Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα .... περισσότερο βλάχοι μου φαίνονται αυτοί στο michanikos.gr που πήραν ενα προπτυχιακό χαρτί και μου την είδαν Mr Stark (ironman) παρά σοβαροί άνθρωποι. 

Οικονομικά προϊόντα, συνταξιοδοτικά προγράμματα και ασφάλειες τους λένε να πουλήσουν!

Που ειναι το κακό; 

Κακό δεν είναι καμία δουλειά...

Κακό όμως είναι να αποκρυβεις πραγματα, να μην υπάρχει ένα στοιχειώδες Job description στην  αγγελία και να υπόσχονται παπάδες του στυλ "Βασικός μισθός: 1200 ευρώ + bonus παραγωγικοτητας", "ηλικια 18-60", "καμία προϋπηρεσία" κλπ κλπ...

Το ακόμα πιο απαράδεκτο να μην αναφέρεται όνομα εταιρίας και να χρησιμοποιούνται παραπλανητικοί τίτλοι: μεγάλη πολυεθνικη εταιρία, αντιπροσωπος, ανερχομενος όμιλος κλπ κλπ... Ακόμα και στο τηλέφωνο κάποιοι δεν αναφέρουν...

Προφανώς αυτό το κάνουν για να μην φανε ακυρο μονοκοπανια αν τυχον το ψαξεις, βρηκα και αλλα σχολια απο παρομοιες αγγελιες... Σου λεει θα βρεθει κανας απελπισμένος να τον πεισουμε αν ερθει απο εδώ...

Στη δική μου περίπτωση ανέφερε "εκπαιδευτικό όμιλο" που αναζητούσε απόφοιτους μεταλυκειακων σπουδων. Αν ανέφερε ότι είναι για πωλησεις ασφαλειων δεν θα ετρωγα καθολου το χρονο μου να στειλω.

Αυτό με το 6μηνο μου ακουγεται τρομερα τραγικό... Κρατανε δλδ για 6μηνες καποιον και μετα προχωρανε στον επομενο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...