχει γίνει μπέρδεμα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπισει για το τι να κάνω? Μήπως να πάω στη ΔΕΗ ?

Δημοσ.

Θα είναι μετρητής απο ηλεκτρολόγο, όχι της ΔΕΗ. Θα έχει μπει μπροστά απο το καλώδιο που θα δίνει σε κάθε studio.

Βέβαια, έτσι και οι 3 θα πληρώνουν τα κέρατά τους, μιας και άλλο 3000kw σε ένα λογαριασμό, και άλλο 1000kw σε τρεις ξεχωριστούς...

Φίλε αν πας στην ΔΕΗ, ο ιδιοκτήτης θα έχει θέμα αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Όταν εμένα στην Σύρο είχα το ίδιο ακριβώς γιατί ήταν τα ενοικιαζόμενα στούντιο για παραθέριση.

Ήταν ένα ρολόι για όλα αλλά είχα έναν μετρητή που το εγκατέστησε ηλεκτρολόγος.

Όταν ερχόταν ο λογαριασμός έλεγα στην σπιτονοικοκυρά ποσό λέει ο μετρητής και το πήγανε στην ΔΕΗ και αυτή έλεγε ότι από τον λογαριασμό τα δικά μου είναι τόσο και περνά το χαρτί και πλήρωνα.

Δημοσ.

Καλύτερα να αλλάξεις κατοικία..!!

Δυσκολο τωρα,εχω εξεταστικη δεν γινεται να κανω τρεχαματα για ψαξιμο σπιτιου. Εκτος αυτου εχω συμβολαιο ενος χρονου και δεν εχω ορεξη για να με κυνηγαει και επισης καινουργιο σπιτι σημαινει δυο νοικια μπροστα οποτε πρεπει να δω πως θα αντιμετωπισω τη συγκεκριμενη κατασταση

Όταν εμένα στην Σύρο είχα το ίδιο ακριβώς γιατί ήταν τα ενοικιαζόμενα στούντιο για παραθέριση.

Ήταν ένα ρολόι για όλα αλλά είχα έναν μετρητή που το εγκατέστησε ηλεκτρολόγος.

Όταν ερχόταν ο λογαριασμός έλεγα στην σπιτονοικοκυρά ποσό λέει ο μετρητής και το πήγανε στην ΔΕΗ και αυτή έλεγε ότι από τον λογαριασμό τα δικά μου είναι τόσο και περνά το χαρτί και πλήρωνα.

Ναι ομως στους εκαθαριστικους λογαριασμους που ερχονται ανα τετραμηνο μπαινουν οι ρυθμιζομενες χρεωσεις που εξαρτωνται απο τις συνολικες κιλοβατωρες που εχουν καταναλωθει(αρα και των υπολοιπων) και το νουμερο παντα χτυπαει κοκκινο

Εντελη τι πρεπει να του πληρωνω εγω αυτουνου? εχει κανεις καμια ιδεα? Ρευμα πχ εχω καψει 150 κιλοβατωρες ολο το τετραμηνο(περιπου 10 ευρω).

Απο 1)χρεωσεις δημου νεριτ 2)φπα 3)ρυθμιζομενες χρεωσεις κτλ πρεπει  να πληρωνω εφοσον δεν μενω? Αν δεν ημασταν 3 στον ιδιο λογαριασμο αυτα θα ανερχονταν στο ιδιο ποσο?

Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις σιγουρα οχι γιατι παιζουν ρολο οι κιλοβατωρες και σε αυτα

Δημοσ.

ότι βγαίνει με βάση τα τετραγωνικά πληρώνεις με τα τετραγωνικά σου

ότι βγαίνει με βάση με τις κιλοβατώρες πληρώνεις τις κιλοβατώρες (ας είναι και ποιο ακριβές, φαντάζομαι το ήξερες όταν νοίκιαζες το σπίτι ότι δεν έχει δικό του ρολόι της δεη.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...