Evilbill Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα χρησιμοποιω το peerblock πανω απο ενα ετος ομως τον τελευταιο καιρο μου μποκαρει πολλα πραγματα και κατανταει σπαστικο να το βγαλω να ησυχασω μονο με τα τορρεντς βοηθαει σαν ασφαλεια??οποιος μπορει να μου δωσει μια απαντιση
G1O Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 δεν το ηξερα το προγραμμα,διαβασα ο,τι λειτουργει με κανονες αποκλεισμου στις ip επιλεκτικα απο το χρηστη,δεν νομιζω πως θα το χρησιμοποιουσα ποτε ,θεωρω ενα καλο firewall ενος intenet security η το δωρεαν comodo εχουν τη βελτιστη ασφαλεια -αν κανω λαθος σχετικα με το προγραμμα διορθωσε με
arc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό και οχι μόνο σε δικά μου μηχανήματα. Εγω το εχω για τις διαφημίσεις και τα malware (δηλαδη δεν το χρησιμοποιώ για το λόγο που φτιάχτηκε! ). Του εχω βάλει αυτόματες ανανεώσεις ανα 8 ημέρες και να ξεκινά μαζί με τα windows. Ειναι πανάλαφρο και κάνει δουλεια. Δεν το αλλάζω με τίποτα
Evilbill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δεν ξερω παντος τον τελευταιο καιρο μπλοκαρει μεχρι και εικονες και δεν ξερω για πιο λογο
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν οι εικόνες σερβίρονται απο διαφημιστικους servers, ετσι πρέπει να κάνει.
G1O Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 περιττα προγραμματα ,ανευ σημασιας και χρησιμοτητας,ενα adbolck στο φυλλομετρητη ενα καλο αντιικο προσφερουν μια καλη αποδοση και αξιοπιστια
Evilbill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σκεφτομε να το βγαλω το peerblock εχω το avast και το firewall τον windows κανω και κανα scan που και που απο spybot ειμαι οκ γενικα μονο με αυτα και φυσικα με προσοχη σε λινκς και sites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα