gotheron2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχω μια απλη οθονη 22" στα 1680χ1050 και θα ηθελα πολυ απλα να ρωτησω αν αξιζει να αγοραω τωρα οθονη υπολογιστη μια καλη στα 250 ευρω....Ρωταω γιατι σε λιγο καιρο θα βγουν οι 4κ οθονες και φυσικα πρεπει να μου την σηκωνει και η μοναδα εσεις τη προτεινεται..??
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εννοείτε πως αξίζει τσέκαρε dell u2414h αυτην παράγγειλα εγω στα 230€. Οι 4k εχουν βγει και κάνουν 600-700+€ Sent from my iPad using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν εχεις καποιο θεμα..δεν θα προτεινα να δωσεις 250 ευρο τωρα για οθονη..αφου βολευεσε με αυτη κατσε εκει που εισαι... οταν πεσουν οι 4k και εχεις ενα συστηματακι που να την σηκωνει..τοτε πας για αναβαθμιση... μια χαρα εισαι ακομα με 1680x1050 UP** που να ειχες και καμια 1400χ900 η 1280χ720 δλδ... μια χαρα εισαι αδερφε...σε τρωγεται η τσεπη σου νομιζω χωρις λογο
gotheron2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν εχεις καποιο θεμα..δεν θα προτεινα να δωσεις 250 ευρο τωρα για οθονη..αφου βολευεσε με αυτη κατσε εκει που εισαι... οταν πεσουν οι 4k και εχεις ενα συστηματακι που να την σηκωνει..τοτε πας για αναβαθμιση... μια χαρα εισαι ακομα με 1680x1050 UP** που να ειχες και καμια 1400χ900 η 1280χ720 δλδ... μια χαρα εισαι αδερφε...σε τρωγεται η τσεπη σου νομιζω χωρις λογο Ξερεις γιατι το λεω φιλε μου γιατι παιζω παιχνιδια γενικως δεν σταματαω και εχω και κοσνολα πανω σε αυτη που εχω,αλλα στην κονσολα στα χρωματα γενικα εχω ενα μικρο θεματακι γιατι δεν ειναι και led και ειναι καπως αλλα και εγω θελω να πεσουν οι τιμες στις 4k και να παω τοτε και να παρω αλλα δεν ξερω ποτε θα πεσουν, αν και δεν θα με χαλαγε να επαιρνα τωρα μια οθονη αλλα ειναι οπως το λες με τρωει η τσεπη μου..!! 1
fallen4ngel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ε περιμενε 2 3 χρονακια ακομη ρε που θα παει θα πεσουν..... μαλλον Οταν ακουω 4Κ με πιανει κατι βρε παιδι μου και ετσι για να εχουμε καλο ερωτημα με την θα το υποστηριξης το 4Κ με αλλα 2000€ σε hardware; Απλα αναρωτιεμαι ετσι; Χωρις παρεξηγηση παντα. 2
firepc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Φιλε οι τιμες των 4Κ εχουν πεσει πολυ. ξεκινανε απο 476€ δες εδω http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/358629/Ultra-HD-3840-x-2160.html?keyphrase=4k+monitorαλλα θα σου ελεγα να περιμενεις κανα χρονακι ακομα και θα πεσουν κι αλλο. Δεν αξιζει να πας απο τα 1680x1050 στα 1920x1080
sDGam Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Για να βαλεις 4K οθονη θα πρεπει να παρεις και καινουργιο υπολογιστη 1500+ευρω για μπορεις να την αξιοποιησεις στο μεγιστο. Με μια 1080p δεν νομιζω να δεις τεραστια διαφορα σε σχεση με τωρα οποτε μην τρωγεσαι για καινουργια οθονη. Εκτος και εαν αυτη που εχει τωρα εχει μεγαλο θεμα και χρειαζεται αλλαγη. Σε περιπτωση που καιγεσαι να παρεις καινουργια σου προτεινω την Asus vs248h. Το μονο που της λειπει ειναι g/free-sync λειτουργια.
Zergoulini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ε περιμενε 2 3 χρονακια ακομη ρε που θα παει θα πεσουν..... μαλλον Οταν ακουω 4Κ με πιανει κατι βρε παιδι μου και ετσι για να εχουμε καλο ερωτημα με την θα το υποστηριξης το 4Κ με αλλα 2000€ σε hardware; Απλα αναρωτιεμαι ετσι; Χωρις παρεξηγηση παντα. Συμφωνω απολυτα. Εδω 2 Κ εχουμε και παιζουμε οριακα.
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Εχει και με 400€ 4Κ https://www.skroutz.gr/s/4533892/Dell-Ultra-HD-P2815Q.html
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αυτες ρε παιδια δεν ειναι με TN πανελ η κανω λαθος? Αν ειναι ετσι δεν αξιζει να δωσεις 500+€ και πας σε 4Κ με TN. Περιμενε να πεσουνε οι τιμες στα IPS 4K. Ασε τις 4Κ για πολυ αργοτερα Θες τρελο μηχανημα για να παιζεις Games σε 4Κ. Πιστευω σε 1.5 χρονο θα εχουνε πεσει αρκετα. Για μενα αξιζει να παρεις τωρα οθονη. Θα μικρη διαφορα σε αναλυση αλλα μεγαλη στο Panel. Απο TN (που ειναι η δικη σου) σε 24αρι 1080p Ips για μενα ναι αξιζει.
