Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,φετος τελιωνω το λυκειο και αμα ολα πανε καλα θα περασω σε καποια σχολη.Αλλα εχω αποφασισει απο το γυμνασιο να γινω μαγειρας εφοσον η μητερα μου ειναι μαγειρας και εχω μεγαλοσει ουσιαστικα στην κουζινα.Θα ηθελα να παω σε καποια σχολη στο εξωτερικο ,συγκεκριμενα την Δανια.Ο λογος δεν ειναι η ποιοτητα των σχολων εκει αλλα το οτι επιθυμω να μεινω εκει και μετα της σπουδες.Γνωριζω γαλλικα και αγγλικα.Υπαρχουν σχολες μαγειρικης που να κανουν αποδεκτους ευρωπαιους πολιτες? και αν ναι ποσα ειναι περιπου τα διδακτρα.Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα σου έλεγα πως εφόσον ξέρεις Γαλλικά να πήγαινες Γαλλία, όπου βέβαια και το επίπεδο μαγειρικής τέχνης είναι κορυφαίο. Έτσι από περιέργεια, γιατί έχεις διαλέξει συγκεκριμένα την Δανία?

Δημοσ.

Στην γαλλια ειναι ιδιαιτερα ακριβες ολες οι σχολες,εχω διαλεξει δανια για πολους λογους οπως τα χαμηλα επιπεδα ανεργιας,εγκληματικοτητας ,ενδιαφερον πολιτισμος και γλωσσα, ωραίά  μερη κ.α

Δημοσ.

<p>Στην γαλλια ειναι ιδιαιτερα ακριβες ολες οι σχολες,εχω διαλεξει δανια για πολους λογους οπως τα χαμηλα επιπεδα ανεργιας,εγκληματικοτητας ,ενδιαφερον πολιτισμος και γλωσσα, ωραίά  μερη κ.α</p>

Ποιος άνθρωπος βρίσκει ενδιαφέρον τον πολιτισμό κ τη γλώσσα της Δανίας?

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος άνθρωπος βρίσκει ενδιαφέρον τον πολιτισμό κ τη γλώσσα της Δανίας?

Ο πολιτισμός είναι πολύ καλός,καλύτερος από Γερμανίες κ.ο.κ.Οι άνθρωποι γενικά είναι καλοί και κουλ,με διάθεση να βοηθήσουν.

Φίλοι βέβαια γίνονται μετά από πολύ κόπο,όπως όλοι οι βόρειοι.

Η γλώσσα είναι άθλια.Τίποτα άλλο.

Στην γαλλια ειναι ιδιαιτερα ακριβες ολες οι σχολες,εχω διαλεξει δανια για πολους λογους οπως τα χαμηλα επιπεδα ανεργιας,εγκληματικοτητας ,ενδιαφερον πολιτισμος και γλωσσα, ωραίά  μερη κ.α

Εάν πας Κοπεγχάγη θα πλερώσεις πολλά για το σπίτι και για την ζωή,γενικά παντού είναι ακριβά,αλλά τουλάχιστον σε επαρχία τα σπίτια είναι φθηνότερα(σε kollegium πάντα)και βρίσκεις ευκολότερα.

Αυτό να το ξέρεις.

Βέβαια εάν δουλεύεις πάνω από 10ώρες/εβδομάδα ως φοιτητής έχεις δικαίωμα για ~900€ επίδομα από το κράτος έξτρα από τα λεφτά της δουλειάς.

Επίσης εάν είσαι πάνω από 2 χρόνια και σπουδάζεις πάλι δικαιούσαι επίδομα φοιτητή.

Προσωπικά θα σου έλεγα να δεις και σε Aalborg/Aarhus/South Denmark Uni για σχολές ώστε να γλυτώσεις τις παρανοϊκές τιμές της Κοπεγχάγης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...