johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να επιτρέπεται στο pokerstars; Βασικά θέλω να βλέπω τα στατιστικά των αντιπάλων μου, πόσο raise κάνουν κτλ.. Αν μπορούσα να δω και στοιχεία για παλιότερα παιχνίδια τους ακόμη καλύτερα αλλά η pokerstars δεν επιτρέπει προγράμματα με βάση δεδομένων.
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα σου δωσω την καλυτερη συμβουλη που μπορει να σου δωσει καποιος, κοψε το ποκερ. Ειδικα το ονλαιν. Οχι δεν θα βγαλεις λεφτα. Οχι δεν ειναι διασκεδαστικο παιχνιδι εκτος αμα παιζεις απο κοντα με καλη παρεα .
johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα σου δωσω την καλυτερη συμβουλη που μπορει να σου δωσει καποιος, κοψε το ποκερ. Ειδικα το ονλαιν. Οχι δεν θα βγαλεις λεφτα. Οχι δεν ειναι διασκεδαστικο παιχνιδι εκτος αμα παιζεις απο κοντα με καλη παρεα . Δεν ξεκινάω τώρα οπότε ξέρω τι εννοείς και συμφωνώ με την συμβουλή σου για κάποιον που ξεκινάει..Παίζω και χάνω λεφτά πολλά χρόνια τώρα. Αλλά πλέον ξέρω γιατί χάνω και προσπαθώ να το διορθώσω,τουλάχιστον να είμαι στα λεφτά μου,δηλαδή να κερδίζω την γκανιότα. Σκέψου πόση βοήθεια μπορεί να σου δώσει ένα πρόγραμα ώστε να ξέρεις αν παίζεις με κάποιον άρρωστο τζογαδόρο που έχει χάσει χιλιάδες ευρώ ή με κάποιο επαγγελματία που έχει κερδίσει αρκετά χρήματα.. Το οτι δε θα βγάλεις λεφτά είναι σχετικό.Δεν είναι απόλυτο.
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειναι σχεδον απολυτο αν παιζεις πολλα χρονια και χανεις λεφτα.. Δεν θα σε σωσει το holdem manager ισα ισα αν δεν ξερεις απο sample size και τι σημαινουν τα stats θα τα κανεις χειροτερα 100%. Παιξε λιγα λεφτα στα micros με solid hands να διασκεδασεις και τελος. Ετσι και αλλιως οπως εχει γινει το πραγμα με το rake και τους φορους κανεις δεν βγαζει consistent οποτε μη σε απασχολει το 1-2% που κερδιζει αυτη τη στιγμη..
arianos16 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σε τι είδους τραπέζια παίζεις αν επιτρέπεται ? Εκεί πέρα μέσα είναι άρρωστοι οι περισσότεροι, ακόμα και σε cash τραπέζια με 100 ευρώ πετάνε τα λεφτά τους.
johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειναι σχεδον απολυτο αν παιζεις πολλα χρονια και χανεις λεφτα.. Δεν θα σε σωσει το holdem manager ισα ισα αν δεν ξερεις απο sample size και τι σημαινουν τα stats θα τα κανεις χειροτερα 100%. Παιξε λιγα λεφτα στα micros με solid hands να διασκεδασεις και τελος. Ετσι και αλλιως οπως εχει γινει το πραγμα με το rake και τους φορους κανεις δεν βγαζει consistent οποτε μη σε απασχολει το 1-2% που κερδιζει αυτη τη στιγμη.. Τι να διασκεδάσω;Εγώ θέλω να βελτιωθώ.. Το παιχνίδι το γνωρίζω αρκετά καλά.Το βασικό μου πρόβλημα είναι οτι απο εγωισμούς κάνω συχνά ανόητες κινήσεις που οταν τις σκεφτώ με καθαρό μυαλό γελάω με τον εαυτό μου και μπορεί να χάσω όλη τη στάκα μου σε μια βλακεία. Συνήθως παίζω σε 0.25/0.50$ Επι της ουσίας του ερωτήματος μου έχετε κάτι να προτείνετε;Είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα τέτοια προγράμματα και ήταν πολύ χρήσιμα.Αλλά διαβάζω οτι το pokerstarts επιτρέπει μόνο προγράμματα που καταγράφουν όσα γίνονται στο τραπέζι.Καταγραφή των παιχτών απο αρχεία δεν επιτρέπεται. Το να έχεις ένα πρόγραμμα να σε βοηθήσει να βρείς ένα "καλό" τραπέζι είναι τεράστια σημασίας.
petros_samurai Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Holdem manager 2,pokertracker4 both have 1month δοκιμη. 2
Porg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Έχω καιρό να παίξω, θα με βάλεις στο τρυπάκι πάλι εδώ θα βρεις λογικά ότι ζητάς: http://forum.pokercity.gr/Default.aspx?g=topics&f=3 δεν νομίζω να έχεις bankroll για 0.25/0.5$
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ελπιζω να μην το θεωρησεις προσβολη αλλα δεν το ξερεις το game απλα νομιζεις οτι το ξερεις. Με καποιον που παιζει 50NL θα κάτσουμε να μιλησουμε πχ για 4bet oop ranges κτλπ οχι τις ερωτησεις που κανεις εσυ τωρα. Εγω φιλικα στο λεω ξεκινα απο το 2NL παιξε 100k hands solid poker vs unknowns δες τα λαθη σου και move up οταν εισαι consistent winner. Επειδη εχεις χρηματα για 50NL δεν σημαίνει οτι το skill level σου ειναι για να παιζεις εκει, οσο πιο νωρις το καταλαβεις τοσο λιγοτερα θα χασεις, πλεον το 50NL εχει γινει το 100NL του 2010 δηλαδη ενα "σκληρο" reality check εκει που νομιζεις οτι εχεις αρχισει να γινεσαι decent.. Απαντηση στο ερωτημα σου πηρες και απο εμενα και απο αλλους αν νομιζεις οτι αυτο ειναι το προβλημα σου, απο κει και περα σου ειπα και 2 πραγματα παραπανω φιλικα δικα σου ειναι τα λεφτα εσυ αποφασιζεις.. 1
johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ελπιζω να μην το θεωρησεις προσβολη αλλα δεν το ξερεις το game απλα νομιζεις οτι το ξερεις. Με καποιον που παιζει 50NL θα κάτσουμε να μιλησουμε πχ για 4bet oop ranges κτλπ οχι τις ερωτησεις που κανεις εσυ τωρα. Εγω φιλικα στο λεω ξεκινα απο το 2NL παιξε 100k hands solid poker vs unknowns δες τα λαθη σου και move up οταν εισαι consistent winner. Επειδη εχεις χρηματα για 50NL δεν σημαίνει οτι το skill level σου ειναι για να παιζεις εκει, οσο πιο νωρις το καταλαβεις τοσο λιγοτερα θα χασεις, πλεον το 50NL εχει γινει το 100NL του 2010 δηλαδη ενα "σκληρο" reality check εκει που νομιζεις οτι εχεις αρχισει να γινεσαι decent.. Απαντηση στο ερωτημα σου πηρες και απο εμενα και απο αλλους αν νομιζεις οτι αυτο ειναι το προβλημα σου, απο κει και περα σου ειπα και 2 πραγματα παραπανω φιλικα δικα σου ειναι τα λεφτα εσυ αποφασιζεις.. Δεν είμαι απο τους ανθρώπους που προσβάλονται..Γνωρίζω τις δυνατότητες μου..Το αν ξέρω το παιχνίδι πρέπει να με δεις να παίζω για να κρινεις.Για να χάνω προφανώς κάτι δεν κάνω σωστά. Η συμβουλή σου πάντως είναι χρήσιμη. Ίσως είναι σωστό να ξεκινήσω ξανά απο τα 2NL και να χτίσω ένα καλό παιχνίδι όπως λες,αλλά όσο να ναι είναι είναι σα να παίζεις με φασόλια και υπάρχει κάποια έλλειψη κινήτρου σε τόσο μικρά ποσά.Μπορεί να το κάνω όμως. Όσον αφορά την επιλογή τραπεζιού και τα διάφορα προγράμματα tracking δε συμφωνείς οτι μπορούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις πιο αδύναμους παίχτες;Εσύ δηλαδή κάθεσαι στο πρώτο τραπέζι που θα βρεις;
ntelis1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Site: www.PokerStrategy.com θα σου μαθει τα παντα για το ποκερ και θα σε βοηθησει στα μεγιστα.Εχει εκπαιδευτικα βιντεο και παρα πολυ ωραια αθρα και ειναι δωρεαν χωρια που προσφερει σε αρκετα site δωρεαν χρηματα χωρις να χρειαζεται καταθεση.Δοκιμασε το ανεπυφυλαχτα.Εγω παιζω αρκετα χρονια και ενα εχω να πω.Οτι το παιχνιδι κερδιζεται με υπομονη και επιμονη.Θελει αρκετη δουλεια,διαβασμα κλπ κλπ.Οτι χρειαστεις μου λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις