darredevvil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, γενικά εχω φαει κολλημα να παρω ενα φθηνο κινητακι με μεγαλη οθονη κ οχι πανω απο 100 ευρω και εννοείται σκέφτηκα για κινέζικο. Γι αυτό έθεσα το θέμα αξιοπιστία.. Θέλω γνωμες απο σας που τα έχετε..τα εχετε καιρο?σας βγάλανε προβλημα? δλδ να μη χαλασει στο 3 μηνο/ 6 μηνο πανω...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πάρε μια συσκευη απο τις επωνυμες εταιριες και γενικοτερα θα εχεις μηδενικα προβληματα. Παρε μια συσκευη μεταξυ 100-150 ευρω και θα εισαι αρχοντας. 1
darredevvil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 σ ευχαριστω για την απαντηση.. απλα θελω να ελαχιστοποιησω οσο ειναι δυνατο το να βγει αχρηστο μεσα σε λιγους μονο μηνες..
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω. Ψάξε λίγο να δεις ποιες θεωρούνται οι καλές-αξιόπιστες μάρκες και δεν θα έχεις θέμα (η τουλάχιστον θα έχεις τις ίδιες πιθανότητες με τα "επώνυμα"). Προσωπική εμπειρία έχω από ένα thl w100 που εδώ και 1.5 χρόνο είναι άψογο. Και η thl νομίζω είναι ένα κλικ κάτω από τις κορυφαίες κινέζικες (xiaomi, Lenovo, zte κλπ) 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ψαξε βρες ενα τηλεφωνο που να σου κανει απο Xiaomi, Lenovo, Huawei, Meizu, ZTE και πραγματικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Η ZTE λιγο ποιο κατω απο τις αλλες που ανεφερα γιατι δεν προσφερει την ιδια υποστηριξη λογισμικου που προσφερουν οι αλλες (ειδικα Xiaomi και Meizu παιρνεις updates το ενα πισω απο το αλλο και η Huawei κανει επισης συχνα πυκνα updates και διορθωσεις). 1
darredevvil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 τελεια φιλε μου. σ ευχαριστω πολυ
maddoctor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το έχω πει πολλές φορές, το ξαναλέω και τώρα, ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώνεις αγοράζεις. Αξιόπιστες εταιρείες όπως Xiaomi, Lenovo, Huawei, Meizu, Oneplus, δύσκολα να βγάλουν πρόβλημα. Εγώ πχ έχω ένα Xiaomi Mi3w από το μάιο, 8 μήνες δηλαδή και χθες παρέλαβα άλλο ένα Xiaomi, το Redmi Note 4G, γιατί η εταιρεία είναι εγγύηση για μένα. 1
doctorkostis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Επιβεβαιώνω. ZTE 967s, Xiaomi hongmi στα χέρια συγγενών δουλεύουν ένα χρόνο Τώρα χωρίς τσικ. Αντίστοιχα ένα xiaomi note 6 μήνες τώρα το έχει ένας φίλος και του πίνει το αίμα καθημερινά. Πολύ καλά πρώτα σημάδια ποιότητας από ένα coolpad f1, αλλά πολύ νωρίς ακόμα για θέμα διάρκειας. Αντίθετα ένα inew v3 άντεξε ένα τρίμηνο περίπου πριν αρχίσει να ξεφτιζει και να κλείνει. Τελικά πέθανε. 1
Tasos_93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γενικά θα ήθελα να το ξανασκεφτείς περι κινέζικου και θα σου αναλύσω τους λόγους παρακάτω. Ένα κινητό κινέζικο στα 100 ευρώ ό,τι "μαρκα" και να είναι θα έχει τα εξής προβλήματα: Χαμηλή ram (στην καλύτερη 1gb) Χαμηλό επεξεργαστή (1.2 με διαφημιστικά κόλπα τετραπύρηνου κτλπ που θα κάνει το κινητό να κολλάει) Χαμηλή ανάλυση οθόνης Πολλά κολλήματα και γενικά δέν θα είναι όσο γρήγηρο το θές ακόμα και να του ρίξεις πολύ δουλειά. Τώρα όλα αυτά θα άξιζαν οποιαδήποτε στιγμή έναντι ενός ευρωπαικού στα ίδια λεφτά ωστόσο δέν σκέφτεσαι τους εξής παράγοντες. Άν το κινητό (όσο αξιόπιστο και να είναι) σου πέσει και σπάσει έχεις 20 ευρώ τα έξοδα αποστολής + 2 με 3 μήνες σύνολο μεταφορά (1 μήνα πρός κίνα - 20 μέρες επισκευή - 30 μέρες πάλι πίσω) Βάλε και την γνώση+χρόνο που χρειάζεσαι για να φλασάρεις rom και καινούρια android versions, γιατί δέν έρχονται OTA τα updates στα περισσότερα, γενικά δέν αξίζει τον κόπο. Άσε και την ταλαιπωρία να περάσεις σύνολο 4 μήνες χωρίς κινητό άν σου κάτσει προβληματικό απο την αρχή. Αν μου έλεγες οτι θές να περάσεις όλη την ταλαιπωρία που πέρασα εγώ πρίν 2 μήνες με το καινούριο κινητό για ένα κινητό των 300 ευρώ που συναγωνίζεται εύκολα οποιαδήποτε ναυαρχίδα του κόσμου και είναι πένα γενικά δεν κολλαει σε τίποτα θα σου έλεγα εντάξει αλλα για ένα κινητό των 100 ευρώ δεν θα το πρότεινα. Άν παρόλα αυτά δέν σε έπεισα και θέλεις να συνεχίσεις με την αγορά κινέζικου θα πρότεινα κάποιο μοντέλο της xiaomi που απ'οσο ξέρω είναι σκυλιά ή κάποιο ZTE που έχουν δύο φίλοι μου και φαίνονται αρκετά καλά. Άν τώρα σε έπεισα καλύτερα κράτα λίγα λεφτά και πάρε κάτι πιο ακριβό κινέζικο 160+ θα έλεγα για να αξίζει τον κόπο (τουλάχιστον 2gb ram και 1.8-2GHz επεξεργαστή) αλλιώς άν θές οπωσδήποτε κάτι τώρα πάρε ενα Lumia που ακούω προτείνουν πολλοί στο φόρουμ και πήρα και ένα για τον πατέρα μου και είναι μια χαρά και πολύ φθηνό. 1
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ποτε ξανα ΜΗ κινεζικο (μονο γνωστες μαρκες ομως) Με 100ε παιρνεις κινητο που φυσαει Με 150ε απο Ελλαδα παιρνεις μπακατελα με επιδοσεις εποχης 2010
duende Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ποτε ξανα ΜΗ κινεζικο (μονο γνωστες μαρκες ομως) Με 100ε παιρνεις κινητο που φυσαει Με 150ε απο Ελλαδα παιρνεις μπακατελα με επιδοσεις εποχης 2010 δηλαδη αυτο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max με 6αρα οθονη, τετραπυρηνο, 3000 μπαταρια, 13αρα καμερα και εγγυηση 2 χρονια απο Ελλαδα στα 129 ευρω ειναι μπακατελα με επιδοσεις εποχης 2010? υπαρχουν και τιμιες προτασεις, αρκει καποιος να ψαξει, δεν παντα μονοδρομος η αγορα απο κινα
darredevvil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γενικά θα ήθελα να το ξανασκεφτείς περι κινέζικου και θα σου αναλύσω τους λόγους παρακάτω. Ένα κινητό κινέζικο στα 100 ευρώ ό,τι "μαρκα" και να είναι θα έχει τα εξής προβλήματα: Χαμηλή ram (στην καλύτερη 1gb) Χαμηλό επεξεργαστή (1.2 με διαφημιστικά κόλπα τετραπύρηνου κτλπ που θα κάνει το κινητό να κολλάει) Χαμηλή ανάλυση οθόνης Πολλά κολλήματα και γενικά δέν θα είναι όσο γρήγηρο το θές ακόμα και να του ρίξεις πολύ δουλειά. Τώρα όλα αυτά θα άξιζαν οποιαδήποτε στιγμή έναντι ενός ευρωπαικού στα ίδια λεφτά ωστόσο δέν σκέφτεσαι