Reflexologos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ. Πως δένεται αυτή η κουμούτσα πάνω στη CPU - μητρική; Σε κάποιες άλλες που κοίταξα στο you-tube υπάρχει μια βάση οπότε οκ. Σε αυτή που προτίνεις τι γίνεται; Από εκεί και έπειτα το υπάρχον κουτί έχει 18 εκατοστά εξωτερικό πλάτος. Αν αυτή η πληροφορία λέει κάτι, μπορείς να μου πεις αν χωράει η ψύκτρα ή αν θα πρέπει να βρίσκεται μονίμως με βγαλμένο το ένα πλαϊνο καπάκι;
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και αυτή έχει βάση(backplate) που μπαίνει πίσω απ' την μητρική. Δες και το σχετικό video Γι' αυτό σε έχω ρωτήσει 2-3 φορές ποιο κουτί έχεις για να δω αν χωράει αλλά ακόμα να μου πεις
Reflexologos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στο βίντεο μπορείς να κλείσεις το κουτί μετά την τοποθέτηση της ψύκτρας; Ακόμα και αν μένει ανοικτό δε με πειράζει ιδιαίτερα αλλά υπάρχουν και οι ψύκτρες σε οριζόντια διάταξη, οπότε λύνεται το ζήτημα χώρου εύκολα. Μήπως δεν είναι ανάλογα αποδοτικές και γι' αυτό δεν τις προτίνεις; Όσον αφορά το ποιο κουτί έχω σου έγραψα ότι διαθέτει τις συνηθισμένες διαστάσεις. Δε ξέρω αν έχουν κωδικούς που να προσδιορίζουν τα μεγέθη. Οι εξωτερικές είναι 41 εκ. ύψος και 45 εκ. πλάτος, το δε πλάτος στο έχω ήδη γράψει. Χρειάζεσαι κάποιες άλλες πληροφορίες;
Physiciant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δε ξέρεις ποιο είναι το μοντέλο του κουτιού σου; Το κουτί πρέπει να είναι κλειστό, αν είναι ανοιχτό δε κάνουμε δουλειά
Reflexologos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Όχι. Όταν το αγόρασα πριν από 8 χρόνια ούτε που το κοίταξα αυτό. Αν υπάρχει κάπου κάποιος κωδικός σε αυτά, πες μου. Τι λες για την άλλη λύση που πρότεινα;
Physiciant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα τι θα κάνουμε..θα ανοίξεις το κουτί και θα μετρήσεις την απόσταση από την μητρική μέχρι το side panel για να ξέρουμε το ύψος της ψύκτρας πάνω κάτω
Reflexologos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Περίπου 17 εκ. Ψύκτρα όπως αυτή http://www.e-shop.gr/noctua-nh-l9i-intel-cpu-cooler-92mm-p-PER.651284 δε μας κάνει;
Physiciant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Εδώ είσαι http://www.skroutz.gr/s/4254816/Thermalright-TRUE-Spirit-120M-BW-Rev-A.html?keyphrase=thermalright+true+spirit+120 Θα σου έλεγα αυτή αλλά για να είμαστε σίγουροι ότι χωράει πάρε την Thermalright καλύτερα http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685
Reflexologos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Η παραγγελία έγινε, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μετά την παραλαβή - εγκατάσταση. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνδράμανε με τις γνώσεις και την καλή τους διάθεση.
Reflexologos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα να κάνω (κατά το ήμιση) τη σύνθεση του gaming pc που θέλω. Τα specs είναι: Κουτί: Corsair 200R black PSU: Corsair CS 850w Mητρική: Asrock H97M pro4 CPU: i7 4790 3.6 Ghz Cooler: Noctua NH-L9i Μνήμη: Corsair 16Gb (2x8) Τιμονιέρα: Logitech G27 Λείπει η κάρτα γραφικών και επειδή θέλω να φτάσω τα 4Κ, σκέφτομαι την R9 295x2, η οποία αποτελεί τη μοναδική που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις από ότι είδα. Όσον αφορά το monitor, αυτό στην πορεία...
Physiciant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί χαλασες λεφτά για τόσο μεγάλο και όχι τόσο ποιοτικό τροφοδοτικό;
Reflexologos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ. Η κάρτα (R9) ζητά 800w minimun, πήρα +50w για σιγουριά και υποτείθεται ότι η Corsair είναι σοβαρή εταιρία. Λίγα προϊόντα όμως έχουν καθολική αποδοχή από τους χρήστες, οπότε αν χαλάσει ή γονατίσει με την έλευση της κάρτας θα σου πω μπράβο.
Physiciant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πρώτον επειδή είναι Corsair δε σημαίνει ότι είναι καλό. Δεν είναι όλα τα προϊόντα μιας εταιρείας τόσο ποιοτικά, όπως η συγκεκριμένη σειρά τροφοδοτικών CS. Απλά πλήρωσες το όνομα τώρα. Μόνο και μόνο απ' την εγγύηση(3 χρόνια ΜΟΝΟ) καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο καλό. Υπάρχουν άλλα καλύτερα, πιο ποιοτικά και ταυτόχρονα φθηνότερα τροφοδοτικά που έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια εγγύηση και μερικά φτάνουν τα 10. Δε νομίζω να χαλάσει, ούτε να γονατίσει γιατί(θέλω να ελπίζω δηλαδή)ότι δεν είναι κακό τροφοδοτικό και επίσης γιατί είναι αρκετά μεγάλο για τις απαιτήσεις του συστήματος σου. Αν όμως απαιτήσεις από ένα μη ποιοτικό τροφοδοτικό να σου δώσει σχεδόν το μέγιστο του φορτίο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τότε αυτό δε θα αντέξει και θα καεί κάποια στιγμή και το πιο πιθανό είναι να σου κάψει κι άλλα εξαρτήματα μαζί. Την R9 την σηκώνουν και ποιοτικά 550W απλά προτείνεται απ' τους χρήστες του Insomnia 650W για να έχει λίγο παραπάνω αέρα το τροφοδοτικό και να λειτουργεί πιο ομαλά. Οι εταιρείες λένε στα site τους 800W minimum(για όλο το σύστημα, όχι μόνο για την κάρτα) γιατί θέλουν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που εσύ δεν έχεις ποιοτικό psu. Αυτά δε τα βγάζω απ' το μυαλό μου, όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα τα ίδια θα σου πει. Τέλος πάντων, σ' αυτό που ήθελα να καταλήξω είναι ότι έδωσες λεφτά για ένα προϊόν που δεν αξίζει τόσο και δε θα σου χρησιμεύσει εφόσον δε χρειάζεσαι τόση πολλή ισχύ. Θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου με ένα τροφοδοτικό των 80-90 ευρώ και με μεγαλύτερη ασφάλεια και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό να το δαπανήσεις κάπου αλλού. 1
Reflexologos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Να 'σαι καλά για το ενδιαφέρον, αν στην πορεία διαπιστώσω ότι κάτι πάει στραβά με το τροφοδοτικό θα το αναφέρω στην ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα