PavlaraS18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Χαιρετώ και μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί . 'Εχω άπειρο ελεύθερο χρόνο και σκέφτομαι να φτιάξω μια σελίδα στο facebook που να κινείται γύρω απο την τεχνολογία . Δεν έχω σκοπό να την φτάσω σε κάποιο αριθμό και να την νοικιάσω (άλλο αν συμβει στο μέλλον για προσωπικούς λόγους) . Το θέμα μου είναι πως θα μπορέσω να την διαφημίσω έστω και λίγο ? Δεν έχει νόημα να έχω 100 likes και να παιδεύομαι , νομίζω καταλαβαίνεται τι εννοώ...
Kostasspil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο δωρεάν τρόπος είναι να ζητήσεις απ τους φίλους σ να την προτείνουν και σε άλλους και πάει λέγοντας. Διαφορετικά πάμε σε επί πληρωμή προώθηση
PavlaraS18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο δωρεάν τρόπος είναι να ζητήσεις απ τους φίλους σ να την προτείνουν και σε άλλους και πάει λέγοντας. Έτσι νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να προωθηθει...
driftingcris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 εγω ειχα κανει μια οταν ειμουν 14 χρονων. και ξαφνικα μπαινω περσι και βλεπω απο το πουθενα να εχει παει 5k likes. λολ. χωρις να κανω τπτ ομως. ε αρχησα να ανεβαζω και καμια μλκια καιπηγε σχεδον 6k δλδ πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης αν δεν πληρωσεις, για την ιστορια, η σελιδα ειναι: fatseas kai agios o theos
panos2171 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Eσύ έφταιξες κάτι πρωτότυπο/πιασάρικο. Σελίδες τεχνολογίας υπάρχουν άπειρες και πάρα πολύ γνωστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα