ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 να σε καλά αδερφέ,ακριβώς αυτα , συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου.
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δε γεννηθηκαμε για να ειμαστε μονοι. Αν μπορεις να εχεις φιλικη σχεση με μια κοπελα, γιατι να μην μπορεις να εχεις ερωτικη με μια αλλη; Καποτε, οχι τωρα, πρεπει να συμβει. Δεν μπορεις να λες οτι παντα θα ειμαι εργενης. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα "το αλλο σου μισο" και οχι οτι δεν θελεις να το βρεις. Θες, αλλα δεν εχεις χρονο, εχεις υποχρεωσεις, προβληματα κτλ.
Runner25 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οποιος βρισκει και γ@μει τυφλα του αν παντρευτει 1
aledjo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 να γνωριζα και να δεσμευόμουνα με μια κοπέλα σαν και μένα όμως π.χ ήρεμη , τολμηρή , να τις αρέσει η μουσική να μην έχει ανάγκη να λέει ψέματα να είναι ο εαυτός της, να τις αρέσει το διάβασμα , να είναι αντισυμβατική και γενικα να μην ασχολείτε με μαλ@κίες να μην πολυβλέπει πολύ τ.β (για να μην χαλάσουν τα μάτια το λέω κορίτσια έτσι; p:) φιλε περιγραφεις τη τελεια γυναικα που δεν υπαρχει. πιστεψε με ολοι αυτο το "προβλημα" εχουμε. Ενω θελουμε, δε βρικουμε αυτη που περιγραφεις. ΠΡΟΣΟΧΗ Μη πέσεις στη παγιδα και γνωρισεις καμια που μοιαζει με αυτα που λες και τη πιστεψεις... θα υποκριθει για 1 μηνα? 3 μηνες? 1 χρονο? αλλες αντεξανε και 5 χρονια ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα δεις το πραγματικο της εαυτο και θα ξενερωσεις απιστευτα. οποτε εχεις να διαλεξεις 1) μενεις για παντα μονος εχοντας περιστασιακες γκομενες 2) παντρευεσαι και τα λουζεσαι οοοοολα αυτα που δε θες, συμβιβαζεσαι εσυ δηλαδη. το χειροτερο απ'ολα ειναι η γκρινια για ανουσια πραγματα 4
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δε γεννηθηκαμε για να ειμαστε μονοι. Αν μπορεις να εχεις φιλικη σχεση με μια κοπελα, γιατι να μην μπορεις να εχεις ερωτικη με μια αλλη; Καποτε, οχι τωρα, πρεπει να συμβει. Δεν μπορεις να λες οτι παντα θα ειμαι εργενης. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα "το αλλο σου μισο" και οχι οτι δεν θελεις να το βρεις. Θες, αλλα δεν εχεις χρονο, εχεις υποχρεωσεις, προβληματα κτλ. . ναι το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω αυτό που ψάχνω φυσικά και δεν είναι θεμα ευθυνών ,δεν είναι θεμα σεξ είναι θεμα ψυχικής ηρεμίας και το οτι θελω να κανω καποια πραγματα πρώτα στην ζωή μου γιατί με γάμο τα ξεχνάς όλα. το χειροτερο απ'ολα ειναι η γκρινια για ανουσια πραγματα Μπράβο ρε φίλε αυτό ακριβώς υπήρχε φάση ασπούμε με το που άνοιγα την πόρτα έβαζα 1/2 του βήματος και ετρεχε πανικοβλητη να μην πεταξω τα κλιδεια στον παγκο η να μην γεμίσω λάσπες .. ή μου έλεγε γιατί πάτησες με τα παπούτσια , ε αφού πάτησα ρε φιλε έκανα μλκια γιατι συνεχίζεις και με πρίζεις π.χ 2 παραδείγματα (και για να σας προλάβω οχι δεν μπαίνω με τα παπουτσια μεσα στο σπίτι )
redhotstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ΠΡΟΣΟΧΗΜη πέσεις στη παγιδα και γνωρισεις καμια που μοιαζει με αυτα που λες και τη πιστεψεις... θα υποκριθει για 1 μηνα? 3 μηνες? 1 χρονο? αλλες αντεξανε και 5 χρονια ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα δεις το πραγματικο της εαυτο και θα ξενερωσεις απιστευτα. Κατσε ρε φιλε, και εμεις αυτο δεν κανουμε δηλαδη? Θα εισαι ο ιδιος που ησουν οταν την γνωρισες; Οι παραξενιες του καθενος φαινονται στο πολυ 3 μηνες συγκατοικησης. Μετα ερχονται προβληματα που δεν τα περιμενεις και δεν ειστε και οι δυο προαιτημασμενοι για αυτα και αντιδρατε με διαφορετικους τροπους. Καλο αυτο που ειπες.. Αλλες αντεξανε 5 χρονια,, χαχα
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σιγα την γκρινια...ασε που απο τη μια πατας απο την αλλη δεν πατας καποια κουτσουκελα εχεις κανει Μπράβο ρε φίλε αυτό ακριβώς υπήρχε φάση ασπούμε με το που άνοιγα την πόρτα έβαζα 1/2 του βήματος και ετρεχε πανικοβλητη να μην πεταξω τα κλιδεια στον παγκο η να μην γεμίσω λάσπες .. ή μου έλεγε γιατί πάτησες με τα παπούτσια , ε αφού πάτησα ρε φιλε έκανα μλκια γιατι συνεχίζεις και με πρίζεις π.χ 2 παραδείγματα (και για να σας προλάβω οχι δεν μπαίνω με τα παπουτσια μεσα στο σπίτι )
Apoll Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 είμαι 32 έχω την επιχείρηση μου ,το δικό μου σπίτι όλες τις ανέσεις ,κάνω τα ταξίδια μου κτλ δεν έχω κανένα παράπονο απο την ζωή μου,.....όμως εχω καταφέρει να βρώ τον εαυτό, μου οπότε βιώνω την ζωή όπως πιστεύω τις αρμόζει και επίσης εχω καταφέρει να πράξω τα περισσότερα πράγματα που ήθελα στην ζωή μου , εντάξει έμειναν ακόμα μερικά.. Η οικογένεια μου είναι ο σκύλος μου η ήρα ενα Rottweiler και ο αδερφος μου.εχω και μερικούς φίλους λίγους αν και δεν τα λέμε συχνά,. Ζείσε όπως εσύ γουστάρεις την κάθε στιγμή. Μην σκέφτεσαι το παρελθόν ούτε το μέλλον. Μόνο το παρόν. Η "οικογένειά μου" είναι οι αράχνες που κυκλοφορούν στο σπίτι, και ένα banzo. Και είμαι όπως εσύ. Σπίτι, δικιά μου εταιρία, δουλειά, λεφτά την ησυχία μου 3000 μίλια μακρυά από Ελλάδα. Και το μόνο που χρειάστηκε για να βρω τον δρόμο μου ήταν ένα διαζύγιο.... Εσύ τον βρήκες χωρίς αυτό, τί κάθεσε και το ψάχνεις; Ζείσε όπως γουστάρεις και όχι όπως κάνουν οι άλλοι. 6
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν βρίσκεις κάποια για αρχή, και μετά άστο να κυλήσει μόνο του. Αν είναι το τυχερό σου θα το καταλάβεις. Που λες καλή μου Iris δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να ξεκινήσεις μια σχέση με την προοπτική του "ότι κάτσει μωρέ". Προσωπικά αυτήν την στάση ζωής έχω αλλά μέχρι τώρα είναι πολύ λίγες οι γυναίκες που μου έχουν τύχει που να συμφωνούν με αυτήν την ιδεολογία. Εξ' αρχής τουλάχιστον αυτό που έχω αποκομίσει από αυτές που πέρασαν είναι το "ή όλα ή τίποτα". Θέλουν δηλαδή από την αρχή να ξεκαθαρίσεις ποια θα είναι σχέση σας. Σοβαρή, ασόβαρη, ελεύθερη, με μέλλον και μπλα μπλα μπλα. Μόνο όσες έχουν καεί από κάτι συνήθως το αναζητούν από μόνες τους αυτό και μάλιστα μπαίνουν και στον κόπο να στο θυμίζουν συνέχεια. Η κοπέλα με την οποία βρίσκομαι τώρα σε "σχέση" έχει έναν αποτυχημένο γάμο στην πλάτη της διάρκειας 6 ετών. Ούτε τραγουδιστά δεν θέλει να ακούει για γάμους. Αυτό φυσικά βολεύει και εμένα καθώς και εγώ δεν γουστάρω γάμους και τέτοια μόνο που εγώ δεν έχω καεί. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δε γεννηθηκαμε για να ειμαστε μονοι. Αν μπορεις να εχεις φιλικη σχεση με μια κοπελα, γιατι να μην μπορεις να εχεις ερωτικη με μια αλλη; Καποτε, οχι τωρα, πρεπει να συμβει. Δεν μπορεις να λες οτι παντα θα ειμαι εργενης. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα "το αλλο σου μισο" και οχι οτι δεν θελεις να το βρεις. Θες, αλλα δεν εχεις χρονο, εχεις υποχρεωσεις, προβληματα κτλ. Δεν υπάρχει ούτε "θέλεις" ούτε "δεν θέλεις" να το βρεις. Τα περι "άλλων μας μισών" αγαπητέ είναι παραμυθάκια 1000 και 1 νύχτες. Απλά κάποιοι άνθρωποι κατάφεραν και βρήκαν έναν σύντροφο που ταίριαξαν πάρα πολύ πέρασαν μαζί δυσκολίες και τελικά έκαναν μια οικογένεια και τιμής ένεκεν πολλοί για να ευλογήσουν τον/την σύντροφό τους μιλάνε και λένε οτι τελικά βρήκα το άλλο μου μισό βρήκα τον άνδρα/γυναίκα της ζωής μου και μπλά μπλά μπλά. Δεν υπάρχει πουθενά άνθρωπος με την ίδια προσωπικότητα, ψυχολογία και ιδιοσυγκρασία που θα ταιριάξει όχι 100% αλλά ούτε και 99%. Πολλοί παρασύρονται από τον έρωτα τις χαρές και την καψούρα στην αρχή μιας σχέσης και ενθουσιάζονται τρομέρα, μετά έρχονται τα δύσκολα που δεν τα αποφεύγει κανείς όσο κι αν θέλει να τα καλύψει ή να νομίζει πως δεν θα υπάρξουν.
zio10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 είμαι 32 έχω την επιχείρηση μου ,το δικό μου σπίτι όλες τις ανέσεις ,κάνω τα ταξίδια μου κτλ δεν έχω κανένα παράπονο απο την ζωή μου, εχω τελειώσει τα κετέκ, τίποτα σπουδαίο, όμως εχω καταφέρει να βρώ τον εαυτό, μου οπότε βιώνω την ζωή όπως πιστεύω τις αρμόζει και επίσης εχω καταφέρει να πράξω τα περισσότερα πράγματα που ήθελα στην ζωή μου , εντάξει έμειναν ακόμα μερικά.. Σαν αγγελία στα συνοικέσια μοιάζει...ρε μήπως ψάχνεσαι να παντρευτείς?? 2
aledjo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κατσε ρε φιλε, και εμεις αυτο δεν κανουμε δηλαδη? Θα εισαι ο ιδιος που ησουν οταν την γνωρισες; Οι παραξενιες του καθενος φαινονται στο πολυ 3 μηνες συγκατοικησης. Μετα ερχονται προβληματα που δεν τα περιμενεις και δεν ειστε και οι δυο προαιτημασμενοι για αυτα και αντιδρατε με διαφορετικους τροπους. Καλο αυτο που ειπες.. Αλλες αντεξανε 5 χρονια,, χαχα ποιο αυτο? εμεις μπαλα βλεπαμε και πριν τη γνωρισουμε, μπαλα βλεπαμε και οταν τη γνωρισαμε, μπαλα συνεχιζουμε να βλεπουμε παντα το ιδιο σουβλατζιδικο γουσταρουμε απο την εφηβια μεχρι τα γεραματα ΔΕΝ αλλαζουμε προτειμησεις οπως αυτες επειδη ειπε ο τακης στη μαρια οτι ο σουβλατζης πιανει τις πατατες με το χερι και αλλα πολλα.... 3
ParhsG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σαν αγγελία στα συνοικέσια μοιάζει...ρε μήπως ψάχνεσαι να παντρευτείς?? Είναι έτοιμος 1
ZELDA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σαν αγγελία στα συνοικέσια μοιάζει...ρε μήπως ψάχνεσαι να παντρευτείς?? μπά όχι αν ήταν θα πήγαινα σε κανένα συνοικέσιο στεγνά δεν κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλο , τουλαχιστο καλυτερη γυναικα θα γνωρισω απο το να παω στα μπουζουκια. 2
MT60RS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 λο παθων........ ιπον φιλτατε,εισαι στην καλυτερη ηλικια στην καλυτερη κατασταση,και σκεφτεσε πως να τα σκατωσεις.αυτα που ειπες, αυτα θα ισχυουν.αλλα ακριβως λεμε.....με το που θα δεσμευτεις με ενα τσ.....μια γυναικα ηθελα να πω,θα αρχισει η κατω βολτα.οι ατιμες ειναι στην κοσμαρα τους.και σε καταλαβαινω απολυτα.ολη η φασαρια γινεται για τους απογονους σου..το καλυτερο θα ηταν να το κανεις στα εικοσι,κανα δυο κουτσουβελα,ενα διαζυγιο,και θα ησουν στο τωρα,και μαγκας και τσιφτης.ξαναγραφω,απο την στιγμη σοβαρης δεσμαυσης,την πουτσισες,κυριολεκτικα.ξεχνα την παλια ζωη.οχι εξαιτιας ενος κουτσουβελου(χαλαλι του)αλλα εξαιτιας ενος οντος, που μονιμως ειναι στον κοσμο του.γραφει ενας εδω βλεπουμε ζωντανο παραδειγμα αποτυχημενου γαμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις