Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά πάντα με τρόπο που δεν υποφέρει το ζωντανό. Η πεμπτουσια της εκμεταλλευσης των ζωων . Ας γινει οτι ειναι να γινει , το θεμα ειναι να μην πονανε και να μην υποφερουν . Wellfare 3
LongTom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Η πεμπτουσια της εκμεταλλευσης των ζωων . Ας γινει οτι ειναι να γινει , το θεμα ειναι να μην πονανε και να μην υποφερουν . Wellfare Η λύση απλή,μην χρησιμοποιείς ζωικά προϊόντα για να έχεις την συνείδηση σου καθαρή. Από εκεί και πέρα καλή τύχη με το να απαγορεύσεις την "εκμετάλλευση" των ζωντανών. 2
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οχι,δεν το λεω ειρωνικα φιλε μου . Ουτε χιπης ειμαι ουτε οικΩλογος ουτε βηγκαν .
johnbond Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όταν είναι δερμάτινα απο άλλα ζώα τι διαφορά έχει;
mikelamar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το πρόβλημα σου ειναι το είδος του ζώου ή μεταχείριση τους; Για τους Ασιάτες ο σκύλος ειναι ενα ζώο σαν να λέμε μοσχάρι για εμάς. Ή σαν να λέμε άλογο για τους Ιταλούς. Ειναι θέμα κουλτούρας. Πως εσύ πας και σφάζεις το αρνάκι το κατσικάκι το γουρουνάκι ή τα παπάκια...έτσι κι αυτοί σφάζουν το σκυλάκι το μαϊμουδάκι το κουναβακι κτλ. Αν οι συνθήκες ειναι άθλιες ή ακόμα κι επικίνδυνες για την υγεία μας και ο τρόπος δεν ειναι ο κατάλληλος, ή ειναι απάνθρωπος, αυτό εχει να κανει με τη νομοθεσία του καθε κράτους. Δηλαδη φταίω εγω που έχω εργοστάσιο εκεί ή φταίει αυτός που μου δίνει το δικαίωμα να το φτιάξω υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους μισθούς; Ο εργοδότης θέλει να γλυτωσει όσο περισσότερα έξοδα μπορει. Ο νόμος γιατί το επιτρέπει; Είδες που κάτι δε πάει καλά... Sent from my iPhone using Insomnia 1
Speculoos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα δουλευουν τα σφαγεια καθως τα ζωα αναισθητοποιουνται προ σφαγης και ετσι απουσιαζει η αινια του πονου . Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά αυτό δεν ισχύει ακριβώς όπως το φαντάζεται ο μέσος καταναλωτής. Μόνο στα γουρούνια ουσιαστικά (στην ΕΕ πάντα) ακολουθείται η μέθοδος της αναισθησίας με τη λογική της λιποθυμίας/ύπνου πριν τη σφαγή. Που και πάλι στοιβάζουν τα γουρούνια σε ένα κλειστό δωμάτιο και το γεμίζουν με διοξείδιο του άνθρακα που οδηγεί στην ασφυξία. Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι "αναισθησίας" είναι με ηλεκτροσόκ στην καρδιά και στο κεφάλι ή με μηχανικό "πιστόλι" που ουσιαστικά σπάει το κρανίο, δημιουργεί ανεπανόρθωτη κρανιακή ζημιά και προκαλεί εγκεφαλικό θάνατο (έτσι το ζώο δεν καταλαβαίνει μετά το κόψιμο των βασικών αρτηριών γύρω από το λαιμό που θα προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο. Στα πουλερικά ακολουθείται επίσης ο θάλαμος αερίων αν κ το κόψιμο του κεφαλιού σε μεγάλες μονάδες ακολουθείται παραδοσιακά (τα κρεμάνε ανάποδα σε τσιγκέλια που ακολουθούν μια μεγάλη διαδρομή (σαν υπέργειο μετρό ένα πράμα), τα πουλιά επειδή το αίμα πάει στο κεφάλι είναι σε αφασία και κάποια στιγμή περνάνε από μια "δαγκάνα που τους κόβει το κεφάλι, απλά πράματα.
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στα χοιρινα γινεται με διοχετευση ηλ ρευματος στο κρανιο και στα βοοειδη τραυματικη αναισθητοποιηση με το.εμβολο που λες . Η αναισθητοποιηση (χωρις εισαγωγικα,μιας και τα ζωα αναισθητοποιουνται) γινεται εξαιτιας του "ταρακουνηματος" του εγκεφαλου στο κρανιο . Σε αυτο με τα πουλερικα που λες οκ , συμφωνοι . Απλως δεν ξερω καποιο.ζωικο ειδος με εγκεφαλο , που να μην πηγαινει αιμα στο κεφαλι του , δεδομενου οτι εχει οργανα τα οποια χρηζουν διαιματωσης .
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον χρησιμοποιείται το ζωντανό και δεν είναι απλή ανωμαλία για κάποιο άρρωστο γούστο δεν καταλαβαίνω που το κακό. Φυσικά πάντα με τρόπο που δεν υποφέρει το ζωντανό. για ποιο λογο να εχεις γαντια απο σκυλο απο τη στιγμη που υπαρχουν απειρα δερματα...?
miike Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στα χοιρινα γινεται με διοχετευση ηλ ρευματος στο κρανιο και στα βοοειδη τραυματικη αναισθητοποιηση με το.εμβολο που λες . Η αναισθητοποιηση (χωρις εισαγωγικα,μιας και τα ζωα αναισθητοποιουνται) γινεται εξαιτιας του "ταρακουνηματος" του εγκεφαλου στο κρανιο . Σε αυτο με τα πουλερικα που λες οκ , συμφωνοι . Απλως δεν ξερω καποιο.ζωικο ειδος με εγκεφαλο , που να μην πηγαινει αιμα στο κεφαλι του , δεδομενου οτι εχει οργανα τα οποια χρηζουν διαιματωσης . Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι γίνονται έλεγχοι και φοβούνται μην φάνε πρόστιμα αλλιώς απλά το μαχαίρι στο στομάχι για να χυθούν τα εντόσθια και έτοιμο.Φαντάζομαι όλοι έχετε δει τέτοια βίντεο.Ακόμα και γδάρσιμο σε ζωντανά ζώα έχει τύχει να δώ,τουλάχιστον οι Κινέζοι τα σκοτώνουν πρώτα έστω κι έτσι. Πάντως όσο τρώω κρέας δεν τολμώ να κατήγορήσω τους σφαγείς γιατί ξέρω ότι ηθικός αυτουργός είμαι κι εγώ. Όσο για το γδάρσιμο ........Γιατί να θέλει πραγματικό δέρμα κάποιος;
LongTom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 για ποιο λογο να εχεις γαντια απο σκυλο απο τη στιγμη που υπαρχουν απειρα δερματα...? Για ποιο λόγο να μην έχεις γάντια από σκύλο;Επειδή θεωρείται κατοικίδιο στην Δύση;
Anorymous Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα δουλευουν τα σφαγεια καθως τα ζωα αναισθητοποιουνται προ σφαγης και ετσι απουσιαζει η αινια του πονου . Η θηριωδια γινεται απο τους κτηνοτροφους και τους τσομπανους και τους μικροκτηνοτροφους ("ο γειτονας εχει προβατα,το Πασχα θα παρουμε απο αυτον αρνακι,δικο του , νοστιμο") Οι οποιοι δεν στελνουν τα ζωα στο σφαγειο , αλλα καθε κτηνοτροφος που σεβεται τον εαυτο του εχει ενα.μεγαλο δεντρο ή πολυ απλα ενα τρακτερ απο οπου κρεμανε το ζωο . Πιο πριν, 1 το κρατουσε απο μπρος και ενας απο πισω , και με ενα μαχαιρι επι τοπου κοβουν τον λαιμο και αυτο σπαρταραει . Ε , μετα βγαζουν φωτογραφιες και τις βαζουν στο γκρουπ τους στο fb ή τις.δειχνουν στους γειτονες , γιατι στην βλαχαδερη και χωριατικη νοοτροπια με.το αντιστοιχο μορφωτικο επιπεδο, ειναι μεταξυ αλλων ενδειξη μερακλοσυνης,μαγκιας και εμπειρου κτηνοτροφου . Τι θα πει ο γειτονας κλπ πιτσιρικας ειχα δει αρνι κρεμασμενο στο χωριο τραγικη εμπειρια
a.c.a.b Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για ποιο λόγο να μην έχεις γάντια από σκύλο;Επειδή θεωρείται κατοικίδιο στην Δύση; Τρολλαρετε.. δε παίζει να είστε τόσο αλλοτριωμένοι... Τι λέτε και για την ανθρωποφαγία ;; Γαμώ τις φάσεις. Μην είσθε τόσο ευαίσθητοι....
Zein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γατακια ειναι οι Κινεζοι. Στην Ελλαδα αφαιρουμε την γουνα απο τις αλεπιδουτσες οσο αυτες ειναι ακομα ζωντανες, μιας και το αναισθητικο κοστιζει βλεπεις. https://www.facebook.com/kastoriasaysnotofur Τι δολοφονησεις εναν σκυλο για να φτιαξεις γαντια, τι μια αλεπου ωστε να κανεις μια γουνα που θα φορεσει μια χαζη πλουσια κυρατσα , ειναι το ιδιο εγκλημα. Aααα! Και μιας και μιλαμε για κακοποιηση ζωων στην Ελλαδα , επειδη καποιος μπορει να πει "ενταξει μερικοι ανθρωποι ειναι οντως φονιαδες! αλλα τουλαχιστον εχουμε κρατος και τους τιμωρει!", για κοιταχτε λιγο και αυτο: 13 ΕΥΡΩ για καθε θηρευμενη αλεπουhttp://www.ihunt.gr/content/13-eyro-gia-kathe-thireymeni-alepoy ναι. και ομως. με σφραγιδα υπουργειου αγροτικης "αναπτυξης". 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Για ποιο λόγο να μην έχεις γάντια από σκύλο;Επειδή θεωρείται κατοικίδιο στην Δύση; δε μου πες γιατι να εχεις
LongTom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δε μου πες γιατι να εχεις Εσύ δεν μου είπες γιατί να μην έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα