Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προτείνομενα βατ στις καρτες γραφικών είναι για όλο το σύστημα και όχι μονο για την καρτα και παντα μα παντα η απαιτήσεις είναι παραφουσκωμένες για να καλυφθούν και περιπτώσεις μη ποιοτικών τροφοδοτικών....

Το συστημα σου με ένα σωστό 650αρι είναι παραπανω απο καλυμένο!! Και το πιθανοτερο είναι ότι τα προβληματα σου δεν οφειλονται στο τροφοδοτικο.

Αν μας εξηγούσες το προβλημα λίγο καλύτερα ίσως και να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να βρείς τι φταίει!

Ακριβως αυτο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα προτείνομενα βατ στις καρτες γραφικών είναι για όλο το σύστημα και όχι μονο για την καρτα και παντα μα παντα η απαιτήσεις είναι παραφουσκωμένες για να καλυφθούν και περιπτώσεις μη ποιοτικών τροφοδοτικών....

Το συστημα σου με ένα σωστό 650αρι είναι παραπανω απο καλυμένο!! Και το πιθανοτερο είναι ότι τα προβληματα σου δεν οφειλονται στο τροφοδοτικο.

Αν μας εξηγούσες το προβλημα λίγο καλύτερα ίσως και να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να βρείς τι φταίει!

Λοιπόν,είχα την nvidia 660 oc και όσο και να την φόρτωνα σε games δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα το pc,μετά πηρα την r9 και άρχισε σε random στιγμές να μου κολλάει όλος ο υπολογιστής,είτε έπαιζα βαρύ game είτε έκανα απλό browsing. Κολλούσε ολόκληρο το pc και μετά από λίγο ξεκολλάει, άλλες φορές κολλάει και μετά από αρκετή ώρα ξεκολλάει και ότι παράθυρο έχω ανοίξει,είτε folder είτε άλλη εφαρμογή είναι άσπρο και δεν ανταποκρίνεται. Latest drivers , clean instal μετά την αλλαγή από nvidia και επέστρεψα την κάρτα στο μαγαζί για testing αλλά μου λέει όλα κομπλέ εκεί σε συστήματα με πιο δυνατό τροφοδοτικό απλά

Να προσθέσω ότι μια φορά πέταξε και bsod,τα παραπάνω είτε σε load είτε σε idle κατάσταση γίνονται. Όλα αυτά όταν άλλαξα κάρτα

Δημοσ.

Απλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο μεγάλο πρέπει να είναι,αν είναι να δώσω 80 ευρώ και να μην γίνει δουλειά για λίγο ας δώσω 10 παραπάνω...αλλά για να λέτε τα 650 με καλύπτουν...

Δημοσ.

Και 750ρι παρε αν με αυτο θα νιωθεις σιγουρια,αρκει να μην δωσεις πολλα χρηματα γιαυτο πιο πολυ και λεμε για 650ρι .

Δημοσ.

Τι πιθανότητες έχω να πάθω κάτι παρόμοιο με αυτά που ανέφερα με το 650ρι,μιλάω φυσικά όταν το ζορίζω πολύ το μηχάνημα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι απο αποψη τροφοδοτικου δεν γινεται να εχεις θεμα γιατι στην χειροτερη να σου ζηταει 500W ας πουμε.Σου λεω παρε μεγαλυτερο τροφοδοτικο αν θες να νιωθεις σιγουρος αν και οπως λενε τα παιδια ισως ειναι αλλου το προβλημα.

http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367628_405608/80-PLUS-Bronze-%CE%91%CF%80%CF%8C-651W-%CE%AD%CF%89%CF%82-800W.html?keyphrase=750W+psu ιδανικο το Coolermaster για την τιμη του.

Δημοσ.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να εβρισκες κανενα δανεικο τροφοδοτικο να δοκιμάσεις για να σιγουρευτέις οτι φταίει αυτό!! 

Απο εκει και πέρα κανε και κανενα bootable memtest να σιγουρυτείς οτι δεν σου κανουν οι μνημες τσαλιμάκια!! 

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δεν φταιει για κολληματα ποτε . το τροφοδοτικο θα σου κανει ενα τσαφ και θα παρει μαζι του μητρικη , καρτα κλπ.....αν διαβασα καλα απο τοτε που εβαλες την καρτα αρχισαν τα κολληματα??εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers? ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου συγκεκριμενα?

Δημοσ.

Όντως δοκίμασε το memtest για να δεις τι γίνεται, ίσως είναι θέμα μητρικής. Πάντως αν ασχοληθείς με overclocking θες και αλλαγή ψύκτρας. 

• Like 1
Δημοσ.

το τροφοδοτικο δεν φταιει για κολληματα ποτε . το τροφοδοτικο θα σου κανει ενα τσαφ και θα παρει μαζι του μητρικη , καρτα κλπ.....αν διαβασα καλα απο τοτε που εβαλες την καρτα αρχισαν τα κολληματα??εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers? ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου συγκεκριμενα?

Μια χαρα μπορει το τροφοδοτικο να προκαλέσει περίεργη συμπεριφορά στο μηχανημα!!

Δημοσ.

Μια χαρα μπορει το τροφοδοτικο να προκαλέσει περίεργη συμπεριφορά στο μηχανημα!!

ειχα 5 και βαλε χρονια τροφοδοτικο trust πανω σε μια 4850 . ποτε δεν ειχα κολληματα......μεχρι την ημερα που μου την εκαψε  :cry:

Δημοσ.

ειχα 5 και βαλε χρονια τροφοδοτικο trust πανω σε μια 4850 . ποτε δεν ειχα κολληματα......μεχρι την ημερα που μου την εκαψε :cry:

Ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα ακόμη,τα έχω πει όλα ακριβώς πριν να ξέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...