Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ημουν στο Ωνασειο για την μητερα μου καλα η καθαριστρια περναει καθε μια ωρα και καθαριζει η συμπεριφορα ολων αψογη(και η εμπειρια αυτη ειναι ετων γιατι εχει μπει αρκετες φορες).Λοιπον περασε μια υπευθυνη και ρωταγε αν εχουμε καποιο παραπονο και μας εδωσε εντυπα να συμπληρωσουμε για οτι θετικο αλλα κυριως για οτι αρνητικο της ειπα μα ολα ηταν τελεια και μου απαντησε παντα υπαρχει περιθωριο για βελτιωση και αυτο θελουμε με αφησε αφωνο.Λοιπον να καταληξω το τετρακλινο που ηταν η μητερα μου(και επειδη ειδικα την μια στριμμενη που ηταν μεσα την εζησα λιγο τους ειχε ζαλισει να παταει το κουμπι καθε 5 λεπτα)αφησε τα χαρτια κατα την αποχωρηση τους μονο η μητερα μου το συμπληρωσε.Οταν βλεπεις οτι κατι λειτουργει σωστα το επικροτεις και νομιζω αυτα τα εντυπα με παρατηρησεις κ.τ.λ που υπαρχουν ειναι ο καλυτερος τροπος να ευχαριστησεις το προσωπικο ενος νοσοκομειου.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν διαβασα τπτ αλλα ας ουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ και ένα χαμογελο δεν φτανουν πια; Πρεπει η φάση να ειναι κατι το υλικό;

Πανε φτιάξε σαπουνια και δώστους τα. γαμω τα δώρα! :D

Δημοσ.

δεν διαβασα τπτ αλλα ας ουμε ένα ειλικρινές ευχαριστώ και ένα χαμογελο δεν φτανουν πια; Πρεπει η φάση να ειναι κατι το υλικό;

Πανε φτιάξε σαπουνια και δώστους τα. γαμω τα δώρα! :D

Γιατί πότε φτάνανε? :P

(Νομίζω δεν χρειάζεται να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω για όλους τους γιατρούς...:) )

• Like 1
Δημοσ.

κανανε καλα τη δουλεια τους και μπραβο τους, ενας καλος λογος αρκει. φτανει πια με τα φακελακια, τα γλυκα και τα σκατακια.

Δημοσ.

Να φανταστώ όταν πάτε επίσκεψη πηγαίνετε με ένα κουτί χαμόγελα; Άλλο φακελάκι που είναι ο πάτος της κοινωνίας και άλλο γλυκά που δεν είναι και τίποτα τρομερό πια. Δε νομίζω να αρνηθεί κανείς να εγχειρήσει ασθενή αν δε φάει τουλούμπες πρώτα.

Δημοσ.

την δουλεια τους την εκαναν μια χαρα, αυτο ελειπε, γι' αυτο πληρωνονται. Επειδη ομως ηταν πολυ ευγενικοι-προσχαροι-ευαεροι-ευηλιοι (ΟΛΟ το προσωπικο, οχι μονο οι γιατροι) και ανεβασαν την ψυχολογια μου, θελω κατι πιο μονιμο ωστε να το βλεπουν καθε μερα και να προσπαθησουν να μην χαλαστουν οταν εχουν απεναντι τους πχ εναν αγενη γεροξεκουτη

τελικα θα κανω το καδρο λιγο φλωρια αλλα 'νταξ και θα το βαλω κατω απο ενα κουτι γλυκα, ετσι οταν το δουν εγω θα εχω φυγει

Δημοσ.

Κάποιος είχε πει να γίνει νόμιμο το φακελάκι...σωστό νομίζω είναι αυτό. Σαν tips, γιατί να είναι παράνομο να δώσεις αν θέλεις?

Εσυ τα τιπς όπου πας τα δίνεις σε φακελάκι,κι αν ναι γιατί?

Να μην είναι παράνομο να δώσεις χρήματα εννοώ, ας μην είναι σε φακελάκι :) Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι καλύτερα, απλά μια σκέψη είναι

Δεν έπιασες το point μου. Όταν πας σε καφετέρια και δίνεις ένα tip είναι φανερό. Το ότι η συνδιαλλαγή γίνεται σε φάκελο κάτι σημαίνει από μόνο του. Αν και φαινομενικά δεν έχει κάτι το μεμτό το να δώσεις χρήματα κατόπιν εορτής, εντούτοις με βρίσκει αντίθετο γιατί δημιουργεί "προηγούμενο" κι ίσως αργότερα να θεωρηθεί δεδομένο,μπορείς κάλλιστα να του πάρεις κάποιο δώρο από ipad μέχρι χαρτοφύλακα ή ένα καλό στυλό,δε νομίζω ότι είναι ανάγκη να του δώσεις χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...