Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύνδεση Xbox 360 με monitor (Dell 24")

Καλησπερα σας, θέλω να πάρω μια οθόνη για το xbox 360 συγκεκριμένα την dell u2414h, η ερώτηση μου είναι θα έχω την ίδια ποιότητα εικόνας με μία τηλεόραση?, η να προτιμήσω την τηλεόραση αντί της οθόνης? βέβαια θα ηταν ποιο βολική η οθόνη γιατί φτιάχνω και pc αλλα θα αργήσει, ετσι θέλω να εχω το 360 μέχρι τότε.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η Dell για xbox,το μονο που πρεπει να ψαξεις ειναι πως θα εχεις ηχο γιατι δεν εχει ηχεια η οθονη.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί φαίνεται έτσι στο monitor?

Αγόρασα μια dell u2414h και επειδή θα φτιάξω και pc την πείρα πρώτη... Την σύνδεσα στο xbox 360 και φαίνετε σαφώς χειρότερα απο την tv που το ειχα συνδεδεμένο ειδικά όταν παω πάω κοντά.. Την εχω βάλει 1080p.εχει σχέση που ειναι κονσόλα ? Τα games τουλάχιστον στο pc θα δείχνουν αλλιώς? γιατί έτσι ειναι unplayble αν παω κοντα οπως θα έπαιζα με το pc... Και τα χρώματα βασικά δεν δείχνουν οκ.. Ειναι πρόβλημα με τα settings η την οθόνη?

Δημοσ.

Αγόρασα μια dell u2414h και επειδή θα φτιάξω και pc την πείρα πρώτη... Την σύνδεσα στο xbox 360 και φαίνετε σαφώς χειρότερα απο την tv που το ειχα συνδεδεμένο ειδικά όταν παω πάω κοντά.. Την εχω βάλει 1080p.εχει σχέση που ειναι κονσόλα ? Τα games τουλάχιστον στο pc θα δείχνουν αλλιώς? γιατί έτσι ειναι unplayble αν παω κοντα οπως θα έπαιζα με το pc... Και τα χρώματα βασικά δεν δείχνουν οκ.. Ειναι πρόβλημα με τα settings η την οθόνη?

Tι σύνδεση φίλε ? HDMI ? VGA ? Στα video settings ρίξε μια ματιά και στα "reference levels" και "HDMI colour space", το " το έβαλα στα 1080p" απο μόνο του δεν λέει τίποτα, ρίξε μια calibr-α και πες μας ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε με hdmi το εχω, ειναι σε rbg color space... Μήπως φταίει λες η οθόνη η γενικά οι κονσόλες σε monitor ειναι έτσι?

Δημοσ.

Είναι επειδή είσαι κοντά και δεν παίζεις στη native ανάλυση της οθόνης

Στη τηλεόραση που κάθεσαι μακριά δε φαίνεται εξίσου η ασχήμια.

Στο pc αν πάρεις κάρτα που υποστηρίζει άνετα το 1080 θα φαίνεται κανονικά.

Βέβαια σε τηλεόραση από απόσταση πάλι θα φαινόταν καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Είναι επειδή είσαι κοντά και δεν παίζεις στη native ανάλυση της οθόνης<br><br> Στη τηλεόραση που κάθεσαι μακριά δε φαίνεται εξίσου η ασχήμια.<br><br> Στο pc αν πάρεις κάρτα που υποστηρίζει άνετα το 1080 θα φαίνεται κανονικά.<br><br> Βέβαια σε τηλεόραση από απόσταση πάλι θα φαινόταν καλύτερα

Τώρα το κατάλαβα :P

Δημοσ.

Οταν ειχα το Xbox 360 Elite το ειχα συνδεσει με 19" LG monitor 7 ετιας που ειχε μονο υποδοχες VGA+DVI και δεν ειχε ηχεια.

Οποτε τα συνδεσα με 1 καλωδιο Hdmi to DVI μονο για εικονα και για ηχο εβαλα τα RCA του Xbox σε ηχεια 5,1.

Δημοσ.

Ενα πρόβλημα έχω ακόμα:Οταν ειναι νύχτα σε ενα game η γενικά οταν δείχνει η οθόνη μαύρο χρωμα κάνει σαν να "αναβοσβήνει" και είναι αρκετά ενοχλητικό, δηλαδή πως κοιτάζετε την οθόνη του pc σας, φανταστείτε αυτό να τρεμοπαίζει,any ideas about that? η ξέρεις κανένας πως λέγετε αυτό το πρόβλημα άμα είναι να το ψάξω...

Δημοσ.

Ενα πρόβλημα έχω ακόμα:Οταν ειναι νύχτα σε ενα game η γενικά οταν δείχνει η οθόνη μαύρο χρωμα κάνει σαν να "αναβοσβήνει" και είναι αρκετά ενοχλητικό, δηλαδή πως κοιτάζετε την οθόνη του pc σας, φανταστείτε αυτό να τρεμοπαίζει,any ideas about that? η ξέρεις κανένας πως λέγετε αυτό το πρόβλημα άμα είναι να το ψάξω...

"Flickering" - δεν έχω ιδέα απο τι προκαλέιται αυτό στο monitor σου όμως, σε ορισμένες TV ευθύνεται η επιλογή Dynamic contrast γι'αυτο το "φαινομενο" :)

Exει τέτοια επιλογή το monitor σου ?

Δημοσ.

"Flickering" - δεν έχω ιδέα απο τι προκαλέιται αυτό στο monitor σου όμως, σε ορισμένες TV ευθύνεται η επιλογή Dynamic contrast γι'αυτο το "φαινομενο" :)

Exει τέτοια επιλογή το monitor σου ?

Ευχαριστώ πολύ ναι εχει τετοια επιλογή αλλά δεν με αφήνει να τηην χρησομοποιϊσω. Είναι θεμα με της ρύθμισης αυτό η τεχνικό?post-274636-0-01353600-1421675996_thumb.jpgSent from my iPad using Insomnia
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σύνδεση XBox 360 με οθόνη υπολογιστή μέσω hdmi

Καλησπέρα παιδιά!

Είναι δυνατόν να συνδέσω το XBox360 με την οθόνη του υπολογιστή μου μόνο μέσω καλωδίου hdmi;

Ξέρω ότι το καλώδιο κάνει μετάδοση εικόνας και ήχου, αλλά συγκεκριμένα για τον ήχο, είναι επαρκές το καλώδιο αυτό;

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά επισημαίνω ότι ο υπολογιστής μου έχει ενσωματωμένα ηχεία. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Πως σκέφτεσαι να κάνεις την σύνδεση? X360 -> Monitor?

Γιατί αν σκέφτεσαι Χ360 -> PC -> Monitor, δεν γίνεται.

Μιλάμε για Laptop?

Δημοσ.

Αν η οθονη σου εχει hdmi και το xbox το εχεις δοκιμασει οτι δουλευει σωστα με το καλωδιο hdmi που διαθετεις δεν θα εχεις απολύτως κανενα προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...