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 To χουν πιάσει το νόημα βλέπω με το 4κ...
pettakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ε περιμενε 2 3 χρονακια ακομη ρε που θα παει θα πεσουν..... μαλλον Οταν ακουω 4Κ με πιανει κατι βρε παιδι μου και ετσι για να εχουμε καλο ερωτημα με την θα το υποστηριξης το 4Κ με αλλα 2000€ σε hardware;Απλα αναρωτιεμαι ετσι; Χωρις παρεξηγηση παντα. Συμφωνω απολυτα, εδω οριακα θα δεις διαφορα σε 120" σοβαρο πανι απο πολυ καλες παραγωγες dvd, συγκριτικα με αριστα Blu-ray, με δεδομενη ολη την αλυσιδα αναπαραγωγης υψηλου επιπεδου. Υλικο 4K που ακριβως θα βρειτε, ποσο και αν ειστε διατεθειμενοι να επενδυσετε αρκετα. Προφανως και ειναι αστειο να συζηταμε για διαφορες σε παιχνιδια υπολογιστη σε 20", 25", 30" κ.λ.π. 1
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ειδικά για τα παιχνίδια δεν είναι καθόλου αστείο να συζητάς για διαφορές ανάμεσα στις 3 αναλύσεις (με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις το αντίστοιχο υλικό για να τα βλέπεις και στις τρεις με τις ίδιες ρυθμίσεις).Υπάρχουν και είναι κάτι παραπάνω από αισθητές εκτός κι αν κάθεσαι στον καναπέ απέναντι στα 3 μέτρα. Το θέμα δεν είναι εαν έχει διαφορά η μεγαλύτερη ανάλυση.Προφανώς και έχει.Το θέμα είναι εαν ψάχνεις για οθόνη που θα την κρατήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα εαν αυτή τη στιγμή σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των 4κ οθονών ή θα πρέπει να περιμένεις κάτι καλύτερο μέχρι να επενδύσεις σοβαρά.Γιατί δεν είναι μόνο το κόστος απόκτησης που θα πρέπει να υπολογίζει κανείς, όπως συμβαίνει σε πλείστες εξάλλου περιπτώσεις.Το θέμα είναι εαν με τη χρήση που κάνεις και σκοπεύεις να κάνεις έχει νόημα ή όχι.Εαν μπορείς να τη συντηρήσεις.Γιατί εαν κάποιος σερφάρει μόνο, γράφει κανα κειμενάκι, άντε βλέπει και καμιά ταινία, θεωρώ πως δεν έχει πρόβλημα να πάρει μια φθηνή 4κ οθόνη.Δε θα του δημιουργήσει πρόβλημα πουθενά, πέραν ίσως της ανάγκης για υψηλότερη ποιότητα βίντεο στα αρχεία των ταινιών.Εαν όμως μπαίνει και το gaming στη μέση, όπως εδώ με το φίλο, τα πράγματα αλλάζουν.Ναι μεν διαφορές θα δει ( βασικά θα χάσει το φώς του, αλλά τέλοσπάντων), όμως για να μπορει να συντηρεί gaming pc αξιόμαχο γι' αυτή την ανάλυση θα θέλει τουλάχιστον 5-6 κατοσταρικάκια το χρόνο.Εαν είναι διατεθειμένος να τα ρίχνει, θα αισθάνεται βασιλικότερος των βασιλέων.Εαν όχι θα καμαρώσει την 4κ οθόνη του στο insomnia.
alldaynews Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για να έχεις μια οθονη 4κ τι μηχάνημα πρέπει να έχεις???Φαντάζομαι το μίνιμουμ 2Χ290 και αντίστοιχα σε nvidia Και απ`ότι διαβάζω καλύτερο το display port από hdmi για 4κ ανάλυση
gotheron2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ειχα να μπω καιρο στο θεμα που εχω φτιαξει η αληθεια ειναι πως εχω εντυπωσιαστει ,αυτο που προσωπικα εχω καταλαβει ειναι οτι για να εχεις μια 4κ οθονη πρεπει να εχεις ενα καλο pc, αυτη την στιγμη εχω βαλει σκοπο το ομονο πραγμα στο να αλλαξω σε εναν υπολογιστη ειναι μονο η καρτα γραφικων και αυτη την στιγμη εχω μια r9 270x κατι πολυ φτηνο και αξιοπρεπες για να παιξεις στα high,φυσικα ομως απο την οθονη που εχω αυτη την στιγμη την asus vk222h αμα παω σε μια 1080 dell u2414h ενταξει πιστευω οτι θα χασω την μπαλα αλλα δεν εχω σκοπο να δεινω και για καθε χρονο για υπολογιστη καθε 3 χρονια αντε το πολυ 2 ναι αλλα δεν θελω και συνεεια πιστευω οτι ειναι καπως αχρηστα λεφτα μερικες φορες..!!! Η χρηση μου ειναι gaming και πανω σε αυτη θα μπει και το xbox 360 οποια ειναι αυτη που ειναι να παρω,αν παρω ..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα