Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξυ μας καταλαβαινομαστε πανω κατω.

Αντε ομως να τα εξηγησεις σε γονεις.Το αποτελεσμα θα ειναι να τους στεναχωρησεις η ακομα και να τσακωθεις.

Δεν πειράζει ας στεναχωρηθούν οι γονείς και ας τσακωθείς. Όπως όταν έρχεται η ώρα να πάει ο άλλος στρατό και δεν θέλει και οι γονείς αρχίζουν τα δικά τους, ο στρατός κάνει τον άνδρα και μπλά μπλά. Θα μου πεις εντελώς διαφορετικά πράγματα το ένα με το άλλο, αλλά έχουν κάτι κοινό, τα ηλίθια κοινωνικά στερεότυπα.

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα διαβάζωντας ένα άρθροhttp://www.o-klooun.com/anadimosiefseis/aftoi-pou-agapisan-ti-monaksia#.VChoslo9MOE.facebook αναρωτήθικα για μερικά πραγματα και αποφάσισα να, θέσω ενα ερώτημα που πιστεύω μας απασχολεί όλους ή μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αποφάσισα λοιπόν να θέσω αυτό το ερώτημα στο φόρουμ γιατί τώρα τελευταία το βάζω συχνά στον εαυτό μου οποτε θα παρουσίαζε ενδιαφέρον να δουμε τι άποψη εχει ο καθένας  άλλα κάντε μου μια χάρη, απαντήστε με το χέρι στην καρδιά.

είμαι 32 έχω την επιχείρηση μου ,το δικό μου σπίτι όλες τις ανέσεις ,κάνω τα ταξίδια μου κτλ δεν έχω κανένα παράπονο απο την ζωή μου, εχω τελειώσει τα κετέκ, τίποτα σπουδαίο, όμως εχω καταφέρει να βρώ τον εαυτό, μου οπότε βιώνω την ζωή όπως πιστεύω τις αρμόζει και επίσης εχω καταφέρει  να πράξω τα περισσότερα πράγματα που ήθελα στην ζωή μου , εντάξει έμειναν ακόμα μερικά..   :unsure:

Η οικογένεια μου είναι ο σκύλος μου η ήρα ενα Rottweiler και ο αδερφος μου.εχω και μερικούς φίλους λίγους αν και δεν τα λέμε συχνά,.

Μερικές φορές αναρωτιπεμαι αν θα επρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για καμια νύφη ή  π.χ πόσο με παίρνει ακόμα  :-D  γιατί περνάω καλά ρε διάολε, αλλα ξαφνικά συνιδητοποιώ οτι όλοι μου οι φίλοι έχουν σοβαρές σχέσεις ενώ εμένα η γκόμενα μου είναι η κιθάρα μου και η σκούπα ρομποτ μου!

Για να μην παρεξηγιθώ δεν εχω θεμα στο να βρώ κοπέλα και σίγουρα δεν θα είχα κανένα απολύτος πρόβλημα να γνωριζα και να δεσμευόμουνα με μια κοπέλα σαν και μένα όμως π.χ ήρεμη , τολμηρή , να τις αρέσει η μουσική να μην έχει ανάγκη να λέει ψέματα να είναι ο εαυτός της, να τις αρέσει το διάβασμα , να είναι αντισυμβατική και γενικα να μην ασχολείτε με μαλ@κίες να μην πολυβλέπει πολύ τ.β (για να μην χαλάσουν τα μάτια το λέω κορίτσια έτσι; p:) ναι τότε θα ήταν ενδιαφέρον ενας τέτοιος γάμος δεν λέω να ήταν και καλή μαγείρισα και νοικοκυρά να με βοηθούσε , άλλα αντα αυτού μετά απο οοολο αυτό

"το όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε") ξανά-σκέφτομαι την ίδια κατάσταση με διαφορετική γυναίκα ,

πχ με ψιλή φωνή να μιλάει γρήγορα να είναι πάντα κατσούφα να γεμίσει το σπίτι με εικόνες και καντίλια  να έχει διαφορετικό γούστο  στην διακόσμιση ή να είναι υποχονδρια η βρωμιάρα τέρμα, η να μην αντέχει τα μπάσα και την δυνατή μουσική και γενικά τέτοια πράγματα σκέφτομαι και με πιάνουν ταχυπαλμίες :cry:

Εντάξει δεν λέω να κάνω υποχωρίσεις αλλα έχουμε και κόκκινες γραμμές εμείς οι Εργένηδες , :-D

και για το ερώτημα αξίζει τελικά κάποιος να χαλάσει την ζαχαρένια του και να ρισκάρει και αν ναι ποιο είναι το κατ'άλληλο range ηλικίας να το πράξει αυτό;

Γαμος φιλε με κλειστα τα ματια αρκει βεβαια να εχεις διαλεξει προσεκτικα και αυτον/ην που θα παρεις.εννοω οτι οταν την αλλη πριν της κανεις προταση την βλεπεις οτι ειναι μονο κλαμπακι ρουχα και χαβαλες ε φιλε ξερεις που μπλεκεις.

Για μενα ειναι μεγαλη υποθεση το να εχεις μετα απο μια δυσκολη μερα καποιον απλα να σε ηρεμησει-χαλαρωσει,να ακουσει κατι το οποιο πχ δεν θες η δεν μπορεις να πεις σε αλλον.

Τελος μην εχεις τρελες απαιτησεις οπως και εσυ εισαι γεματος με ελατωματα 100% θα ειναι και αυτη μην περιμενεις να βρεις το παλιοτσιμπουκι σουπερ νοικοκυρα τελεια γυναικα,το αν θα ειναι αυτη με την ψιλη φωνη που θα γκαριζει στο χερι σου ειναι στο πως θα οριοθετησεις την σχεση σου αν απο την αρχη πεις σαγαπω σε εκτιμω αλλα περναει και ο λογος μου ισαξια με τον δικο σου, τετοια δεν θα εχεις.Προς θεου να μην ειστε ιδιοι χαρακτηρες γιατι συνηθως κατι τετοιο καταληγει σε αυτο

Ξεχασα να πω σε οτι αφορα τα γουστα ,επειδη ανεφερες κατι τετοιο,Αυτα με τον καιρο γινονται "κοινα" η δικια μου ας πουμε ετρεμε τις μηχανες δεν ανεβαινε καθολου την εψησα λιγο λιγο τωρα και τις αρεσουν οι μηχανες και τα ταξιδια με μηχανη,βεβαια οταν ηρθε η ωρα για αυτοκινητο εγω ηθελα διθεσιο αυτη οικογενιακο καναμε και οι δυο παραχωρησεις και τα βρηκαμε στο τριθυρο (την γρηγορη εκδοση εννοειται).

Θελω να καταληξω στο οτι παντα θα βρισκετε στη μεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...