Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τα προτείνομενα βατ στις καρτες γραφικών είναι για όλο το σύστημα και όχι μονο για την καρτα και παντα μα παντα η απαιτήσεις είναι παραφουσκωμένες για να καλυφθούν και περιπτώσεις μη ποιοτικών τροφοδοτικών.... Το συστημα σου με ένα σωστό 650αρι είναι παραπανω απο καλυμένο!! Και το πιθανοτερο είναι ότι τα προβληματα σου δεν οφειλονται στο τροφοδοτικο. Αν μας εξηγούσες το προβλημα λίγο καλύτερα ίσως και να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να βρείς τι φταίει! Ακριβως αυτο.
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τα προτείνομενα βατ στις καρτες γραφικών είναι για όλο το σύστημα και όχι μονο για την καρτα και παντα μα παντα η απαιτήσεις είναι παραφουσκωμένες για να καλυφθούν και περιπτώσεις μη ποιοτικών τροφοδοτικών.... Το συστημα σου με ένα σωστό 650αρι είναι παραπανω απο καλυμένο!! Και το πιθανοτερο είναι ότι τα προβληματα σου δεν οφειλονται στο τροφοδοτικο. Αν μας εξηγούσες το προβλημα λίγο καλύτερα ίσως και να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε να βρείς τι φταίει! Λοιπόν,είχα την nvidia 660 oc και όσο και να την φόρτωνα σε games δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα το pc,μετά πηρα την r9 και άρχισε σε random στιγμές να μου κολλάει όλος ο υπολογιστής,είτε έπαιζα βαρύ game είτε έκανα απλό browsing. Κολλούσε ολόκληρο το pc και μετά από λίγο ξεκολλάει, άλλες φορές κολλάει και μετά από αρκετή ώρα ξεκολλάει και ότι παράθυρο έχω ανοίξει,είτε folder είτε άλλη εφαρμογή είναι άσπρο και δεν ανταποκρίνεται. Latest drivers , clean instal μετά την αλλαγή από nvidia και επέστρεψα την κάρτα στο μαγαζί για testing αλλά μου λέει όλα κομπλέ εκεί σε συστήματα με πιο δυνατό τροφοδοτικό απλά Να προσθέσω ότι μια φορά πέταξε και bsod,τα παραπάνω είτε σε load είτε σε idle κατάσταση γίνονται. Όλα αυτά όταν άλλαξα κάρτα
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αφου το εχεις 6 χρονια το τροφοδοτικο τοτε ναι μπορεις να κοιταξεις για αλλο.
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Απλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο μεγάλο πρέπει να είναι,αν είναι να δώσω 80 ευρώ και να μην γίνει δουλειά για λίγο ας δώσω 10 παραπάνω...αλλά για να λέτε τα 650 με καλύπτουν...
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και 750ρι παρε αν με αυτο θα νιωθεις σιγουρια,αρκει να μην δωσεις πολλα χρηματα γιαυτο πιο πολυ και λεμε για 650ρι .
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τι πιθανότητες έχω να πάθω κάτι παρόμοιο με αυτά που ανέφερα με το 650ρι,μιλάω φυσικά όταν το ζορίζω πολύ το μηχάνημα.
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι απο αποψη τροφοδοτικου δεν γινεται να εχεις θεμα γιατι στην χειροτερη να σου ζηταει 500W ας πουμε.Σου λεω παρε μεγαλυτερο τροφοδοτικο αν θες να νιωθεις σιγουρος αν και οπως λενε τα παιδια ισως ειναι αλλου το προβλημα. http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367628_405608/80-PLUS-Bronze-%CE%91%CF%80%CF%8C-651W-%CE%AD%CF%89%CF%82-800W.html?keyphrase=750W+psu ιδανικο το Coolermaster για την τιμη του.
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να εβρισκες κανενα δανεικο τροφοδοτικο να δοκιμάσεις για να σιγουρευτέις οτι φταίει αυτό!! Απο εκει και πέρα κανε και κανενα bootable memtest να σιγουρυτείς οτι δεν σου κανουν οι μνημες τσαλιμάκια!!
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και γω για evga κλείνω αλλά πάλι δεν ξέρω. Πως το κάνω αυτό το τεστ? Αν και είμαι από κινητό θα το κάνω μετά.
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το τροφοδοτικο δεν φταιει για κολληματα ποτε . το τροφοδοτικο θα σου κανει ενα τσαφ και θα παρει μαζι του μητρικη , καρτα κλπ.....αν διαβασα καλα απο τοτε που εβαλες την καρτα αρχισαν τα κολληματα??εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers? ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου συγκεκριμενα?
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Όντως δοκίμασε το memtest για να δεις τι γίνεται, ίσως είναι θέμα μητρικής. Πάντως αν ασχοληθείς με overclocking θες και αλλαγή ψύκτρας. 1
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το τροφοδοτικο δεν φταιει για κολληματα ποτε . το τροφοδοτικο θα σου κανει ενα τσαφ και θα παρει μαζι του μητρικη , καρτα κλπ.....αν διαβασα καλα απο τοτε που εβαλες την καρτα αρχισαν τα κολληματα??εχεις περασει τους πιο προσφατους drivers? ποιος ειναι ο επεξεργαστης σου συγκεκριμενα? Μια χαρα μπορει το τροφοδοτικο να προκαλέσει περίεργη συμπεριφορά στο μηχανημα!!
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Έγινε,θα το τσεκάρω και θα πράξω ανάλογα. Τώρα εύχομαι να είχα κρατήσει λεφτά για την 970 :-P
panagiwths1987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα μπορει το τροφοδοτικο να προκαλέσει περίεργη συμπεριφορά στο μηχανημα!! ειχα 5 και βαλε χρονια τροφοδοτικο trust πανω σε μια 4850 . ποτε δεν ειχα κολληματα......μεχρι την ημερα που μου την εκαψε
Soulrenor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ειχα 5 και βαλε χρονια τροφοδοτικο trust πανω σε μια 4850 . ποτε δεν ειχα κολληματα......μεχρι την ημερα που μου την εκαψε Ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα ακόμη,τα έχω πει όλα ακριβώς πριν να ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα