Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να παρω controller για να παιζω καποια παιχνιδια απο το pc...ειμαι αναμεσα σε xbox 360 controller και xbox one ....καμια προταση αν καποιος εχει καποιο η και τα δυο?

Δημοσ.

Κάπου διάβασα πως του one είχε μικρότερες νεκρές ζώνες στα stick του οπότε θα πρότεινα εκείνο

σε μερικά παιχνίδια είχα θέματα με τη νεκρή ζώνη και τον έλεγχο κοντά σε αυτή 

Δημοσ.

και εγω ειχα ενα ωραιο logiteck που επαιζε σε pc/ps2/ps3 αλλα πραγματικά αυτο που επρεπε να βαζω emulator για να παιξω καποια παιχνιδια με ειχε κουρασει απο ενα σημειο και μετα, ιδικα οταν στα καινουρια δεν επαιζε καν και ηθελε πολυ ψάξιμο στο γοογλι

εγω εχω του xbox 360 τωρα και βολεύει παρα μα παρα πολυ στα παιχνιδια, ιδικα στα Indie που ειναι ρυθμισμενα για αυτο και δεν χρειαζεται να καθομαι να κανω ρυθμισεις εγω.

αν λεω, αν! ισχυει το ιδιο και για του one παρε του one.

+οτι καποια games παιζουν μονο με xbox 360 (ισως και με του One, δεν το ξερω αυτο) και χρειαζεσαι να μπλεκεσαι με emulators

πχ gta v

Δημοσ.

Εχω το παραπανω controller της φωτογραφιας ειναι το Logitech F310.Παιζει σε ολα τα τελευταια παιχνιδια που εχω δοκιμασει ως τωρα κανονικα,ειναι Plug and play δηλαδη με το που το βαζεις αυτοματως παιζεις δεν θελει ουτε Drivers ουτε τιποτα και εχει και 3 χρονια εγγυηση.Τα 25ευρω που ζηταει πιστευω ειναι μια χαρα και σιγουρα καλυτερα απο τα 50ευρω του XboxOne.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω περάσει από F310 και από 360

το F310 είναι μία εντάξει λύση στη τρομοκρατία συμβατότητας διότι έχει διακόπτη από κάτω x input / direct input

στο ενα τα παιχνίδια το βλέπουν λες και είναι το 360, επίσης θα περάσεις οδηγούς δύο φορές, μία για το ένα μία για το άλλο!

του 360 το έχω παρατημένο καμιά διετία τώρα μιας και δε παίζω τίποτα με αυτό ΑΛΛΑ δε το αλλάζω ούτε το δίνω πουθενα ούτε το πουλάω, είναι το goto χειριστήριο όταν θα θελήσω ένα! έχει άλλη αίσθηση.

το ρίσκο σου θα είναι στη συμβατότητα που προαναφέρθηκε με το one αν το αναγνωρίζουν εξίσου καλά τα παιχνίδια

κάνε τις ψακτικές σου και αποφάσισε, θα είναι μεγάλο το όφελος από τη νεκρή ζώνη, μικρή βέβαια αλλά και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...