τους εξής παράγοντες. Άν το κινητό (όσο αξιόπιστο και να είναι) σου πέσει και σπάσει έχεις 20 ευρώ τα έξοδα αποστολής + 2 με 3 μήνες σύνολο μεταφορά (1 μήνα πρός κίνα - 20 μέρες επισκευή - 30 μέρες πάλι πίσω) Βάλε και την γνώση+χρόνο που χρειάζεσαι για να φλασάρεις rom και καινούρια android versions, γιατί δέν έρχονται OTA τα updates στα περισσότερα, γενικά δέν αξίζει τον κόπο. Άσε και την ταλαιπωρία να περάσεις σύνολο 4 μήνες χωρίς κινητό άν σου κάτσει προβληματικό απο την αρχή. Αν μου έλεγες οτι θές να περάσεις όλη την ταλαιπωρία που πέρασα εγώ πρίν 2 μήνες με το καινούριο κινητό για ένα κινητό των 300 ευρώ που συναγωνίζεται εύκολα οποιαδήποτε ναυαρχίδα του κόσμου και είναι πένα γενικά δεν κολλαει σε τίποτα θα σου έλεγα εντάξει αλλα για ένα κινητό των 100 ευρώ δεν θα το πρότεινα. Άν παρόλα αυτά δέν σε έπεισα και θέλεις να συνεχίσεις με την αγορά κινέζικου θα πρότεινα κάποιο μοντέλο της xiaomi που απ'οσο ξέρω είναι σκυλιά ή κάποιο ZTE που έχουν δύο φίλοι μου και φαίνονται αρκετά καλά. Άν τώρα σε έπεισα καλύτερα κράτα λίγα λεφτά και πάρε κάτι πιο ακριβό κινέζικο 160+ θα έλεγα για να αξίζει τον κόπο (τουλάχιστον 2gb ram και 1.8-2GHz επεξεργαστή) αλλιώς άν θές οπωσδήποτε κάτι τώρα πάρε ενα Lumia που ακούω προτείνουν πολλοί στο φόρουμ και πήρα και ένα για τον πατέρα μου και είναι μια χαρά και πολύ φθηνό. ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας, αυτο που λεει ο τασος το σκεφτομουν κ εγω. Αλλά εφόσον εχουν δοκιμασει πολλά παιδια και λενε οτι ειναι κομπλε λεω να μπω κ εγω στον πειρασμο
Evilsmile Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το έχω πει πολλές φορές, το ξαναλέω και τώρα, ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώνεις αγοράζεις. Αξιόπιστες εταιρείες όπως Xiaomi, Lenovo, Huawei, Meizu, Oneplus, δύσκολα να βγάλουν πρόβλημα. Εγώ πχ έχω ένα Xiaomi Mi3w από το μάιο, 8 μήνες δηλαδή και χθες παρέλαβα άλλο ένα Xiaomi, το Redmi Note 4G, γιατί η εταιρεία είναι εγγύηση για μένα. φιλε μου απο που agorases to redmi note 4g? Και γενικα εφοσον υπαρχουν πολλα νηματα για κινεζικα κινητα, η δημιουργια sticky θα φαινοταν καλη ιδεα
maddoctor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 φιλε μου απο που agorases to redmi note 4g? Και γενικα εφοσον υπαρχουν πολλα νηματα για κινεζικα κινητα, η δημιουργια sticky θα φαινοταν καλη ιδεα Εγώ το πήρα από reportspam, αφού το παζάρεψα για καλύτερη τιμή
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δηλαδη αυτο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-4-max με 6αρα οθονη, τετραπυρηνο, 3000 μπαταρια, 13αρα καμερα και εγγυηση 2 χρονια απο Ελλαδα στα 129 ευρω ειναι μπακατελα με επιδοσεις εποχης 2010? υπαρχουν και τιμιες προτασεις, αρκει καποιος να ψαξει, δεν παντα μονοδρομος η αγορα απο κινα κι αυτο κλωνος κινεζικου ειναι αν δεν κανω λαθος ειχα παλαια το smart 2 που στην ουσια ηταν το tcl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα