Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@frozex 

Το 99% των χρηστών που ξέρω οτι εχουν Photoshop στο μηχάνημα τους, δεν το χρησιμοποιούν. Είναι πρόγραμμα κορυφή αλλά γιατί να το έχω (γιατί ειναι και βαρύ το άτιμο και πιάνει και πολύ χώρο) για red eye και να τραβάω γραμμές. Το gimp ειναι δωρεάν και πάρα μα πάρα πολύ δυνατό. Ακόμα πιο απλό αλλά επισης αποτελεσματικό ειναι το paint.net

Μια κουβέντα γενικά για τα σπαστήρια. Έχε υποψη οτι ο μεγαλύτερος όγκος απο malware (και τις συνέπειες τους) που διαδίδεται μέσω net, οφείλεται σε μολυσμένα σπαστήρια. Για κάποιους ειναι επιλογη, δικαίωμα τους, αλλά θέλει πολύ προσοχή

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι σε λάθος ενότητα, moderator άνθρωπος... Έχεις βηχαλάκι, ωραία. Μπες στις μικρές απορίες και ρώτα για τρόπο αντιμετώπισης. Τι δουλειά έχει το «Γκούχου γκούχου» στο software;

True. To οποιο φανερωνει ακομα ενα συμπτωμα, περα του βηχα, μπερδευω και απλα πραγματα. Κατι δεν παει καθολου καλα.

Μια κουβέντα γενικά για τα σπαστήρια. Έχε υποψη οτι ο μεγαλύτερος όγκος απο malware (και τις συνέπειες τους) που διαδίδεται μέσω net, οφείλεται σε μολυσμένα σπαστήρια. Για κάποιους ειναι επιλογη, δικαίωμα τους, αλλά θέλει πολύ προσοχή

What he said.

Τα οποια "δωρακια" ουκ ολιγες φορες δεν εντοπιζονται απο το νομιμοτατο antivirus το οποιο μπορει να εχει εγκατεστημενο ο χρηστης στο pc του και χαρη στο οποιο αισθανεται ατρωτος.

• Like 2
Δημοσ.

@frozex

Το 99% των χρηστών που ξέρω οτι εχουν Photoshop στο μηχάνημα τους, δεν το χρησιμοποιούν. Είναι πρόγραμμα κορυφή αλλά γιατί να το έχω (γιατί ειναι και βαρύ το άτιμο και πιάνει και πολύ χώρο) για red eye και να τραβάω γραμμές. Το gimp ειναι δωρεάν και πάρα μα πάρα πολύ δυνατό. Ακόμα πιο απλό αλλά επισης αποτελεσματικό ειναι το paint.net

Τα προγράμματα που ανέφερες αντί του photoshop δεν τα ήξερα μέχρι τώρα. Αυτό που γραφείς για τα "σπαστήρια" ισχύει και για crack παιχνιδιών από sites όπως gameburnworld, megagames και άλλα τέτοια ή από εκεί είναι safe;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τιποτα safe μεχρι αποδειξεως του αντιθέτου. Ό,τι δεν ειναι επισημο ή απο (σοβαρα) έμπιστη πηγή θέλει διπλοπροσοχη. 

Εννοείται δεν εννοώ κάτι του τύπου «υπάρχουν τα αφροδίσια, μην κάνετε σεξ» αλλα εννοώ «προσεχετε που την βάζετε και πάντα σκουφακι»

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τιποτα safe μεχρι αποδειξεως του αντιθέτου. Ό,τι δεν ειναι επισημο ή απο (σοβαρα) έμπιστη πηγή θέλει διπλοπροσοχη.

Εννοείται δεν εννοώ κάτι του τύπου «υπάρχουν τα αφροδίσια, μην κάνετε σεξ» αλλα εννοώ «προσεχετε που την βάζετε και πάντα σκουφακι»

Νομίζω μακράν η χειρότερη παρομοίωση που έχω διαβάσει σχετικά με υπολογιστές :)

Δημοσ.

Νομίζω μακράν η χειρότερη παρομοίωση που έχω διαβάσει σχετικά με υπολογιστές :)

Σοκάρεσαι απο την πραγματικότητα ή νομίζεις οτι υπερβάλλω; 

Για να σου απαντήσω και στο Pm που μου εστειλες: Εμπιστη πηγή ειναι κάποια πηγη που ξέρουμε οτι δεν σπρωχνει μολυσμένο υλικό. Π.χ. αν ο κολλητος μου, φτιάξει ενα crack για το Χ πρόγραμμα και μου το δώσει, τοτε αυτή ειναι εμπιστη πηγη. 

Από την αλλη, αν το crack ειναι απο κάποιο link με οδηγίες απο το youtube, δεν ειναι έμπιστη πηγη. 

Η αληθεια ειναι στη μέση και δυστυχώς δεν υπάρχει γενικός κανονας.

• Like 1
Δημοσ.

Σοκάρεσαι απο την πραγματικότητα ή νομίζεις οτι υπερβάλλω;

Για να σου απαντήσω και στο Pm που μου εστειλες: Εμπιστη πηγή ειναι κάποια πηγη που ξέρουμε οτι δεν σπρωχνει μολυσμένο υλικό. Π.χ. αν ο κολλητος μου, φτιάξει ενα crack για το Χ πρόγραμμα και μου το δώσει, τοτε αυτή ειναι εμπιστη πηγη.

Από την αλλη, αν το crack ειναι απο κάποιο link με οδηγίες απο το youtube, δεν ειναι έμπιστη πηγη.

Η αληθεια ειναι στη μέση και δυστυχώς δεν υπάρχει γενικός κανονας.

Δεν νομίζω να υπερβάλλεις αλλά μου φάνηκε πολύ παράξενη η παρομοίωση.

Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...