basilis5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, έκανα μια κρατηση μεσω booking και απο το confirmation email που μου ηρθε, αυτοματως δημιουργήθηκε event στο google calendar. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια;
pedrojay Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Στην εφαρμογή android του calendar,έχει επιλογή στα settings.
basilis5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δυστυχως ειμαι με iphone και web μονο.
l3ft3r1s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, έκανα μια κρατηση μεσω booking και απο το confirmation email που μου ηρθε, αυτοματως δημιουργήθηκε event στο google calendar. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια; Open Google Calendar. Click the settings gear in the top right . Select Settings. Find the Events from Gmail section (stay in the "General" tab). Uncheck Add automatically. Πηγή Ειλικρινά τώρα, ήταν πρώτο αποτέλεσμα στο Google... 1
basilis5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Open Google Calendar. Click the settings gear in the top right . Select Settings. Find the Events from Gmail section (stay in the "General" tab). Uncheck Add automatically. Πηγή Ειλικρινά τώρα, ήταν πρώτο αποτέλεσμα στο Google... σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα