nik324 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, στις προϋποθέσεις για την εισαγωγή στη ΣΜΑ, βλέπω ότι έχει όριο ηλικίας τα 21 χρόνια... Έχω ψάξει άλλα δεν βλέπω πουθενά αν υπάρχει κάποιο "παραθυράκι" για την εισαγωγή πτυχιούχων από σχόλες μηχανικών η πληροφορικής, που προφανώς θα έχουν περάσει το όριο ηλικίας. Ευχαριστώ
panos2171 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στο στρατό τα όρια είναι αρκετά χαμηλά και δε νομίζω να υπάρχει παραθυράκι με κατατακτήριες πχ. Ότι λέει η προκήρυξη. 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Στη ΣΜΑ όντως δεν μπορείς να μπεις εάν είσαι άνω των 21 χρονών, αλλά νομίζω υπάρχει και άλλο Πανεπιστήμιο για Μηχανικούς Αεροσκαφών για πολίτες, όπου μπορείς να μπεις. EDIT: Το βρήκα. http://www.aero.teihal.gr/
mech35 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 και στους μηχανολόγους της πάτρας υπάρχει η ειδίκευση του αεροναυπηγού μηχανικού
nik324 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα πάντως.. το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό..νομίζω ένας μηχανικός πχ από πολυτεχνείο θα είχε ένα πολύ καλό Background για να προσφέρει πολλά πράγματα σαν μηχανικός στην πολεμική αεροπορία. 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα πάντως.. το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό..νομίζω ένας μηχανικός πχ από πολυτεχνείο θα είχε ένα πολύ καλό Background για να προσφέρει πολλά πράγματα σαν μηχανικός στην πολεμική αεροπορία. ναι αλλα στα 30 του (παραδειγμα) ειναι μεγαλος για το στρατό (και για να ανεχτεί τις μπουρδες και τα καψονια των ΣΣ) όταν στα 45 βγαίνει στη σύνταξη... 1
mathsrule Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα πάντως.. το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό..νομίζω ένας μηχανικός πχ από πολυτεχνείο θα είχε ένα πολύ καλό Background για να προσφέρει πολλά πράγματα σαν μηχανικός στην πολεμική αεροπορία. Δεδομένου ότι η ίδια η σχολή διαρκεί 4 έτη, δεν γίνεται να μην έχει κάποιο όριο ηλικίας. Δηλαδή τι, ο 34χρονος θα κάνει όλες τις γυμναστικές/ασκήσεις/καψώνια/μαθήματα κτλ με την ίδια αντοχή που θα τα έκανε ένας 22χρονος; Στην τελική, μια χαρά προσφέρουν ήδη οι μηχανικοί της ΣΜΑ που δεν έχουν π.χ. κάποιο Πολυτεχνείο στο Background τους. όταν στα 45 βγαίνει στη σύνταξη... Μιλάς για πρόωρη αποστρατεία σε περίπτωση που το επιλέξει ο ίδιος, και όχι για το πότε βγαίνουν κανονικά σε σύνταξη.
linuslost Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 <p>Κρίμα πάντως.. το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό..νομίζω ένας μηχανικός πχ από πολυτεχνείο θα είχε ένα πολύ καλό Background για να προσφέρει πολλά πράγματα σαν μηχανικός στην πολεμική αεροπορία. </p> Δεν τους βολεύει μεγαλύτερη ηλικία γτ τότε δεν μπορούν ν τους πηξουν τα μυαλά κ ν τους περάσουν τις παλιομοδιτικες θεωρίες τους..
doa5 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 @linuslost Λυσσα το εκανες...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..για ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μιλαμε, οποτε εάν δεν ξερουμε καλυτερα να μην γραφουμε μπουρδολογιες .... όταν στα 45 βγαίνει στη σύνταξη... Εβγαινε....
linuslost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 @linuslost Λυσσα το εκανες...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..για ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μιλαμε, οποτε εάν δεν ξερουμε καλυτερα να μην γραφουμε μπουρδολογιες Εβγαινε.... Ξερω παρα παρα παρα πολυ καλα τι συμβαινει μεσα... φυσικα και σε ΣΣΕ η σμυ ειναι αρκετα χειροτερα. Αλλα γνωριζω αψογα τα πραγματα εκει μεσα, απο πολλα πρωτα χερια!
panos2171 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Κρίμα πάντως.. το θεωρώ εντελώς ανούσιο αυτό..νομίζω ένας μηχανικός πχ από πολυτεχνείο θα είχε ένα πολύ καλό Background για να προσφέρει πολλά πράγματα σαν μηχανικός στην πολεμική αεροπορία. Η ο απόφοιτος της σμα να κάνει ένα μεταπτυχιακό και να έχει τις ίδιες και παραπάνω ικανότητες από έναν απόφοιτο πολυτεχνείου. 1
doa5 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ξερω παρα παρα παρα πολυ καλα τι συμβαινει μεσα... φυσικα και σε ΣΣΕ η σμυ ειναι αρκετα χειροτερα. Αλλα γνωριζω αψογα τα πραγματα εκει μεσα, απο πολλα πρωτα χερια! Επιμενω.....Δε νομιζω ότι ξερεις, ισα ισα θα σου ελεγα ότι ουτε καν καταλαβαινεις!! άλλο τα πολλα πρωτα χερια και άλλο το δικο σου χερι....
linuslost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Επιμενω.....Δε νομιζω ότι ξερεις, ισα ισα θα σου ελεγα ότι ουτε καν καταλαβαινεις!! άλλο τα πολλα πρωτα χερια και άλλο το δικο σου χερι.... Και εγω επιμενω οτι ξερω!!! Απο πολλαπλα πρωτα χερια!! Δεν βγαζουμε ακρη, αλλο πιστευω εγω και αλλο εσυ!
doa5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν πρόκειται να σε πείσω δεν προκειται να με πείσεις. Μόνο μια ερώτηση... είσαι "μέσα στο χορό" ή απλά από έξω και εκ του ασφαλούς- "λες πολλά τραγούδια"? Επίσης ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ μηπως τα "πολλά" κατά τα γραφόμενα σου "πρώτα χέρια" είναι "αλεπούδες που όσα δεν έφτασαν τα έκαναν κρεμασταρια"?
linuslost Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν πρόκειται να σε πείσω δεν προκειται να με πείσεις. Μόνο μια ερώτηση... είσαι "μέσα στο χορό" ή απλά από έξω και εκ του ασφαλούς- "λες πολλά τραγούδια"? Επίσης ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ μηπως τα "πολλά" κατά τα γραφόμενα σου "πρώτα χέρια" είναι "αλεπούδες που όσα δεν έφτασαν τα έκαναν κρεμασταρια"? Μα σου λεω οτι πιο μεσα στο χωρο δεν γινεται!!! Και ερχομαι σε επαφη και με πολλους καραβαναδες καθε μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα