Προς το περιεχόμενο

Turbo-X TV 42'' TXV-4220SMT Smart TV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολη την κοινοτητα. 

Αγορασα πριν 10 ημερες την συγκεκριμένη τηλεόραση στην τιμη των 339€. 

Ειναι καλη, καλη ποιοτητας εικονας, καλος ηχος (καποιοι λενε οτι δεν εχει καλα ηχεια, αλλα για το δωματιο που την εχω, εμενα μου φαινονται μια χαρα) και συνδεση μεσω wifi, dlna. 

Εχω τα εξης 2 προβληματα και θελω να ρωτησω εαν σας εχει τυχει και σε εσας. 

1ον) Οταν ανοιγω την τηλεοραση απο το On/Off του control, ξεκιναει ο ηχος του καναλιου αλλα οχι η εικονα. Η οθονη ειναι μαυρη αλλα ακουγεται ο ηχος. Αφου πειραξω απο το control το κουμπι της αλλαγης πηγης (βιντεο - εικονα - ηχος) απο τα usb - hdmi...και πατησω exit για να παω παλι στην πηγη της TV, τοτε μου εμφανιζει την εικονα. 

Καλεσα την τηλεφωνικη εξυπηρετηση του Plasio στο 800-11-12345 και μου απαντησαν οτι θα πρεπει να παω την τηλεοραση απο ενα καταστημα της για να την τσεκαρουν.

2ον) Ενω ειναι smart tv θα πρεπει να κανεις εγγραφη σε ενα site αμφιβόλου νομιμοτητας για να συνδεθεις στα κοινωνικα δίκτυα Facebook - Twitter. Ενω εκανα εγγραφη (δεν ειχα και αλλη επιλογη) δεν μου αναγνωριζει τον user id και το password.

Εχει καταφερει να συνδεθει κανενας απο εσας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το θεμα με το smart εχει αναφερθεί και σε αλλο νήμα και δεν ήξερε την λυση ουτε το πλαίσιο. Το πρώτο δειχνει εσφαλμένο πρωιον.

Εφόσον σε ευνόησε η τυχη και θα την πας πισω λογω βλάβης, να επιστρέψεις την Τουρκική σαβούρα και να παρεις μια σοβαρότερη με μικρη διαφορα.

Πχ μια Samsung 40Η5500 στα 399€ να ευχαριστηθείς smart. Εστω μια LG 42LB 650.

Δημοσ.

Αυτο που σου λεει. Πηγαινε την πισω και παρε καμια της προκοπης και θα δεις μετα οτι αυτο που βλεπεις τωρα καλο, ειναι απλα απαραδεκτο.... και πανακριβο.

Δημοσ.

Εφόσον σε ευνόησε η τυχη και θα την πας πισω λογω βλάβης, να επιστρέψεις την Τουρκική σαβούρα και να παρεις μια σοβαρότερη με μικρη διαφορα.

Ακρίβυναν οι κινεζιές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...